Έχουμε καμία εικόνα για αυτό εδώ ;
Κορέα λέει ενδιαφέρον
Επιβεβαιώνω κι εγώ τον προλαλήσαντα. Δεν έχω πολλά να προσθέσω, αλλά θα τα ξαναγράψω γιατί δεν έχω γράψει πολλές κριτικές και θέλω να συμβάλλω στην κοινότητα
.
Ως προς την προέλευση, αν κρίνω από την εμφάνιση, δεν φαίνεται για Κορεάτισα (και δεν στέκει και πολύ να είναι εδώ που τα λέμε). Στο μπάνιο είδα ένα καλλυντικό με κινέζικα και όχι κορεάτικα γράμματα . Επίσης όταν πήγα την συζήτηση στην Κορέα ήταν κάπως αμήχανη. Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία, just saying...
Μην περιμένετε μοντελέ κορμί. Έχει γενικά χαλαρή κοιλίτσα (όχι μπάκα/σκεμπέ). Είναι η καθημερινή ασιάτισα πωλήτριά/σερβιτόρος κλπ π θα συναντούσες σε μια ασιατική πόλη, που χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, εσύ θα ήθελες ευχαρίστως να γαμήσεις.
Το δέρμα από τα πιο απαλά που έχω συναντήσει. Βυζί τίμιο με ωραία σκληρή καφετιά ρώγα, κώλος χορταστικός, μουνάκι ελαφρώς αξύριστο/απεριποίητο (ΌΧΙ όμως βρώμικο), το περίμενα πιο στενό, ίσως στερεοτυπικά λόγω Ασίας.
Στα του αγώνα. Πίπα αεροπίπα, ή δεν ξέρει να κάνει ή δεν είχε διάθεση. Δεν είναι για σκληρό παιχνίδι, όσες φορές επιχείρησα να ανεβάσω στροφές προσπάθησε με τρόπο να το χαλαρώσω. Της αρέσει το γλείψιμο και μετά το γλείψιμο ήταν αρκετά υγρή. Φιλί δεν επιχείρησα γιατί φάνηκε πως δεν είχε τέτοια διάθεση. Συνήθως το αισθάνεσαι αυτό... (όπως πχ. με το αντίθετο άκρο, την
Sillvia η οποία κάνει επίθεση φιλιών).
Από καθαριότητα παίρνει άριστα. Μύριζε όμορφα και δε μου ήρθε ποτέ μυρωδιά μουνίλας, πουτσίλας, κωλίλας , χυσίλας όπως συμβάινει με πολλές επιφανειακά "καθαρές. Επίσης μετά τον αγώνα έκανε ΚΑΛΟ ντουζάκι, όχι ξέπλυμα. Η πετσέτα που μου έδωσε ήταν εντελώς στεγνή και μου φάνηκε όντως πλυμμένη. Το διαμέρισμα επίσης καθαρό και τακτοποιημένο.
Δεν είχε διάθεση για μπλα μπλα, μόνο τα τυπικά, χωρίς όμως να έχει ξινίλα.
Στο 80άρι, μου φάνηκε πολύ τίμια επιλογή για να γαμήσεις ασιάτισα και δικαιώθηκα.