ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ειχες ομως αρκετη γνωση πριν, ωστε να μπεις με την ενδειξη "αποσυνδεδεμενη". Και μολις το παρατηρησε καποιος φιλος, εβαλες την ενδειξη της συνδεσης. Σαν πολλά μαζευονται.
Ειχες ομως αρκετη γνωση πριν, ωστε να μπεις με την ενδειξη "αποσυνδεδεμενη". Και μολις το παρατηρησε καποιος φιλος, εβαλες την ενδειξη της συνδεσης. Σαν πολλά μαζευονται.
Τι δεν καταλαβες? Εννοω οτι επικαλειται αγνοια του τροπου χειρισμου του προφιλ, αλλά μια χαρα μπηκε ως "αποσυνδεδεμενη" για να μην φαινεται στον καταλογο συνδεδεμενων.
Μαγκες αυτη η χαβουζα τι λεει ? για κανα πουτσοσκαμπιλο στη μαπα
σου ειπε τιμη?Καλησπέρα στην παρέα. Το βάζω εδώ γιατί παρ'όλο ότι κάνει μασάζ μου είπε ότι είναι η ίδια
χωρίς μεσάζοντες...
www.xe.gr/prosopika/adult-masaz|ad-106193558.html]http://www.xe.gr/prosopika/adult-masaz|ad-106193558.html[/url]
Ξέρει κάποιος τι παίζει? Εννοώ αν είναι καλή ή δεν βλέπεται γιατί μου είπε παίζει
μασάζ και
Ναι ρε φιλε πες μας τι γινεται με αυτην.ωχχχχ τωρα καταλαβα πια είναι .... καλα , παμε για αλλα ....
Ναι ρε φιλε πες μας τι γινεται με αυτην.
50 ευρω δικο της χωρο στη καλλιθεα και 45 χρονων...η ιδια μου ειπε μετρια στο υψος στο βαρος και στην ομορφια... :S Α και ελληνιδα...σου ειπε τιμη?
μακρυα... μπαζο τρελο!!! ασχημη και αν θυμαμαι καλα ειχε η μουστακι ή μουσι....Καλησπέρα στην παρέα. Το βάζω εδώ γιατί παρ'όλο ότι κάνει μασάζ μου είπε ότι είναι η ίδια
χωρίς μεσάζοντες...
www.xe.gr/prosopika/adult-masaz|ad-106193558.html]http://www.xe.gr/prosopika/adult-masaz|ad-106193558.html[/url]
Ξέρει κάποιος τι παίζει? Εννοώ αν είναι καλή ή δεν βλέπεται γιατί μου είπε παίζει
μασάζ και
Αυτά είναι μόνο για μερακλήδες!!!50 ευρω δικο της χωρο στη καλλιθεα και 45 χρονων...η ιδια μου ειπε μετρια στο υψος στο βαρος και στην ομορφια... :S Α και ελληνιδα...
και απο το τηλεφωνο δεν μου γεμισε το ματι...μακρυα... μπαζο τρελο!!! ασχημη και αν θυμαμαι καλα ειχε η μουστακι ή μουσι....
η για απελπισμενους...Αυτά είναι μόνο για μερακλήδες!!!
Τόσο πολύ πια;;;;;Με 50-60€ βρίσκεις κάτι καλύτερο...Κι αν αντέχεις να ανέβεις και στο κατοστάρικο βρίσκεις ΘΕΟΜΟΥΝΑ!!η για απελπισμενους...
οτι θες βρισκεις μα οτι θες ομως.... ;)Τόσο πολύ πια;;;;;Με 50-60€ βρίσκεις κάτι καλύτερο...Κι αν αντέχεις να ανέβεις και στο κατοστάρικο βρίσκεις ΘΕΟΜΟΥΝΑ!!
Τι δεν καταλαβες? Εννοω οτι επικαλειται αγνοια του τροπου χειρισμου του προφιλ, αλλά μια χαρα μπηκε ως "αποσυνδεδεμενη" για να μην φαινεται στον καταλογο συνδεδεμενων.
Εγω παντως ειλικρινα της ευχομαι καλη "σταδιοδρομια".
τιποτα παραξενο , δεν είναι UFO .
απλα δεν ταιριαζει στα δικα μου γουστα για τους δικους μου λογους.
δεν αφηνω υπονουμενο για τη κοπελα , η κοπελα κανει αυτό που νομιζει και γουσταρει και ουρα και τουρτα στη μουρη ,πρόβλημα της....
και θα πω κατι όχι ρατσιστικα απλα πληροφοριακα ...
υποθηκε ότι είναι μαλλον ελληνιδα , εγω νομιζω ότι μαλλον είναι αλβανιδα.
απλα με παραξενευει καμια φορα ποσο γρηγορα μαθαινουν μερικοι το σαιτ .... να κανουν παραθεσεις , να είναι εντος αλλα να φαινοντε offline , να βαζουν αγγελια την ιδια μερα .
τελος παντον , δεν με αφορα - καλο απόγευμα
ρωτα τον γιγαντα!τελικα δοκιμασε κανεις αλλος?
50 ευρω δικο της χωρο στη καλλιθεα και 45 χρονων...η ιδια μου ειπε μετρια στο υψος στο βαρος και στην ομορφια... :S Α και ελληνιδα...
οποτε αστο καλυτερα...εχει και μουσι ειπε ενας συναγωνιστης παραπανω...Ναι 50 ευρώ μου είπε... Της κάνω δεν σε έχω δει όμως! Μου λέει είμαι 1.70 70κ
απαντάω οκ, αν έρθω και δεν μου αρέσεις θα φύγω. Και μου πετάει το αμίμητο, α δεν
έχει αν κλείσεις ραντεβού θα μείνεις!!