Κάπτεν Νίκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Αυτό κάνω τώρα και μου την βιδώνει.... σορυ...Πάρε ηλεκτρονικό να βρεις την ησυχία σου.
Αυτό κάνω τώρα και μου την βιδώνει.... σορυ...Πάρε ηλεκτρονικό να βρεις την ησυχία σου.
Η διαφορά του κανονικού τσιγάρου από το ηλεκτρονικό, είναι σαν να έχεις μια μουναρα με ανοιχτά πόδια, μπροστά σου και αντί να την γαμησεις κάθεσαι και τραβάς μαλάκια... (γαμω τις χαρμανες μου γαμω...)Πάρε ηλεκτρονικό να βρεις την ησυχία σου.
ρε τρελοι ειστε? γιατι κοβετε το τσιγαρο?Η διαφορά του κανονικού τσιγάρου από το ηλεκτρονικό, είναι σαν να έχεις μια μουναρα με ανοιχτά πόδια, μπροστά σου και αντί να την γαμησεις κάθεσαι και τραβάς μαλάκια... (γαμω τις χαρμανες μου γαμω...)
το αυξησαμε τυπε , οχι απλ δεν το κοψαμε , παραπανω κιολαςρε τρελοι ειστε? γιατι κοβετε το τσιγαρο?
το ηλεκτρονικο ειναι ντροπη ρε ουτε κρυμμενος σπιτι μου δεν θα εκανα
ετσι ρε ναιτο αυξησαμε τυπε , οχι απλ δεν το κοψαμε , παραπανω κιολας
υποπτεύομαι παραμύθι από τα λίγααυτο τι παραμυθι ειναι? ψωνισε κανεις?
Models in Greece • Angels Of Greece
too good to be true οντωςυποπτεύομαι παραμύθι από τα λίγα
τύφλα να 'χει το Enterprise και ο Σποκtoo good to be true οντως
ολες μουναρες και διακτινίζονται σε αθηνα θεσσαλονικη για πλακα
Γιατί ρε φίλε, ποιος σου είπε ότι εμείς οι 45+ έχουμε άσπρα μαλλιά;αυτη τι φαση?
θελει 45χρονων και πανω βεβαια αλλα δεν γαμιεται εχω μια ασπρη περουκα
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Xxx
το εφαγες λυκε? ειναι αληθινο να παρω μπαστουνι και να παω?Γιατί ρε φίλε, ποιος σου είπε ότι εμείς οι 45+ έχουμε άσπρα μαλλιά;
ΥΓ. Στην 1η αγγελία λέει 22 και στην άλλη 24. Τι τρώνε και μεγαλώνουν έτσι, γτκμ...
Κάτι μου θυμίζει (έντονα)το εφαγες λυκε? ειναι αληθινο να παρω μπαστουνι και να παω?
λες να ειναι καμια βικυ? μπα ε?Κάτι μου θυμίζει (έντονα)
Το απόγευμα θα ξέρω περισσοτερα
Δεν νομίζω, αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι σίγουροςλες να ειναι καμια βικυ? μπα ε?
Μοιάζει να είναι η Βίκυ σε πολλά εκτός της ηλικίας τηςλες να ειναι καμια βικυ? μπα ε?
Δεν είναι φίλε.λες να ειναι καμια βικυ? μπα ε?
Φιλε ..... ο ιδιοκτητης του γραφειου εχει συμετασχει στο πειραμα της φιλαδελφειας !!!too good to be true οντως
ολες μουναρες και διακτινίζονται σε αθηνα θεσσαλονικη για πλακα
ποιο μουφα δεν εχει.η φωτο της βλεπω εδω και καμια δεκαρια χρονακια.τι εγινε ρε πουστη μου μονο εμεις μεγαλονουμε.αυτες δεν τις πειραζη ο χρονοςαυτο τι παραμυθι ειναι? ψωνισε κανεις?
Models in Greece • Angels Of Greece
γαμησετα μονο που ειναι ταυτοχρονα οπου τις ζητησεις καταλαβαινεις για τι μουφα μιλαμεποιο μουφα δεν εχει.η φωτο της βλεπω εδω και καμια δεκαρια χρονακια.τι εγινε ρε πουστη μου μονο εμεις μεγαλονουμε.αυτες δεν τις πειραζη ο χρονος