Lekker
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 693
- Πόντοι
- 86
εχω στο viber την φατσα μου, δεν ζητησε κατι επιπλεοναυτο το χαρουμενο ακομα ζηταει φωτο και μαλακιες?
εχω στο viber την φατσα μου, δεν ζητησε κατι επιπλεοναυτο το χαρουμενο ακομα ζηταει φωτο και μαλακιες?
70 ευρω ακόμα το έχει ?εχω στο viber την φατσα μου, δεν ζητησε κατι επιπλεον
70 ευρω ο πρωτος γυρος70 ευρω ακόμα το έχει ?
προσφατα σε καμιαΗ χαλαρότητά σας κ @Maximiliano δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με άλλον τρόπο... σε ποιά κυρία χωθήκατε αν μου επιτρέπεται η ερώτηση ?
έχουμε link?70 ευρω ο πρωτος γυρος
έχουμε link?
θα δώσω ξανά κώλο όταν ο Άρης πάρει πρωτάθλημα η κύπελλοναι, περασε καιρος
ημουν απο τους τυχερους που προλαβε ο αφρατο κωλαρακι της
γραφοταν καποια αρνητικα αλλα ηταν προφανης η προσπαθεια δυσφημισης οποτε το ειδα ως ευκαιρια πλην πλακωσει ο οχλος και μοιραια κοψει το αναλ πριν της γινει χωνι
Αυτο σημαινει ποτε..θα δώσω ξανά κώλο όταν ο Άρης πάρει πρωτάθλημα η κύπελλο
Αναλογως τι ψαχνειςΈχει κάποια που αξίζει θεσσαλονικη;
Σοβαρά...?θα δώσω ξανά κώλο όταν ο Άρης πάρει πρωτάθλημα η κύπελλο
δεν καταλαβα την εκφραση, ειρωνευεσαι;θα δώσω ξανά κώλο όταν ο Άρης πάρει πρωτάθλημα η κύπελλο
δεν ειρωνεύομαιδεν καταλαβα την εκφραση, ειρωνευεσαι;
στο μπασκετ ή στο ποδοσφαιρο;θα δώσω ξανά κώλο όταν ο Άρης πάρει πρωτάθλημα η κύπελλο
Πρόσεχε Αλεξία γιατί θα σε τιμωρησει το κάρμα ...τώρα κάνεις πλάκα αλλά δεν πέρασε πολύς καιρός που έγραφες πως έχεις προβλήματα ...τότε μια χαρά το έδινες και εσκουζες σαν αρνί που το σφάζουν .........η ανάγκη είναι μεγάλη ταναπου .......θα δώσω ξανά κώλο όταν ο Άρης πάρει πρωτάθλημα η κύπελλο
ποδόσφαιρο φυσικάστο μπασκετ ή στο ποδοσφαιρο;
δεν πιστευω να υπονοεις οτι ποτε δεν θα παρουμε το κυπελο!
έχω ηρεμήσει όλα έχουν μπει σε μια σειρά και η ζωή κυλάει σαν νερόΠρόσεχε Αλεξία γιατί θα σε τιμωρησει το κάρμα ...τώρα κάνεις πλάκα αλλά δεν πέρασε πολύς καιρός που έγραφες πως έχεις προβλήματα ...τότε μια χαρά το έδινες και εσκουζες σαν αρνί που το σφάζουν .........η ανάγκη είναι μεγάλη ταναπου .......
Μακάρι ....αλλα "τα παντα ρει "έχω ηρεμήσει όλα έχουν μπει σε μια σειρά και η ζωή κυλάει σαν νερό