Thanks my man. Ισχύει ρε παιδιά αυτό.
Ερώτηση κρίσεως: Από γραφείο ή ανεξάρτητη προτιμάτε? Εγώ θα πω γραφείο για να αποφεύγονται οι εκπληξεις
Unpopular opinion για το forum,γιατί κυρίως από γραφεία πληρώνονται μέσω διαφημίσεων,αλλά θα την πω τη γνώμη μου,γιατί έχουμε ελευθερία απόψεων.Έχω δοκιμάσει και τα δύο.Υπάρχουν κάτι γραφειάκια στο kane sex που είναι κορώνα-γράμματα,όπως και ανεξάρτητες που δεν έχουν δοκιμαστεί από μέλη του forum.Στα μεγάλα γραφεία που βάζω μέσα και τα περιοδεύοντα κάποιων City Tours,έχουν υπάρξει περιπτώσεις από φόλες σε υπηρεσίες αλλά και φωτό δεκαετίας.Όμως τα μεγάλα είναι συνήθως πιο ασφαλή
Σε κάθε περίπτωση,διαλέγεις μετά από αξιολογήσεις στο φόρουμ,είτε γραφείο είτε ανεξάρτητη.Εγώ μέχρι πριν από μήνες που ήμουν στο άθλημα,προτιμούσα κυρίως τις γνωστές στο φόρουμ ανεξάρτητες.Είναι safe,πιο οικονομικές,πιο vfm,συνήθως φιλάνε είτε με γλώσσα είτε χωρίς,και επειδή μιλάνε ελληνικά το social είναι καλύτερο και πιο οικείο.Α,και τους μένουν και περισσότερα στην τσέπη.Ένα call girl που είναι τώρα ανεξάρτητη στην Αθήνα,όταν την είχα δοκιμάσει σε γραφείο των Αθηνών outcall,από τα 120 έπαιρνε μόνο τα 50,γιατί 50 έπαιρνε το γραφείο και 20 ο οδηγός
@GetYouBarbara λες για εκείνη που ήταν παλιότερα στο Magic και ήταν η μοναδική που έδειχνε πρόσωπο στο site?Όντως ωραία εμφάνιση και από ότι έχει γραφτεί είναι και καλή στις υπηρεσίες