Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Μπααααα, δοκίμασε στο νήμα των φετίχ καλύτερα.Καλησπέρα φίλοι, καινούριος στην παρέα..κάτι καλό για ποδολαγνεια ψάχνω..έχετε να προτείνετε κάτι;
Μπααααα, δοκίμασε στο νήμα των φετίχ καλύτερα.Καλησπέρα φίλοι, καινούριος στην παρέα..κάτι καλό για ποδολαγνεια ψάχνω..έχετε να προτείνετε κάτι;
Αν βρείτε ευκαιρία κλείστε η Γιάσμιν είναι πραγματική εργάτρια… Δίνει πολύ πόνο έχει και ωραίο σώμα και αν υπάρξει και χημεία θα το γουστάρεις πολύ! Εγώ είχα κλείσει 1 h μαζί της αλλά και δίωρο θα μπορούσα να την δίνω ασταμάτητα !γιασμιν εχεις παρει? εγω δεν τα ειχα καταφερει να κλεισω μαζι της την προηγουμενη φορα που ηταν εδω αλλα τωρα ειδα ξαναηρθε.
ναι βουτα κανονικαΗ Ελένη τελικά αξίζει ή όχι;
ναι βουτα κανονικα
κανονικα εχει βαιμπερ και οι φωτος απο της νανσυ τον χωρο ειναι εκτος απο αυτην με την καφε ντουλαπαΆλλαξε όλο το νικ νεΐμ καί είναι κάθε μέρα στις αγγελίες ενώ πριν ήταν κάποιες μέρες. Ούτε viber ουτε τπτ τώρα. Μάλλον το γκρουπ διαλύθηκε. Με επιφύλαξη το λέω. Δεν είμαι σίγουρος.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι σε αυτό το group ακόμα απλώς η Νάνσυ απουσιάζει για δικούς της λόγους. Ο χώρος είναι ο ίδιος και η Ελενάρα αξίζει με τα 1000, έχω κάνει ραντεβού μαζί της τρεις φορές ή τέσσερις νομίζω… Τελευταία φορά κοντά στις γιορτές και θα την ξανα προτιμήσω τώρα που ήρθε!Είναι η γνωστή Ελένη με τα τατουάζ. Τώρα μάλλον δέν είναι στο γνωστό γκρουπ της Νάνσυ.
τιποτα ορμα οπως εισαι σκυλι του πολεμου ειναι
να παρω και αναπνευστηρα άρχοντα ? η μονο μάσκα ?
Εγω.. λιγο τραυματικη ?
σοβαρα?Εγω.. λιγο τραυματικη ?
σοβαρα?
κριμα ρε γαμωτ γιατι ετσι εχεις κριτικη να ριξω διαβασμα?
Ρέ φίλε έλεος δηλαδή... Στην προηγούμενη σελίδα το έχουμε σεντόνι καί έρχεσαι καί ξαναρωτάς. ΈΛΕΟΣ!!!!Καλησπέρα γνώμη για την συγκεκριμένη;
Ελένη
Αν θες μια συνάντηση μαζί μου στο χώρο μου γεμάτη καυλες μπορείς να με καλέσεις στο 6942659101.. Για ενημέρωση αγγελίας τηλεφωνικώς..!!! Παρακαλώ όχι ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ..kanesex.com
ρε αντε γαμησου βλακα και συΚαλησπέρα γνώμη για την συγκεκριμένη;
Ελένη
Αν θες μια συνάντηση μαζί μου στο χώρο μου γεμάτη καυλες μπορείς να με καλέσεις στο 6942659101.. Για ενημέρωση αγγελίας τηλεφωνικώς..!!! Παρακαλώ όχι ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ..kanesex.com
Πωπω πως μιλάς έτσι. ?ρε αντε γαμησου βλακα και συ
Δεν λένε κάτι με λεπτομέρειες φίλε μΡέ φίλε έλεος δηλαδή... Στην προηγούμενη σελίδα το έχουμε σεντόνι καί έρχεσαι καί ξαναρωτάς. ΈΛΕΟΣ!!!!
σορρυ μαν μου ξεφυγεΠωπω πως μιλάς έτσι. ?
Κανόνισε τότε Την επόμενη φορά που θα γράψεις να μην έχει στο τέλος ερωτηματικόΔεν μπαίνω συχνά παιδιά μην με πιάνετε από τα μούτρα ?
ποιος σε πειραξε βρε τσακαλακο.και εχεις τετοια νευρακιαρε αντε γαμησου βλακα και συ