miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 216
Αυτη την ξέρει κανείς?
ετσι
και δεν ειναι ενα τηλ και πηγα δεν απαντησε εφυγα παω σε αλλη...
ολη μερα τρως με τις μαλακιες και αντε βρες αλλη σαββατο βραδυ... μονο μπαζο που σκοτωνει μυγες θα βρεις τελευταια στιγμη
αλλα τα εχουμε πει για την συγκεκριμενη οποτε καμια εκπληξη
στον 3ο ειμαιΚαλημερα, να βάλω καφε;
ναι ειναι η μιχαελα ραφαελα ευα σωτηρουλα πηνελοπη κλπ κλπΑυτη την ξέρει κανείς?
στον 3ο ειμαι
ασε το ξεφτιλισα και πρεπει να βγω εξω σε λιγοΤέτοια ωρα; ποια είναι η άτυχη;
ασε το ξεφτιλισα και πρεπει να βγω εξω σε λιγο
ετσι θα λεω καλημερα στον κοσμο
Κρυάδες...Μα έτσι είμαστε πάντα
Αυτη την ξέρει κανείς?
Τοπ 1.Παίζει να μην έχω πάει ποτέ τριτη φορά με μία συγκεκριμένη κοπέλα. Μέχρι δύο είμαι νομίζω. Μάλλον την εχεις στο τοπ 5 σου χαχα
Πάνω σε αυτό θα σου πω κάτι που μου είπε μια κοπέλα. Μπαίνω λέει να δω τιμές για να αποφασίσω κι εγώ τις δικές μου. Μας πήρε η μπάλα πλέον αν λειτουργούν όλες έτσι. Μπαίνω λέει στην Αθήνα και βλέπω είναι πιο φθηνές, τι σκατα γίνεται. Καλώς ήρθες στο χωριό μας της λέω. Δεν ξέρω πως γίνεται να σπάσει αυτός ο σκατοκυκλος πλέονΤα 200 € minimum table limit στις ανεξάρτητες βλέπω...
Σώπα ρε νούμερο 1; Δέσατε καλά μάλλον. Ε μάζευε λεφτά τώρα για κανα χρόνο που θα ξανάρθει, κόψε τις υπόλοιπες κι όταν έρθει κλείσε μια μερούλα ολόκληρηΤοπ 1.
Φίλε αν έγραφες αυτό το σχόλιο νωρίτερα, μα το θεό θα σε έβρισκα και θα σου έδινα τα 100€.Όχι όχι όχι φίλε μείνε μακριά η όλη εμπειρία χαλιά η κοπέλα με πολλά πολλά παραπάνω κιλά+ ότι μάλλον είχε να λουστεί κανένα μήνα μιλάμε για την πιο ξενερωτικη εμπειρία ever δεν αξίζει ούτε 5€
Σου ζήτησε φωτογραφία ...?Ασχημη εμπειρία χτεσινή με την Μαρκέλλα....γνωστή κοπέλλα με τα θετικά και τα αρνητικά που εχουν γραφτεί. Της ζητάω μια μέρα πριν ραντεβού για Σαββατο στις 7 απογευμα...μετα από αρκετή ώρα μου απαντά οκ, δυο ώρες 220 το δωράκι μου...οκ της λέω δεν εχω πρόβλημα...το κλείνουμε με ενα οκ...απο μεριάς της...Σαββατο πρωι της γράφω οτι επιβεβαιώνω το ραντεβού και να μου γράψει που θα βρεθούμε....περιμένω,περιμένω...φτάνει η ώρα του ραντεβού....άφαντη...ουτε μια απάντηση έστω και εκ των υστέρων για εξήγηση....πολύ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά....μου κατεστρεψε ολο το απόγευμα με την ασυνέπεια της....και δεν ειχα διαβάσει γι αυτήν τιποτα ανάλογο....έτυχε σε κάποιον άλλον??
Για μέρα δεν είμαι, δεν φτάνει το βαλαντιο μου.Πάνω σε αυτό θα σου πω κάτι που μου είπε μια κοπέλα. Μπαίνω λέει να δω τιμές για να αποφασίσω κι εγώ τις δικές μου. Μας πήρε η μπάλα πλέον αν λειτουργούν όλες έτσι. Μπαίνω λέει στην Αθήνα και βλέπω είναι πιο φθηνές, τι σκατα γίνεται. Καλώς ήρθες στο χωριό μας της λέω. Δεν ξέρω πως γίνεται να σπάσει αυτός ο σκατοκυκλος πλέον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σώπα ρε νούμερο 1; Δέσατε καλά μάλλον. Ε μάζευε λεφτά τώρα για κανα χρόνο που θα ξανάρθει, κόψε τις υπόλοιπες κι όταν έρθει κλείσε μια μερούλα ολόκληρη
Χάθηκες γέροντα...Σου ζήτησε φωτογραφία ...?
Σας διαβάζω...Χάθηκες γέροντα...
Σας διαβάζω...