Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Ψηθηκα να παω στην Ελενη με τα τατουαζ,αν σηκωνε και το τηλεφωνο καλα θα ηταν.......
Η Εύα παιρνει 90 την ωρα, 2 μπαλακια. Τωρα για το αν δινει κωλο, ρωτησε την καλυτερα για σίγουραξερουμε ποσο παιρνουν ευα και ελενη? δινει καμια κωλο?
ωχ... φανταζομαι ποσοι την παιρνουν και δεν το σηκωνει...Ψηθηκα να παω στην Ελενη με τα τατουαζ,αν σηκωνε και το τηλεφωνο καλα θα ηταν.......
Ναι ειναι ψιλοδυσκολο να την πετυχεις...καποιος το εγραψε καλυτερα να παρεις πρωι πριν ξεκινησει το δεκαθλο γτ συνηθως ειναι φουλ...Ψηθηκα να παω στην Ελενη με τα τατουαζ,αν σηκωνε και το τηλεφωνο καλα θα ηταν.......
έλα πεμε
η ψαλτη ποια ειναι ? να ξερουμε και εμεις αν χρειαστει να επενδυσουμε...ναι συμφωνοι αλλα mothers συνηθως καλοστεκουμενες 35ρες αντε 40
η ψαλτη και η ευα πχ ειναι μιλφ η καυτη 60ρα και η κορινα στην ολγας παλι ουτε καν
Αν με ελενη ειναι δυσκολο να κλεισεις ραντεβου με ψαλτη πρεπει να εχεις υπομονη βουδιστη μοναχου....η ψαλτη ποια ειναι ? να ξερουμε και εμεις αν χρειαστει να επενδυσουμε...
Να αξιζε κιολας.......... θα σου ζαλισει και τα @@Αν με ελενη ειναι δυσκολο να κλεισεις ραντεβου με ψαλτη πρεπει να εχεις υπομονη βουδιστη μοναχου....
Ευτυχώς έχει και αλλού πορτοκαλιές.....αυτή δεν το σηκώνει λέμε...Ναι ειναι ψιλοδυσκολο να την πετυχεις...καποιος το εγραψε καλυτερα να παρεις πρωι πριν ξεκινησει το δεκαθλο γτ συνηθως ειναι φουλ...
Σε ποιο μοναστηριού ρε; Δώστε Ινφοαστα αυτα τωρα
παμε στα σημαντικα η τοκυο πηγε μαναστηριου? ειναι στανταρ ωρες η γκεστ κανει παλι καθε 2ρο πασχα?
Σε ένα που έχει κρυστάλλινο ήχοΣε ποιο μοναστηριού ρε; Δώστε Ινφο
Είναι 20 ψηλή σώμα μοντέλου γλυκιά κοπέλα μακρι μαλλί καστανοξανθοΠες μας περισσότερα για την κοπέλα γιατί μας θυμίζει μία παλιά γνωστή
τι δωράκι θέλει και τι προσφέρει συνάδελφε? Ερχεται στον χώρο του πελάτη ή μόνο στον χώρο της?Είναι 20 ψηλή σώμα μοντέλου γλυκιά κοπέλα μακρι μαλλί καστανοξανθο
Μόνο στο χώρο της 100€ η ώρα και 70 το μισάωρο εγώ την πήρα για μια ώρατι δωράκι θέλει και τι προσφέρει συνάδελφε? Ερχεται στον χώρο του πελάτη ή μόνο στον χώρο της?
Εψαξες μετα τις τσέπες σου? Ολα στην θεση τους?Μόνο στο χώρο της 100€ η ώρα και 70 το μισάωρο εγώ την πήρα για μια ώρα
Τι εννοείς φίλε μου ?Εψαξες μετα τις τσέπες σου? Ολα στην θεση τους?
Δεν έλειπε κάτι όλα εκεί ήτανΤι εννοείς φίλε μου ?
Θα πάω από κει οπότε μπορέσω να το σιγουρέψουμε αν κ η Ιωάννα είναι 1.55 το πολύ κ δεν είχε μισάωροΕψαξες μετα τις τσέπες σου? Ολα στην θεση τους?
Παλιά την είχαμε μπερδέψει με την Ιωάννα αλλά μάλλον δεν είναιΤι εννοείς φίλε μου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έλειπε κάτι όλα εκεί ήταν
Μια με λίγο δέρμα στο ΚρισταλΓοα δωστε καμια πληροφορια, που και ποια ειναι ; Μια με τατου ;
Επιβεβαιώνω όλα τα παραπάνωΓεμάτη τά ου είναι.
Εδώ το παίζει παρθένα.
Και κάνει μόνο φραπεδιά.
Στην Αθήνα με ένα κατοσταρικο έχει φουλ πρόγραμμα.
Με έξτρα κωλαρακι.
Πιστεύω να σε καλύψα.