spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
:S70 όλα μεσα, με ελεύθερο στοματικό, +30 για cim και να τα καταπιεί.
:S70 όλα μεσα, με ελεύθερο στοματικό, +30 για cim και να τα καταπιεί.
Δεν τρελαίνομαι, αν χύσω στο στοματάκι μετά ας τα φτύσει ή ας τα παρει να τα κάνει σιρόπι για ραβανι.
Εννοείται.Μαρίνα.100,φούλ πρόγραμμα!Συνάντησα την συγκεκριμένη, η ηλικία της περι τα 23, καλό κορίτσι δεν λέει όχι σε τίποτα εκτός από anal , σώμα με καλή επιδερμίδα αλλά πλαδαρό, βυζάκι ότι φαίνεται στις φώτο με ευαίσθητες θηλές, πρόσωπο δεν μου άρεσε και πολύ αν και σε κάποιες στιγμές πανω στο παιχνίδι μπορείς να την πείς Καυλόφατσα, πίπα ρηχή και επέμενε να χρησιμοποιεί πολύ χέρι, στον αγώνα χωρίς πρωτοβουλίες.
Τώρα για άγριο ξύλο, κατουρήματα κλπ μην με ρωτάτε δεν είμαι φαν σε τέτοιες ανωμαλίες, λίγες σφαλιάρες στον κώλο έφαγε σε λογικά επίπεδα.
Τώρα αν θα την ξανάπερνα? μάλλον όχι πάμε για άλλα, στα 80-100 υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις.
Εννοείται.Μαρίνα.100,φούλ πρόγραμμα!
Ελληνίδα.Μου την είχε δώσε ο guru13,πρίν καίρο.Ποια μαρινα εννοεις
νομιζω οτι ο συναδελφος παραπανω δεν λεει για την μαρινα 60..αλλη εννοει...Η γνωστή Μαρίνα παίρνει 60. Το σκεφτόμαι για όταν έρθω Αθήνα.
Αυτό είναι σιγουρονομιζω οτι ο συναδελφος παραπανω δεν λεει για την μαρινα 60..αλλη εννοει...
...Αυτό είναι σιγουρο
"συναδελφος"??? συντροφοι ειμαστε πλεον πορνε μουυυυυυυνομιζω οτι ο συναδελφος παραπανω δεν λεει για την μαρινα 60..αλλη εννοει...
"συναδελφος"??? συντροφοι ειμαστε πλεον πορνε μουυυυυυυ
100/ωρα,πλεον....
αθηνα ειναι.
ελληνίδα .. ή πρώην έλληνας??
ελληνιδα.την εχει δει?...γιατι το λες?...ελληνίδα .. ή πρώην έλληνας??
Τώρα μας βάζεις σε υποψίες , μιας και το βυζί είναι πλαστικό.ελληνίδα .. ή πρώην έλληνας??