sexovomvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φίλε στείλε μου το τηλ. της Nova να γραφτώ τώρα!!!!!
φίλε στείλε μου το τηλ. της Nova να γραφτώ τώρα!!!!!
εχει και η φορθνετ ενα καλο πακετο με τη νοβα..
εσυ ρε φιλε τι ζορι τραβας?
ο ανθρωπος κανει οτι μπορει,
και εχει βοηθησει πολυ κοσμο.
Εσυ σε τι βοηθας ακριβως με αυτα που γραφεις?
Με αυτη τη συμπεριφορα νομιζεις οτι θα το παρεις ποτε?
Τα εχω και εγω, αλλα δε στα στελνω , διοτι δημιουργεις προβλημα.
ξανθια, μελαχροινη ????Λοιπόν στη βάση
Θέλω να πηδήξω φοιτήτρια 19-20 , λίγο στενή , με εμπειρία και να τα κάνει όλα με 50-70
Ξέρει κανείς επιστημων τίποτα , ή ζητάω πολλά ?
Αη στο ...
ξανθια, μελαχροινη ????
ξανθια, μελαχροινη ????
Μήπως έχεις την ευγενή καλωσύνη ν' αναφέρεις μερικές από τις πολύ καλύτερες και φθηνότερες να ξέρουμε προς τα που να κάνουμε το ΒΟΥΡ?ρε συ δε πα να είσαι και η Jenifer Lopez... ο νόμος της αγοράς είναι παγκόσμιος και απαράβατος... Η συγκεκριμένη κοπελιά έχει εξωφρενικές τιμές και σύντομα θα αναγκαστεί να τις ρίξει...οπότε υπομονή!
Αλλά και πάλι ήδη υπάρχουν πολύ καλύτερες φθηνότερες επιλογές...οπότε ούτε καν υπομονή!!! ΒΟΥΡΡΡΡΡ
OK. Ευχαριστώ. Δε νομίζω ν' αμφισβήτησε κάποιος αυτά που λές.η γνωστή Βανέσα είναι μια.... τι είδους σύγκριση μπορεί να γίνει ανάμεσα στις 2? καμία...
και άλλες πολλές κοπέλες... η Μαρίνα..."φίλη" της Νιόβης...
και άλλες amateur που ξέρω, που κάθονται θα σου πάρουν μεν τα 300 αλλά είναι κανονικές amateur θα κάτσουν και 2 και 3 και 4 ώρες...όσο γουστάρεις!
ίσως είναι λίγο δύσκολο να γίνω πιστευτός με 20 posts μόνο, αλλά μου αρκεί που τα έχω ζήσει εγώ.
OK. Ευχαριστώ. Δε νομίζω ν' αμφισβήτησε κάποιος αυτά που λές.
Είναι θέμα γούστου. Προσωπικά θεωρώ τη Βανέσα αντικειμενικά πολύ καλή επιλογή αλλά και δε μου αρέσει πολύ και δεν προσφέρει τα services που θέλω, οπότε δεν ξαναπαίρνω.
Σε παρακαλώ αν θέλεις διευκρίνισε τα εξής για να καταλάβω καλύτερα τις εναλλακτικές:
Μπορείς να προσδιορίσεις τι σημαίνει κανονικές amateur?
Η Βανέσα κάθεται όσο γουστάρεις χωρίς επιπλέον χρέωση?
Μπορείς να περιγράψεις λίγο τη Μαρίνα που λές (Ηλικία εθνικότητα κιλά υπηρεσίες και κόστος / ώρα) γιατί μάλλον τη μπερδεύω με κάποια ξανθιά λεπτή 150/ώρα?
Ευχαριστώ.
Κοίτα δεν τρελλαίνομαι γιατί τις έχω δοκιμάσει όλες όσες κυκλοφορούν απλώς προσπαθώ να καταλάβω που είναι οι πολύ καλύτερες και φθηνότερες, για να μην τα πετάμε και τσάμπα...Ντάξει....μούφα χαρακτηρισμός είναι ο "amateur". Αφού όλες πληρώνονται όλες πουτάνες είναι. Απλά σε γενικές γραμμές εγώ καταλαβαίνω ότι μιλά για εκείνες τις κοπέλες που δεν έχουν μπλέξει ποτέ με κάποιο γραφείο, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν "νταβά"..π γενικά ξύπνησαν μια μέρα και είπαν θα κάνω ένα account σε διάφορα site, messenger και chat και θα αρχίσω να γαμιέμαι.και πάλι τίποτα δεν είναι κανόνας από αυτά...
η Βανέσα φυσικά και όχι...είναι επαγγελματίας η κοπέλα...και άριστη.
Η Μαρίνα ήταν όντως μια ξανθούλα, ρωσσιδάκι, λεπτή(ίσως κανα 3ρι παραπανίσια κιλάκια), 150 -->1h 180-->1,5h
Για 2 ώρες δε θυμάμαι...Πάντως μη τρελένεσαι...άμα μπεις στο χορό...θα βρεις αυτό που ψάχνεις...sooner or later.
σου μιλάω ειλικρίνα απεχθάνομαι το να τσακώνομαι...αλλά υποστηρίζεις με τρομερή θέρμη αυτές τις 2 κοπέλες...
σήμερα μίλησα με την Euita και σύντομα θα βρεθούμε...δεν την απορρίπτω, απλά θεωρώ ότι είναι λίγο τσουχτερή στις τιμές.