Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.152
- Πόντοι
- 8.346
Ειναι σίγουρα δικες της οι φωτογραφίες?? Γτ αρχισα να ξερογλειφομαι κ ειμαι σε νηστεία
Θα πάει ο Τετσουο και θα μας πει.Ειναι σίγουρα δικες της οι φωτογραφίες?? Γτ αρχισα να ξερογλειφομαι κ ειμαι σε νηστεία
Αν ειναι οντως αυτη,ειναι κορμαρα..ηταν για να ειμαι ακριβης..Ειναι σίγουρα δικες της οι φωτογραφίες?? Γτ αρχισα να ξερογλειφομαι κ ειμαι σε νηστεία
Ελενη τατουαζ ευα για να εισαι σιγουρος οτι τουλάχιστον δεν θα φας φολα...Καλησπερα σε όλους ! Πέραν του γνωστού πρακτορείου , έχει κανείς να προτείνει κάποια ανεξάρτητη στην περιοχή του κέντρου που να την θεωρεί καλή για πρώτη γνωριμία με τον χώρο; ( ναι είμαι πρωταρης στο χώρο )….
ευχαριστώ θερμά!
Συμφωνώ.Όχι μόνο δε θα φάει φόλα,αλλά θα περάσει τουλάχιστον καλά μαζϊ τους..Αυτές εννοεί @Teragr[/USERΕλενη τατουαζ ευα για να εισαι σιγουρος οτι τουλάχιστον δεν θα φας φολα...
Ευχαριστώ θερμά! Που τις βρίσκω σαν links?Ελενη τατουαζ ευα για να εισαι σιγουρος οτι τουλάχιστον δεν θα φας φολα...
Με καλυψατε ήδη ! Είστε εκπληκτικοί!!!Ευχαριστώ θερμά! Που τις βρίσκω σαν links?
Ευχαριστώ θερμά! Που τις βρίσκω σαν links?
Αν θες μεγάλοκοπελα την ζωη50Καλησπερα σε όλους ! Πέραν του γνωστού πρακτορείου , έχει κανείς να προτείνει κάποια ανεξάρτητη στην περιοχή του κέντρου που να την θεωρεί καλή για πρώτη γνωριμία με τον χώρο; ( ναι είμαι πρωταρης στο χώρο )….
ευχαριστώ θερμά!
Γτ τωρα πας να τν καψεις τν χριστιανό.. ( περί Αλεξίας ο λογος).Αν θες μεγάλοκοπελα την ζωη50
Και αν θες μικρή σε ηλικία Αλεξία
Και η πρόταση του για την 50αρα Ζωή έχει πλάκα για πρωτάρη.Μήπως εμπνεύστηκε από την ταινία Mrs Robinson με τον Dustin Hoffman?Γτ τωρα πας να τν καψεις τν χριστιανό.. ( περί Αλεξίας ο λογος).
Αν περιμέναμε ολοι να γαμησουμε την Αλεξία θα ειμασταν ακομα παρθενοι τωρα
Αν θέλεις βάλε και τα σχετικά λινκ αγγελίας να μπορεί να της βρει....Αν θες μεγάλοκοπελα την ζωη50
Και αν θες μικρή σε ηλικία Αλεξία
ο τυπας με σαπια κρεμασμενα βυζια μεγαλυτερα απο τα δικα της να δινει ι5 ευτυχια και αυτη σε oblivion να λεει μονο ξερα "αχ ναι" σαν να βρηκε τον καφε κατω απο 4,40 στον μασουτη
Πρωτάρης στο χώρο ναι…… Στην ηλικία είμαι μεγαλοκοπελα!!!Και η πρόταση του για την 50αρα Ζωή έχει πλάκα για πρωτάρη.Μήπως εμπνεύστηκε από την ταινία Mrs Robinson με τον Dustin Hoffman?
Άρα δεν πληροίς τις προϋποθέσεις για τη φαντασίωση που ανέφερα.Πέρα από την πλάκα @Teragr ,έχω περάσει πολύ ωραία με την Ελένη και την Εύα,ειδικά με την πρώτη,την οποία θα βρεις στο τηλ κυρίως κατά τις 12:00,προτού γίνει busy μετά.Αν το επιδιώξεις,δίνουν και γλωσσόφιλα.Αν μπορείς,πάνε στη μία,και σε μια άλλη μέρα στην άλληΠρωτάρης στο χώρο ναι…… Στην ηλικία είμαι μεγαλοκοπελα!!!
Σας ευχαριστώ!!!! Πραγματικά η υποστήριξη αυτής της ομάδας είναι εξαιρετική! Να είστε όλοι καλά και πάντα να δικαιώνονται οι επιλογές σας!!!Άρα δεν πληροίς τις προϋποθέσεις για τη φαντασίωση που ανέφερα.Πέρα από την πλάκα @Teragr ,έχω περάσει πολύ ωραία με την Ελένη και την Εύα,ειδικά με την πρώτη,την οποία θα βρεις στο τηλ κυρίως κατά τις 12:00,προτού γίνει busy μετά.Αν το επιδιώξεις,δίνουν και γλωσσόφιλα.Αν μπορείς,πάνε στη μία,και σε μια άλλη μέρα στην άλλη