coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ζευγαρι ειναι ,εχει κανεις δοκιμασει?
Έλεος κύριοι!
ζευγαρι ειναι ,εχει κανεις δοκιμασει?
Δε ντρεπετε η ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ που θελει και γλυφομουνι;Έλεος κύριοι!
Δε ντρεπετε η ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ που θελει και γλυφομουνι;
Ρε φιλε πως εχεις ακουσει τα καλυτερα απο την στιγμη που δεν εχει φωτο???????Ποιος εκανε το κασκαντεριλικη..?Ρε παιδια εδω η Κατερινα40 τι λεει? Απο τιμες ξερει καποιος που εχει δοκιμασει προσφατα?
Εχω ξανακουσει γ'αυτη εδω στο site τα καλυτερα αλλα λενε οτι εχει χαθει, ισχυει?
Δεν εχω παρει εγω τηλεφωνο ακομα γιατι παιζει οικονομικη στενοτης αλλα αμα καποιος την εχει παρει προσφατα ας μιλησει..
Ρε φιλε πως εχεις ακουσει τα καλυτερα απο την στιγμη που δεν εχει φωτο???????Ποιος εκανε το κασκαντεριλικη..?
Προσεχε υποπτα τα πραγματα.....!Εαν θες την γνωμη μου βρες κατι ποιο σιγουρο κ δοκιμασμενο απο αξιοπιστα ατομα εδω μεσα...ΕΑΝ φυσικα δεν θες να κλαις τα λεφτακια σουΦιλε και εμενα με ενημερωσε ενα μελος απο εδω που ειδε οτι ρωταγα γι αυτην μεσω pm οτι ειναι αρκετα καλη και στις υπηρεσιες και στην εμφανιση αλλα δε μπορει να τη βρει εδω και καιρο στο τηλεφωνο. Γι αυτο ρωταω μηπως τυχαινει καποιος να την ειχε παρει προσφατα να μας ελεγε..??
Προσεχε υποπτα τα πραγματα.....!Εαν θες την γνωμη μου βρες κατι ποιο σιγουρο κ δοκιμασμενο απο αξιοπιστα ατομα εδω μεσα...ΕΑΝ φυσικα δεν θες να κλαις τα λεφτακια σου
Παιδια καλησπερα. παιζει καποιο τηλ. η mail apo Άννα33 ?
Καλημέρα και καλή χρονιά !!!
Γνωρίζει κάποιος αν είναι REAL - έχει δοκιμάσει κανείς ?
ΒΡΕς ΤΗΝ ΣΤΟ FB ΣΤΟ ΑΝΝΑΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η δευτερη, μούφα τρελλή! Την πρώτη, δεν έψαξα κάν..