jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Κατανοητό...
Άρχισε και συ να παίζεις Microsoft Flight Simulator και μετά γράψου σε κανονική σχολή.
Κατανοητό...
Εχω μια απορια ομως...αυτο που μου ειπε ο ενας φιλος μου....οκ, αεροσυνοδος (τα υπολοιπα unofficial, δεν τα ξερουμε, εικασιες...)
ποσα χρονια ομως; Μια ζωη;
Δεν ειναι ολυμπιακη αεροπορια οπως παλια, που επαιρναν συνταξη στα 40, και μετα εκαναν ζωαρα.
Τωρα σε ιδιωτικη εταιρια, πχ νηπιαγωγος οντας, θα κανει την αεροσυνοδο επ'αοριστον;
Ο ενας φιλος μου, μου ειπε οτι δεν το κανουν αυτο το επαγγελμα για πολυ...
Φιλοσοφικο το ερωτημα βεβαια. Αμα κανει γερη μπαζα, μετα μπορει να ερθει Ελλαδα και να κατσει και χωρις δουλεια για χρονια, χωρις να ανοιξει ρουθουνι. Αμα παιρνεις καλα λεφτα, και σε λιγα χρονια αποταμιευεις αρκετα, ενταξει οχι για μια ζωη, αλλα αρκετα.
Εκτος αν ψαχνεται να παντρευτει κανεναν ζαπλουτο, και να λυσει τα προβληματα της, μενοντας ομως εκει, στο ντουμπαι.
Εγώ στη θέση σου θα της έκανα friend request και θα της έστελνα κάτι έξυπνο. Θα προσπαθούσα να διακωμωδήσω το γεγονός ότι την stalk-αρα.
Σίγουρα είναι creepy όπως σου λένε και οι φίλοι σου, αλλά με λίγο χιούμορ το κατεβάζεις σε "πλημμέλημα". Μετά σε ό,τι συζητήσετε θα πρέπει να το παίζεις άνετος, σα να μην τη γουστάρεις και τόσο, ώστε μέχρι να πείτε καληνύχτα να ‘χει παραγραφεί εντελώς.
Θα της έστελνα κάτι τέτοιο να ανοίξει η κουβέντα:
Επιτέλους!!! Έφαγα όλον τον κόσμο να σε βρω! Κι έχω να φάω και μια κατσαρόλα μαγειρίτσα το βράδυ!
υγ1: Ίσως να φρικάρεις λίγο (οκ πολύ!), αλλά είμαι ο τύπος απ’ την καφετέρια μπλα μπλα μπλα. Κατεργάρα, μέχρι και stalker έγινα για πάρτη σου!
υγ2: Καλησπέρα (να το πεις οπωσδήποτε αυτό για να χει να απαντήσει σε κάτι).
Και μετά είπαμε. Το παίζεις πιο άνετος. Όπως στο φλερτ.
Μα γι'αυτο ειπα οτι δεν ειναι ετσι απλο, οπως λενε καποιοι να την πεσεις φορα παρτιδα.
Απλα ομως, σημερα ειναι δεσμευμενη, αυριο μπορει να μην ειναι. Και φυσικα δεν συζητω οτι θα κατσω να περιμενω καμια, αλλοιμονο, η ζωη μου προχωρα μπροστα, απλα επειδη ειναι 10αρι, αν ηταν ελευθερη πχ σε κανα χρονο ή ηταν Ελλαδα, δεν θα με χαλαγε κατι μαζι της, αφου λεει οτι της αρεσα.
Κλασική περίπτωση τύπου που έχει φάει μόνο μία χυλόπιτα στη ζωή του. Δεν έχει μεγάλη σημασία τι θα πεις στην αρχή. Αρκεί να ξεχωρίσεις από τον σωρό των καλημεράκηδων. Το θέμα είναι η διαχείριση μετά, αφού κάνεις την αρχή.
Στα υπόλοιπα που λες, συμφωνώ. Το παιχνίδι φαίνεται χαμένο.
και κάποια στιγμή τα βλεματα μας διασταυρωθηκαν.
:S :S :SΕπειδη σας αρεσουν οι ιστοριες θα σας πω μια απλη που εζησα επιστρεφοντας με την Emirates από Ν.Υ. (Newark) στην Αθηνα συνεδευομενος απο αλανιαρα γκομενα.
Μου την ειχαν σπασει λοιπον οι Αραβες που συνεχιζαν για Ντουμπαι με την αγενεια τους κι ειχα αρχισει τις κακιες.
Μας εξυπηρετουσαν διαφορες, μεταξυ αυτων και μια 7αρι με γυαλακια. Λεω στη γκομενα δυνατα να ακουει αυτη "Αυτης θελω να της χυσω στη μουρη της να πανε τα πιο πολλα στα γυαλια της!" και την κοιταζα ταυτοχρονα. Αυτη να γελαει σα χαζη, η γκομενα να μου ριχνει κατι μνηνελικα του στυλ "Σκασε ρε μαλακα μην τυχον και ξερει Ελληνικα και γινεις ρεζιλι!"
Μετα απο ωρα η γκομενα που ηταν bi και αρκετα μαγκισσα πιανει κουβεντα με μια αλλη, Ιταλιδα ηταν μας ειπε. "Απο που ειστε?" "Απο Ελλαδα" "Α εχουμε κι εμεις μια Ελληνιδα τη Σοφια, να τη φωναξω!"
Τη φωναζει κι ερχεται το 7αρι με τα γυαλια! Μενω κοκκαλο η γκομενα να εχει αρχισει υστερικο γελιο κι η Σοφια να μου χαμογελαει και να μου κλεινει πονηρα το ματι.
Ποτε δεν εμαθα αν ηταν επειδη της ειχε αρεσει η ιδεα μου η επειδη χαιροταν για την κατασταση μου υποθετω ομως πως ηταν το δευτερο.
Επισης οταν μιλάμε για γκόμενες.. ο τροπος που νομίζεις θέλει κάποια να τη προσσεγίσεις δείχνει κ σε ποιά κατηγορία γυναικών απευθύνεσαι.. (κύλησε ο τέτζερης ειναι πάντα)
Ολοι μπορούν να βγάλουν γκόμενα, αλλο λιγότερο, αλλος περισσότερο, αλλος πιο εύκολα κοκ
Το θέμα ειναι τι κατηγορίας γκόμενα θες να βγάλεις κ να ασχοληθείς..
πχ γκομενα που εχει γκομενο κ τη διεκδικώ κ στο τέλος αφήνει τον έναν κ έρχετε σε μένα.. οκ μαγκιά μου πες.. αλλά η γκόμενα δεν ειναι σοβαρής κατηγορίας..
Πριν χρόνια γνώρισα μια στο γυμναστήριο, την έκανα add και της πάτησα ενα πούτσο μετα απο 1 καφέ.. οκ κλαιν δηλ. μια μπασμένη ήταν με ωραιο κολο μέχρι εκει..
Ο νηματοθέτης περιέγραψε 10ρι, κλασσάτη γκόμενα κτλ.. οποτε αν εχει και σχέση οι πιθανότητες ειναι Τζοκερ να κερδίσει κάτι..
Μου είπε λοιπόν ότι είναι αεροσυνοδός, και μένει στο Ντουμπάι!
οι περισσοτερες πιλοτο ψαχνουν για να την κανουν μαζι πισω ευρωπη μετα το κομποδεμα
μυστη μου εχω γαμησει κλασσατη και ωραια που ηταν παντρεμενη
η καυλα της καθεμιας ειναι αβυσσος
Εσυ ήθελες να γαμήσεις μια κλασσάτη παντρεμένη? Και μαγκιά σου που τη ξεκολιασες