peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ναι. απταιστα ελληνικάΗ ελλη29 βούλγαρα ειναι έτσι;
Ναι. απταιστα ελληνικάΗ ελλη29 βούλγαρα ειναι έτσι;
Η ελλη29 βούλγαρα ειναι έτσι;
μάγκες γνωρίζουμε τίποτα για αυτή??την έχει δοκιμάσει κανέις??με ενδιαφέρει να ειναι αληθινές οι φώτο...!
Τώρα με την κρίση και τη μάυρη απελπισία ποτέ δεν ξέρεις.. Εχουμε να δούμε πολλά. Ενστικτωδώς και μόνο νομίζω πως είανι αληθινή η φωτό...ξέρεις πολλές Ελληνίδες που βάζουν τη μουτσούνα τους φάτσα κάρτα σε αγγελία;
Τώρα με την κρίση και τη μάυρη απελπισία ποτέ δεν ξέρεις.. Εχουμε να δούμε πολλά. Ενστικτωδώς και μόνο νομίζω πως είανι αληθινή η φωτό...
Ok. Mea maxima culpaαμα γκουγκλαρεις το τηλ εχει με το ιδιο τηλ και αλλες αγγελιεσ με αλλες εντελώς γκόμενες..
edit. οι φωτο οπωσδηποτεΚαλησπερα σε ολους
Για αυτο εδω ξερουμε κατι?
Οι φωτο και το τηλεφωνο/μαιλ βγαινουν καθαρα
www.greekads.eu/index.php?action=showad&ad=6303&pg=2&spacename=%CD%CF%CC%CF%D3%20%C1%D4%D4%C9%CA%C7%D3®ion=7&state=41&city=0&area=0&cat=5&subcat=53&photo=1367518243-179.jpg]http://www.greekads.eu/index.php?action=showad&ad=6303&pg=2&spacename=%CD%CF%CC%CF%D3%20%C1%D4%D4%C9%CA%C7%D3®ion=7&state=41&city=0&area=0&cat=5&subcat=53&photo=1367518243-179.jpg[/url]
Παιδιά ξέρεις κανείς κάτι για μία Φοιτήτρια, Φωτεινή, της Φαρμακευτικής από Πεύκη ?
γεια σου φηλε μου..που την βρηκες την φοιτητριουλα ξερεισ τι παιζει απο τιμη κτλ??Παιδιά ξέρεις κανείς κάτι για μία Φοιτήτρια, Φωτεινή, της Φαρμακευτικής από Πεύκη ?
αφου κ αυτος ρωταει!!γεια σου φηλε μου..που την βρηκες την φοιτητριουλα ξερεισ τι παιζει απο τιμη κτλ??
παίδες ξέρετε ....ξέρουμε καμια μικρούλα για σήμερα ...? οποιος έχει κάτι ας στήλη pm . ευχάριστω !
γεια σου φηλε μου..που την βρηκες την φοιτητριουλα ξερεισ τι παιζει απο τιμη κτλ??
Κανένα τηλέφωνο απο gilf ?