PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ξεχασα. αυτη την πληρωνουν για να την πηδηξουν?????????????????????????????????????????????
Για κοίτα εδω..
ξεχασα. αυτη την πληρωνουν για να την πηδηξουν?????????????????????????????????????????????
εγω παντως ποτεεεεεεεεεεεεεεε
peter,ΔΕΝ την εχω παρει ποτε,ΑΛΛΑ,ακουω οτι εχει φανατικους θαυμαστες η λιλι....ισως το προγραμμα που κανει ειναι μπομπα....τι να πω...εγω παντως ποτεεεεεεεεεεεεεεε
peter,ΔΕΝ την εχω παρει ποτε,ΑΛΛΑ,ακουω οτι εχει φανατικους θαυμαστες η λιλι....ισως το προγραμμα που κανει ειναι μπομπα....τι να πω...
Ναι καλααααααααααα........................αν σου μαγειρευε γεμιστα και σου εφτιαχνε και καμια σπιτικη μπουγατσα δεν θα την πηδαγες (τσαμπα φυσικα) απο ευγνομωσυνη??
peter,ΔΕΝ την εχω παρει ποτε,ΑΛΛΑ,ακουω οτι εχει φανατικους θαυμαστες η λιλι....ισως το προγραμμα που κανει ειναι μπομπα....τι να πω...
πισω μου σεχω σατανα...σα να το σκεφτεσαι μου φαινεται
κανει διαφορα...ετσι λενε...Λες τύπε να έχει ανακαλύψει καινούργια κόλπα;
Ελβίρα!
Τα "στοιχειώδη" τουλάχιστον...
Ελβίρα!
Τα "στοιχειώδη" τουλάχιστον...
telika dokimase kanenas to maraki einai alhthinh h moufa h foto?
Μακάρι να είναι όπως τα λες αλλά βαρέθηκα να κάνω τον κασκαντέρ... χαχαχαΑυτή μοιάζει για αληθινή. Βέβαια δεν είναι το στυλ μου, αλλά καλούτσικη φαίνεται.