Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.587
- Πόντοι
- 8.346
Το σωστό ειναι "χιχιχιχι" οχι "χεχεχε" .Από αύριο πουρνό-πουρνό θα σκάσουμε μύτη στο Today’s με τον @Reznov να σας κοζάρουμε όπως έρχεστε φουριόζοι ένας μετά τον άλλον. Θα έχουμε Στεργιου, σπόρια, μπυρες, νεράκια, ούτε που θα κουνήσουμε ρούπι. Αχ έτσι όπως έρχεστε με το τζινάκι σας, το σακάκι σας, το μαλλί γλυμμένο πίσω, μπαίνετε μέσα κοιτάτε δεξιά-αριστερά, καρφί για το ασανσέρ. Εεεε εεχεχε εχε καλημέρα και σκάει το χαμόγελο σα μπουμπούκι... να κάνω μπανιο; Έκανα προχτές λέτε και αμέσως φτιάχνετε το κλίμα. Εεε εχεχεχ εεε πίπα πίπα μωρό μου, και ξεκιναααααει η δόλια... τυρίλα μέσα, τυρίλα έξω... μιχμιχμιχμιχμιχ νγκνκγνννγκχνκγκ και κάπως έτσι το σφυροκόπημα - ανελέητο - φτάνει στο τέλος του. Και να ζέχνει η τρίχα και η ιδρωτίλα παντού... και να θέλει ο ντατσουνάς αγκαλιες και φιλιά, και να κόβει το μούσι σα λευκη Α4... να σε κοιτάει στα μάτια και να προσπαθεί για πρόλογο... σε λέει με λεν Τιτσούο! Τες να το κάνουμε ακάπ; Εεεεεελα μωλό μου... εεεε; Εεεε; Με λένε Ληξίαρχο, ξες τι φήμη έχω γω θα σε κάνω αστέρι μαναμ... ε, τεσπα, με τα χίλια ζόρια το αποφεύγει η Αλεξια, βάζει ο αλλος τις καλτσουλες του και το πέτσινο και αποχωρεί, σα κλαμμένο μουνι κοιτάει και θέλει βα κάτσει κι άλλο αλλά δεν. Μπαααα πολύ στενή ήταν ρε παιδί μου, αναρωτιέστε καθώς τσεκάρετε να δείτε αν μεγάλωσε. Αμ δε, ίδιο είναι. Ούτε στενή είναι. Απλά δε καυλωσε αρκετά. Ξες ο κόλπος μεγαλώνει - όπως μεγάλωνε το καοτόνικ γερά παιδιά - αλλά πού να κόψει... στενή θες; Στενή μωρό μου. Ότι τελει το μωρό!
Κάπου εκεί θα είμαστε και μεις με τον Ρεζ, σε στάση ανοιχτά πόδια / ψαλίδι / άεργος. Θα λιώνουμε στα τραπεζακια τα κουτσουλημένα με την πάρτη σας . Μέχρι τ’ απόγευμα...
Αντε καλή σταδιοδρομία στην Αλεξια!
Btw γαμανε τα Στεργίου