Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
extra εχει; κι αν ναι, ποια και ποσο;Γοητευτικη Κατια για στιγμες με πολυ ερωτα!!!
Γεια σου μωρο μου,ειμαι η Κατια,γοητευτικη 29χρονη Ελληνιδα,με πολυ ομορφο κορμι,ευχαριστη διαθεση και πονηρες προθεσεις...Θελω να κανουμε καυτο σεξ,με αισθησιακο στριπτιζ,φλογερα φιλια και χαδια,και να ζησουμε εντονες ερωτικες στιγμες μαζι.....Σε περιμενω στον χωρο μου,στο κεντρο...kanesex.com
Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και όταν ήρθε Θεσσαλονίκη πήγα από περιέργεια περισσότερο για να δω τι θα συναντήσω αλλά και γιατί η φωνή της και γενικά η ομιλία της είναι όλο ναζι.Εκλειδα ραντεβού και πήγα.Ο χώρος της είναι ένα rbnb στο κέντρο πλήρως ανακαινισμένο.Οταν έφτασα αντίκρισα αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες χωρίς φυσικά τη λάμψη του προσώπου.Λεει ότι είναι 30αρα και εγώ κάπου εκεί την έκοψα.Με πρόσφερε κρασάκι και νερό και κουβεντιάσαμε λιγάκι μέχρι να έρθουμε πιο κοντά.Το πρόγραμμα της είναι αυτό ακριβώς που λέει στην αγγελία.Παιζει μαζί σου.Χορευει λάγνα και κάνει στριπτίζ για να σε φτιάξει.Και μετά έρχεται κοντά σου και αρχίζει μια αργή και καυλωτικη πίπα.Δεν τον παίρνει όλο μέσα τουλάχιστον σε εμένα δεν το επιχείρησε.Αφου ανάψεις για τα καλά πέρασμα προφυλακτικού και κάθεται πάνω.Γουσταρει ότι στάση θέλεις.Δεν έχει πρόβλημα σε αυτό.Της αρέσει και το αργό αλλά και το γρήγορο τέμπο.Φιλαει κανονικά αλλά δίνει και γλωσσοφιλα.Το τέλος ήρθε μετά από στάση πισωκολλητου όπου την έδωσα πολύ γρήγορο τέμπο και τελείωσα έξω πάνω στο μουνακι της.Ντουζακι και μετά αποχώρηση.Σε γενικές γραμμές είναι μία καλή επιλογή.Το όλο πρόγραμμα κοστίζει 80 ευρώ για 1 ώρα ραντεβού.