Πίσω μετά από μια μικρή παύση, θα συνοψίσω κάποιες από τις εμπειρίες μου παρακάτω ίσως κάποια έχω αναφέρει και παλαιότερα δεν μπορώ να θυμηθώ….. Έχω ανεβάσει και δύο κριτικές από το καινούργιο γραφείο της πόλης μας θα τις δείτε μόλις ανέβουν.
Πάμε λοιπόν !!!
Αναζητώ έναν ώριμο Sugar daddy η μία Sugar mommy που να θέλει πραγματικά ένα sugar babe. Να μου κάνει δωράκια η να με βοηθάει όποτε εκείνος/η θέλει. Δεν με ενδιαφέρουν όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό που ψάχνω, ευχαριστώ! Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται για αυτό που ψάχνω να μου στείλουν μόνο. Για...
kanesex.com
Άθλος για να καταφέρεις να βγάλεις συνεννόηση και πόσο μάλλον να κλείσεις ραντεβού, βέβαια με επιμονή όλα γίνονται… Κοντά στην ηλικία που λέει βέβαια λίγο μεγαλύτερη μελαχρινό κοριτσάκι με ωραίο σώμα και δεκτική σε όλα, κάνει τα πάντα, Καλή πίπα, δίνει φιλιά, δίνει και κώλο, τα καταπινει… αντέχει το σφυροκόπημα… Αν το γουστάρει κιολας… Περνάς καλά!
Βρεθήκαμε δύο φορές, την δεύτερη φορά πολύ πιο εύκολα με συνεννόηση, οπότε λογικά αν γνωριστείς μαζί της ίσως είναι πιο εύκολο την δεύτερη φορά για όλους.
Με λένε ANNA και είμαι μια 23χρονη κοπέλα σοβαρή και εκρηκτική μελαχρινή μοντελο, με τέλειο κορμί γεμάτο καμπύλες και μοναδικά βυζιά και κωλομέρια'. Αυτά που μπορώ να σου προσφέρω στο κρεβάτι είναι αφάνταστα. Το σεξ που θα κάνουμε μαζί θα είναι απίστευτο!!!! Θα σου προσφερω αυτά που αποζητάς...
kanesex.com
Μεγάλη φόλα, 150 € το ραντεβού για 1 h….
Όμορφη κοπέλα αρκετά αδύνατη βέβαια με πλαστικά βυζιά και Τσίμπουκοχειλα…. Αν ήτανε σωστή στις υπηρεσίες της θα ήτανε καλή επιλογή, δικό της χώρος…. Δεν δίνει σχεδόν καθόλου φιλιά όλη την φάση θέλει να την βγάλει στον καναπέ, είναι όλο όχι και μη… Ειδικά αν πας σε δυνατούς ρυθμούς, και πολύ απάθεια σα να πηγαίνεις με κομοδίνο, έχει και ένα στυλάκι ντίβας το οποίο βέβαια πρέπει να κόψει γιατί από υπηρεσίες μηδέν…
Γεια σου ειμαι η Μαρινα 35 1.60 50 κιλα petit με ομορφη κωλαρα που αν θες μπορεις να μου την σκισεις.. Προγραμμα 1 ωρα με ελευθερο στοματικο χαδια φιλια και οσες εκτονωσεις μπορεις στην ωρα 100 ευρω...σε περιμενω να μου τα δωσεις! Μπορεις να με καλεσεις στο 6945596097 η να μου στειλεις στο Whats...
kanesex.com
40+++
Μιλφ… Καλό σώμα για την ηλικία της μικροκαμωμένη, κάνει τα πάντα με το ανάλογο αντίτιμο δίνει και κώλο με 30 €, αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς απλώς κατά την άποψή μου είναι για τα χοντρά, μέτρια η όλη κατάσταση… Έχει δικό της χώρο ανατολικά και είναι αρκετά έκφυλη έχει γράψει πάρα πολλά χιλιόμετρα …
Είπαμε όμως για τα χοντρά !!!
Χαλαρωτικό μασάζ .. Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας τηλ. 6945301892
kanesex.com
Από παλιά στο επάγγελμα αν και εγώ την έμαθα τελευταία, καλή επιλογή με πολύ καλή περιποίηση και υπηρεσίες, πολύ καθαρή θα έλεγα επίσης πολύ ομιλητική και γενικά ωραίο κλίμα, άνετα για μια σταθερή περίπτωση μια στο τόσο.
Συνήθως ανεβάζει αγγελία την ίδια μέρα που δουλεύει κιόλας, τις περισσότερες φορές έχει και δικό της χώρο, κάποιες φορές βέβαια στην επικοινωνία φέρετε λίγο παράξενα αλλά όλοι έχουμε τα στραβά μας νομίζω!
Καλή επιλογή κατά την άποψή μου από προσωπική εμπειρία.
Αυτά ως τώρα κύριοι, ελπίζω να βοήθησα, περιμένω και δυο κριτικές που έχω ανεβάσει, υγεία να έχουμε κι όλα τ’άλλα γίνονται !!!