makoslover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2022
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Η Ελένη με τα τατουάζ πάλι έφυγε διακοπές;
καραμούυυυυφα αρχηγέ!!!
Ξέρουμε τίποτε για την εν λόγω κορασίδα;;
Κ φαίνεται καλη περίπτωση!!καραμούυυυυφα αρχηγέ!!!
Άρα αύριο μπορείς να κάνεις συναντήσεις?Αύριο θα έχω δικό μου χώρο σε ξενοδοχείο οποίος ενδιαφέρεται μου στέλνει στο βαιμπερ
Άρα αύριο μπορείς να κάνεις συναντήσεις?
Από τι ώρα μέχρι τι ώρα?
δηλ., 10 το πρωί δέχεσαι?Θα είμαι στο ξενοδοχείο από τις 9 το πρωί έως 6 7 το απόγευμα
Πιες ενα καφε πρωτα βρε να ανοίξει το μάτι σου χαχαχαχαχαδηλ., 10 το πρωί δέχεσαι?
αν είναι να πάω, θα ξυπνήσω 6το πρωί, αδερφέ να είμαι κομπλε!!Πιες ενα καφε πρωτα βρε να ανοίξει το μάτι σου χαχαχαχαχα
Σε ποιο ??Αύριο θα έχω δικό μου χώρο σε ξενοδοχείο οποίος ενδιαφέρεται μου στέλνει στο βαιμπερ
Αλήθεια σε ποιο?Σε ποιο ??
Στο Holiday έραψε το μωράκι!!!Αλήθεια σε ποιο?
HolidayΣε ποιο ??
Αυτό με το viber σαν να είμαστε 15χρονα είναι ένα πρόβλημα πάντωςΑλήθεια σε ποιο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο Holiday έραψε το μωράκι!!!
Θα βάλουμε εξω απο το χοτελι , προσοχή εκτελούνται εργα εντοςαν είναι να πάω, θα ξυπνήσω 6το πρωί, αδερφέ να είμαι κομπλε!!
Αν και ξέρεις κάποιες φορές, είναι Κάγκελο μέσα στον ύπνο αλλά και όταν ξυπνάω ...οπότε με βλέπω να πηγαίνω και στις 9 καρφί, --- 1ος και καλύτερος!!!!
χαχαχαχα
Σε μένα απευθύνεσαι?Θες 9 το πρωί?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Holiday
Προχθές πλημμύρισε ας πάρουν και μια σκούπα να βάλουν ένα χεράκι μπαίνοντας !Από αύριο πουρνό-πουρνό θα σκάσουμε μύτη στο Today’s με τον @Reznov να σας κοζάρουμε όπως έρχεστε φουριόζοι ένας μετά τον άλλον. Θα έχουμε Στεργιου, σπόρια, μπυρες, νεράκια, ούτε που θα κουνήσουμε ρούπι. Αχ έτσι όπως έρχεστε με το τζινάκι σας, το σακάκι σας, το μαλλί γλυμμένο πίσω, μπαίνετε μέσα κοιτάτε δεξιά-αριστερά, καρφί για το ασανσέρ. Εεεε εεχεχε εχε καλημέρα και σκάει το χαμόγελο σα μπουμπούκι... να κάνω μπανιο; Έκανα προχτές λέτε και αμέσως φτιάχνετε το κλίμα. Εεε εχεχεχ εεε πίπα πίπα μωρό μου, και ξεκιναααααει η δόλια... τυρίλα μέσα, τυρίλα έξω... μιχμιχμιχμιχμιχ νγκνκγνννγκχνκγκ και κάπως έτσι το σφυροκόπημα - ανελέητο - φτάνει στο τέλος του. Και να ζέχνει η τρίχα και η ιδρωτίλα παντού... και να θέλει ο ντατσουνάς αγκαλιες και φιλιά, και να κόβει το μούσι σα λευκη Α4... να σε κοιτάει στα μάτια και να προσπαθεί για πρόλογο... σε λέει με λεν Τιτσούο! Τες να το κάνουμε ακάπ; Εεεεεελα μωλό μου... εεεε; Εεεε; Με λένε Ληξίαρχο, ξες τι φήμη έχω γω θα σε κάνω αστέρι μαναμ... ε, τεσπα, με τα χίλια ζόρια το αποφεύγει η Αλεξια, βάζει ο αλλος τις καλτσουλες του και το πέτσινο και αποχωρεί, σα κλαμμένο μουνι κοιτάει και θέλει βα κάτσει κι άλλο αλλά δεν. Μπαααα πολύ στενή ήταν ρε παιδί μου, αναρωτιέστε καθώς τσεκάρετε να δείτε αν μεγάλωσε. Αμ δε, ίδιο είναι. Ούτε στενή είναι. Απλά δε καυλωσε αρκετά. Ξες ο κόλπος μεγαλώνει - όπως μεγάλωνε το καοτόνικ γερά παιδιά - αλλά πού να κόψει... στενή θες; Στενή μωρό μου. Ότι τελει το μωρό!
Κάπου εκεί θα είμαστε και μεις με τον Ρεζ, σε στάση ανοιχτά πόδια / ψαλίδι / άεργος. Θα λιώνουμε στα τραπεζακια τα κουτσουλημένα με την πάρτη σας . Μέχρι τ’ απόγευμα...
Αντε καλή σταδιοδρομία στην Αλεξια!
Το πρωί είναι καλύτερα!αν είναι να πάω, θα ξυπνήσω 6το πρωί, αδερφέ να είμαι κομπλε!!
Αν και ξέρεις κάποιες φορές, είναι Κάγκελο μέσα στον ύπνο αλλά και όταν ξυπνάω ...οπότε με βλέπω να πηγαίνω και στις 9 καρφί, --- 1ος και καλύτερος!!!!
χαχαχαχα