Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
την βικυ την ξανθια λεειΒικυ; Βαλε ενα λινκ με αγγελια της να δουμε σε ποια αναφερεσαι
Εμφανισιμες κοπελες-ερωτικο μασαζ ( απο 2 Ιανουαρίου 2023)
την βικυ την ξανθια λεειΒικυ; Βαλε ενα λινκ με αγγελια της να δουμε σε ποια αναφερεσαι
τελικα πηδας η μονο πιπα; δεν καταλαβα την εξιστορηση του συναγωνιστη
Το 2000 στο μαιευτήριο σε τύλιξαν με πράσινη πετσέτα ; Μαιμουνι που ξέρεις και το ΠΑΣΟΚ . Με ΠΑΣΟΚ θα μας πλήρωνες εσυ όχι εμείς εσέναΖούσα τότε από 2000 και μετά
Φυσικά και ναι, Γενικά δεν μου είπε σε κάτι όχι.τελικα πηδας η μονο πιπα; δεν καταλαβα την εξιστορηση του συναγωνιστη
Η φίλη της είναι η Τουρκοβουλγαρα?Φυσικά και ναι, Γενικά δεν μου είπε σε κάτι όχι.
Πρωκτικό δεν δέχεται, το γράφει και στην αγγελία.
Δεν την ξέρω την δεύτερη κοπέλα. Μου είπε πως παλιότερα ήταν μαζί με κάποια άλλη. Αυτή που είναι τόρα δεν έχει δικό της χώρο και είναι στα 23. Απλά πρέπει να μιλήσεις με την Βίκυ για να κανονίσεις συνάντηση.Η φίλη της είναι η Τουρκοβουλγαρα?
Σου είπε τιμές της φίλης της ;στην έδειξε η σου έκανε περιγραφή;Δεν την ξέρω την δεύτερη κοπέλα. Μου είπε πως παλιότερα ήταν μαζί με κάποια άλλη. Αυτή που είναι τόρα δεν έχει δικό της χώρο και είναι στα 23. Απλά πρέπει να μιλήσεις με την Βίκυ για να κανονίσεις συνάντηση.
Δεν μου την έδειξε. Ούτε ξέρω τιμή.Σου είπε τιμές της φίλης της ;στην έδειξε η σου έκανε περιγραφή;
+30 για να σε φιλήσει η κορασίδα......πού ζούμε ρε μαλάκες.....το ξεπετογραφειο εξκλοσιβγκερλς ειναι που ειχε φερει και την ζλατα πριν 2 μηνες
ολες 200 το απλο και μπουκι με λαστιχο σαν να λεμε ενα ακριβο μπουρδελο δλδ
Μπορεί να έχει αγόρι και να ζοριζεται λίγο+30 για να σε φιλήσει η κορασίδα......πού ζούμε ρε μαλάκες.....
Ρε όλοι αυτοί για το κλαμπ δουλεύουν, δεν υπάρχει περίπτωση.....Μπορεί να έχει αγόρι και να ζοριζεται λίγο
Πως καταλαβαινουμε οτι ανανεωνει την αγγελια της;Αφού έχει κόλλημα με το CIF ο φίλος,τι να τον κάνουμε!
Η Ελένη λογικά θα λείπει για τις γιορτές.Όταν επανέρχεται στον «στίβο μάχης» ανανεώνει την αγγελία της.Έχει Viber αλλά το χρησιμοποιεί επικουρικά.Τηλεφωνικά είχα κλείσει τα ραντεβού μαζί της.Η πιο κατάλληλη ώρα να την πετύχεις είναι κατά τις 12 το μεσημεράκι,πριν ξεκινήσει τους αγώνες της @Maximiliano
και το κλαμπ με την σειρα του κανει οτι μπορει να μας ξαναριξει στις αλλοπροσαλλες ανεξαρτητεςΡε όλοι αυτοί για το κλαμπ δουλεύουν, δεν υπάρχει περίπτωση.....
Λέει στην αγγελία δεξιά πριν ποσο καιρό την ανέβασεΠως καταλαβαινουμε οτι ανανεωνει την αγγελια της;
Τα είπα εγώ... Φαρμακείο... ΟΛΑ σε έλλειψη!+30 για να σε φιλήσει η κορασίδα......πού ζούμε ρε μαλάκες.....
Υπάρχουν πολλοί αγαπούληδες που παρακαλάνε για εξτρα υπηρεσίες και τα σκάνε χοντρά. Οπότε τι περιμένετε!!!!!!Τα είπα εγώ... Φαρμακείο... ΟΛΑ σε έλλειψη!