PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ξεχασα. αυτη την πληρωνουν για να την πηδηξουν?????????????????????????????????????????????
Για κοίτα εδω..
ξεχασα. αυτη την πληρωνουν για να την πηδηξουν?????????????????????????????????????????????
εγω παντως ποτεεεεεεεεεεεεεεε
peter,ΔΕΝ την εχω παρει ποτε,ΑΛΛΑ,ακουω οτι εχει φανατικους θαυμαστες η λιλι....ισως το προγραμμα που κανει ειναι μπομπα....τι να πω...εγω παντως ποτεεεεεεεεεεεεεεε
peter,ΔΕΝ την εχω παρει ποτε,ΑΛΛΑ,ακουω οτι εχει φανατικους θαυμαστες η λιλι....ισως το προγραμμα που κανει ειναι μπομπα....τι να πω...![]()
![]()
![]()
Ναι καλααααααααααα........................αν σου μαγειρευε γεμιστα και σου εφτιαχνε και καμια σπιτικη μπουγατσα δεν θα την πηδαγες (τσαμπα φυσικα) απο ευγνομωσυνη??![]()
![]()
peter,ΔΕΝ την εχω παρει ποτε,ΑΛΛΑ,ακουω οτι εχει φανατικους θαυμαστες η λιλι....ισως το προγραμμα που κανει ειναι μπομπα....τι να πω...![]()
![]()
![]()
πισω μου σεχω σατανα...σα να το σκεφτεσαι μου φαινεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανει διαφορα...ετσι λενε...Λες τύπε να έχει ανακαλύψει καινούργια κόλπα;
Ελβίρα!
Τα "στοιχειώδη" τουλάχιστον...
Ελβίρα!
Τα "στοιχειώδη" τουλάχιστον...
![]()
![]()
telika dokimase kanenas to maraki einai alhthinh h moufa h foto?
Μακάρι να είναι όπως τα λες αλλά βαρέθηκα να κάνω τον κασκαντέρ... χαχαχαΑυτή μοιάζει για αληθινή. Βέβαια δεν είναι το στυλ μου, αλλά καλούτσικη φαίνεται.![]()