Α! Και κάτι άλλο. Ούτε Μάγια, ούτε η Χριστίνα είναι Amateur με την ουσιαστική έννοια από τη στιγμή που πληρώνονται. Δηλαδή επειδή δεν είναι επίσημα δηλωμένες όπως αυτές που δουλεύουν σε στούντιο και μπουρδέλα είναι και amateurs; Τότε όλα τα C.T. και τα call girls των γραφείων που είναι αδήλωτες είναι amateurs.
Φίλος μου μου έλεγε πρόσφατα για μια μιλφάρα Ελληνιδάρα 35-40, μάλλον παντρεμένη, που έχει πάρει και το κάνει χωρίς λεφτά [πρέπει να είναι και ματσωμένη και μητρομάνα].
Έχω έρθει σε επαφή, αλλά η γκόμενα σε διαλέγει και διαλέγει και τον τόπο και το χρόνο αυτή. Ο φίλος μου, που είναι σοβαρός και έμπειρος, περιέγραψε την τύπισα άπαιχτη και σε εμφάνιση και σε επιδόσεις. Άμα καταφέρω να την γνωρίσω [γαμώ το βάζει όριο ηλικίας τα 45 προς τα πάνω κι εγώ είμαι 50+, αλλά επειδή ψιλοκρατιέμαι λέω μήπως το φάει, δεν πιστεύω να ζητήσει ταυτότητα] θα γράψω εντυπώσεις και αν υπάρχει δυνατότητα και για ποιούς να την πάρουν. [Κάτι μου έχει πει ο δικός μου αλλά άμα δεν δω και δεν μάθω ο ίδιος, μαλακίες δε λέω]
Αναμονή, ίσως την άλλη εβδομάδα έχω νέα, αν δεν έχω ένα ακόμη κορμί που χάσαμε πατριώτες. Μήπως θά'ναι το πρώτο ή το τελαυταίο!