anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Μπα...!!!Κανα πούλμαν θα έρθει ή μπα;
Μπα...!!!Κανα πούλμαν θα έρθει ή μπα;
Οχι αλλα τι τα θέλεις,η στραβη εγινε,ακυρωσα δρομολόγιο για την συναντηση και πιεσμένα αλλα...οτι εγινε,έγινε...υπάρχουν ποιο σωστες λύσεις ευτυχως...μονο που τελευταια στιγμή δεν γίνεται να τις βρεις...οποτε πας το δρομολόγιο σου και τέλος....Σου ζήτησε φωτογραφία ...?
Δν ακυρώνεις αδερφέ μου δουλειά. Να σκέφτεσαι πάντα με το πάνω κεφάλι και όχι με τ κάτω. Αυτή στην 1η ευκαιρία που θα της τυχαινε θα σε ακυρωνε χωρις ενδοιασμούς και ας τα είχατε συμφωνήσει ολαΟχι αλλα τι τα θέλεις,η στραβη εγινε,ακυρωσα δρομολόγιο για την συναντηση και πιεσμένα αλλα...οτι εγινε,έγινε...υπάρχουν ποιο σωστες λύσεις ευτυχως...μονο που τελευταια στιγμή δεν γίνεται να τις βρεις...οποτε πας το δρομολόγιο σου και τέλος....
ΤΩΡΑ το εμαθα.....δεν θα ξαναγινει το ίδιο λάθος...τουλάχιστον με αυτήν....Δν ακυρώνεις αδερφέ μου δουλειά. Να σκέφτεσαι πάντα με το πάνω κεφάλι και όχι με τ κάτω. Αυτή στην 1η ευκαιρία που θα της τυχαινε θα σε ακυρωνε χωρις ενδοιασμούς και ας τα είχατε συμφωνήσει ολα
Γενικά φίλε μου, όχι μόνο γ την συγκεκριμένη. Πελατης είσαι,σα πορτοφόλι σε βλέπουν. Αν σκασει μεγαλύτερο πορτοφόλι, σ έχουν ριξει άκυρο και θα είσαι μετα σαν τν Σπύρο Παπαδόπουλο στους απαράδεκτουςΤΩΡΑ το εμαθα.....δεν θα ξαναγινει το ίδιο λάθος...τουλάχιστον με αυτήν....
Γενικά φίλε μου, όχι μόνο γ την συγκεκριμένη. Πελατης είσαι,σα πορτοφόλι σε βλέπουν. Αν σκασει μεγαλύτερο πορτοφόλι, σ έχουν ριξει άκυρο και θα είσαι μετα σαν τν Σπύρο Παπαδόπουλο στους απαράδεκτους
ναι φυσικα μονο πορτοφολι ειμαστε,αχετα αν για να ειμαι συνεπης στο ραντεβου ψάχνω να παρκάρω κάπου το φορτηγο να μην εμποδίζει μεσα στο αγχος του χρόνου,να ειμαι και συνεπης....ασε...μεγάλη ήττα...τα συζηταω με φίλο και γέλαμε...πάμε για αλλα...το φορτηγό με τα δρομολόγια να ειναι καλα...Γενικά φίλε μου, όχι μόνο γ την συγκεκριμένη. Πελατης είσαι,σα πορτοφόλι σε βλέπουν. Αν σκασει μεγαλύτερο πορτοφόλι, σ έχουν ριξει άκυρο και θα είσαι μετα σαν τν Σπύρο Παπαδόπουλο στους απαράδεκτους
Φαντάσου τι ωραίο παιδι εισαι, που ηθελε την ιδια μερα και σ παρακάλεσε κ 2 φορές να την πηδήξεις.Είχε ζητήσει και σε μένα φώτο τότε. Της έστειλα. Μου απάντησε "σήμερα στις 6". Δε το είδα, οδηγούσα. Μου ξανά έγραψε "μπορείς στις 6; σε λεω", το ειδα μετα, έφαγε ένα μπινελίκι περιποιημένο και μπλοκ. Θα με πει εμένα ο ζικος "σε λεω". Μετα από δύο μέρες δίχως εξέλιξη με μπλόκαρε κι αυτή, ασπρισε το προφίλ στο βαιμπερ, πέταξε μακριά.
Να σε στήσει αυτό το καρτούν; και γω θα είχα νεύρα.
Φαντάσου τι ωραίο παιδι εισαι, που ηθελε την ιδια μερα και σ παρακάλεσε κ 2 φορές να την πηδήξεις.
Χομπίστα μ
Αυτά τα λες γτ είσαι ντροπαλός κ μετριόφρωνΌχι απλά της ακύρωσε ένας. Αλλά τσίμπησες
Αυτά τα λες γτ είσαι ντροπαλός κ μετριόφρων
Μακάρι να το ξερά νωρίτερα να έσωζα κόσμοΦίλε αν έγραφες αυτό το σχόλιο νωρίτερα, μα το θεό θα σε έβρισκα και θα σου έδινα τα 100€.
Μα τη παναγία θα στα έδινα και θα ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο.
περιεργο που δε σου ζητησε φωτο σε μενα ηταν ανενδοτη...τεσπα δεν αξιζει να ασχολεισαι με ατομα που δε μπορουν ουτε αυτη τη δουλεια να κανουν σωσταΟχι αλλα τι τα θέλεις,η στραβη εγινε,ακυρωσα δρομολόγιο για την συναντηση και πιεσμένα αλλα...οτι εγινε,έγινε...υπάρχουν ποιο σωστες λύσεις ευτυχως...μονο που τελευταια στιγμή δεν γίνεται να τις βρεις...οποτε πας το δρομολόγιο σου και τέλος....
Έχει μείνει καμια στην πόλη που να ξέρει??περιεργο που δε σου ζητησε φωτο σε μενα ηταν ανενδοτη...τεσπα δεν αξιζει να ασχολεισαι με ατομα που δε μπορουν ουτε αυτη τη δουλεια να κανουν σωστα
απλως με ρωτησε καποια χαρακτηριστικα...αυτό..το ασχημο είναι πως δεν ακουσα συμβουλή φιλου για αλλο κορίτσι με συνεπεια,γιατι απλα κέντρο δεν μπορούσα να προλάβω με τιποτα να κατεβω...οποτε ειπα κάτι ποιο έξω...κοντα στην έξοδο...καλά να πάθω..περιεργο που δε σου ζητησε φωτο σε μενα ηταν ανενδοτη...τεσπα δεν αξιζει να ασχολεισαι με ατομα που δε μπορουν ουτε αυτη τη δουλεια να κανουν σωστα
Εντάξει. Που να την βάλεις κ συ την νταλίκα στην Εγνατία κι στα παραδίπλα στενάαπλως με ρωτησε καποια χαρακτηριστικα...αυτό..το ασχημο είναι πως δεν ακουσα συμβουλή φιλου για αλλο κορίτσι με συνεπεια,γιατι απλα κέντρο δεν μπορούσα να προλάβω με τιποτα να κατεβω...οποτε ειπα κάτι ποιο έξω...κοντα στην έξοδο...καλά να πάθω..
ε κλασικα 2-3 καλες του κλαμπ και 2-3 ανεξαρτητες της πολης...ως εκειΈχει μείνει καμια στην πόλη που να ξέρει??
απλως με ρωτησε καποια χαρακτηριστικα...αυτό..το ασχημο είναι πως δεν ακουσα συμβουλή φιλου για αλλο κορίτσι με συνεπεια,γιατι απλα κέντρο δεν μπορούσα να προλάβω με τιποτα να κατεβω...οποτε ειπα κάτι ποιο έξω...κοντα στην έξοδο...καλά να πάθω..