master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
χθες παντως επεσα πανω στην νιοβη. οι τιμες που ζηταει και αυτη ειναι υπερβολικα υψηλες. με τετοια ποσα ας επισκεφθω ct που ξερω οτι θα περασω και super
χθες παντως επεσα πανω στην νιοβη. οι τιμες που ζηταει και αυτη ειναι υπερβολικα υψηλες. με τετοια ποσα ας επισκεφθω ct που ξερω οτι θα περασω και super
μπαζο ειναι και αυτη. μην νομιζεις. αλλα και 120 την ωρα που ζηταει για σεξ και μασαζ ειναι υπερβολικο ποσο. 150 την 1 1/2 ωρα και 200 τις 2 ωρες. check pmΠοια είναι αυτή η Νιόβη; Και τι ποσά ζητάει;
Απο εμφάνιση ξέρουμε κάτι;
μπαζο ειναι και αυτη. μην νομιζεις. αλλα και 120 την ωρα που ζηταει για σεξ και μασαζ ειναι υπερβολικο ποσο. 150 την 1 1/2 ωρα και 200 τις 2 ωρες
μπαζο ειναι και αυτη. μην νομιζεις. αλλα και 120 την ωρα που ζηταει για σεξ και μασαζ ειναι υπερβολικο ποσο. 150 την 1 1/2 ωρα και 200 τις 2 ωρες. check pm
αγαπητε μου φιλε εαν δεν σου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι που λεω απλα δεν ερχεσαι σε αντιπαραθεση μαζι μου. οι λογοι ειναι οι εξης: 1ον κινδυνευεις να χαρακτηριστεις αγαπητικος της καθε κοπελας, 2ον λογω του οτι οτο αξιωμα σου ειναι νεος κινδυνευεις επισης να χαρακτηριστεις και ως κλωνος, 3ον αναφερομαι σε συγκεκριμενες κοπελες με συγκεκριμενους χαρακτηρισμους και οντως μελη εχουν την ελευθερια να βγουν και να μου ζητησουν τον λογο αυτες. 4ον ειπα απλα τη γνωμη μου και δεν εμποδισα κανεναν στο να παει με αυτες. 5ον μου εχουν ζητησει πριν 20 λεπτα το msn της νιοβης και το εστειλα στον ενδιαφερομενο. οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει ουτε μισος ουτε φανατισμος. το forum υπαρχει για να εκφρασει ο καθενας την γνωμη του. τωρα εαν εισαι τοσο ευαισθητος τι να σου πω?? μην ξαναπαρακολουθησεις αλλαη συζητηση στα forum.... φιλικα πανταΦιλέ μου χαλάρωσε λίγο.. Μπάζο η μία, παλιοχοντρή η άλλη..Τι μίσος και φανατισμός είναι αυτός? Οκ και εγώ έκανα την κριτική μου (αρνητικά βεβαίως) αλλά με ποιό ευγενικό τρόπο. Η Μάγια άλλωστε είναι και μέλος εδώ και φυσικά κατάλαβα οτι δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν όλοι με τα γούστα τα δικά μας αφου πολλόι βγαίνουν και λένε οτι περνάνε καλά. Μπορεί όταν πάς και εσύ 60 χρονών να θέλεις κάποια σε τέτοια κυβικα..Προσωπικά βέβαια έχω πεί οτι ούτε τσάμπα δεν θα πήγενα με τη μία... Αλλά οι χαρακτηρισμοί καλό θα ήταν να λείπουν.
αγαπητε μου φιλε εαν δεν σου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι που λεω απλα δεν ερχεσαι σε αντιπαραθεση μαζι μου. οι λογοι ειναι οι εξης: 1ον κινδυνευεις να χαρακτηριστεις αγαπητικος της καθε κοπελας, 2ον λογω του οτι οτο αξιωμα σου ειναι νεος κινδυνευεις επισης να χαρακτηριστεις και ως κλωνος, 3ον αναφερομαι σε συγκεκριμενες κοπελες με συγκεκριμενους χαρακτηρισμους και οντως μελη εχουν την ελευθερια να βγουν και να μου ζητησουν τον λογο αυτες. 4ον ειπα απλα τη γνωμη μου και δεν εμποδισα κανεναν στο να παει με αυτες. 5ον μου εχουν ζητησει πριν 20 λεπτα το msn της νιοβης και το εστειλα στον ενδιαφερομενο. οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει ουτε μισος ουτε φανατισμος. το forum υπαρχει για να εκφρασει ο καθενας την γνωμη του. τωρα εαν εισαι τοσο ευαισθητος τι να σου πω?? μην ξαναπαρακολουθησεις αλλαη συζητηση στα forum.... φιλικα παντα
Συγγνώμη αλλά από τα πρώτα post έχουν γίνει σαφείς οι θέσεις σας σε όλους τους υπόλοιπους άσχετα με το με ποιόν συμφωνούν. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε pm για τη μεταξύ σας επικοινωνία. Είχαμε το ατελείωτο spam στα strip, τώρα γεμίζουμε σελίδες με την αντιπαράθεση μεταξύ σας.
καμια αντιπαραθεση φιλε μου. απλα 2 κουβεντες παραπανω ειπαμε μεταξυ μας. ειναι μεσα στα πλαισια της επικοινωνιαςΣυγγνώμη αλλά από τα πρώτα post έχουν γίνει σαφείς οι θέσεις σας σε όλους τους υπόλοιπους άσχετα με το με ποιόν συμφωνούν. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε pm για τη μεταξύ σας επικοινωνία. Είχαμε το ατελείωτο spam στα strip, τώρα γεμίζουμε σελίδες με την αντιπαράθεση μεταξύ σας.
Η Νιόβη συνεχίζει με εκπτώσεις!! Παλιότερα χρέωνε 150, τώρα το έκανε 120??
Στο χέρι σου είναι να postάρεις αξιόπιστες κριτικές και να διαχωρίσεις ποιοί είναι αξιόπιστοι και ποιοί όχι. Στο Internet δεν έχεις τη δυνατότητα να εμποδίσεις έναν αναξιόπιστο να λέει τη γνώμη του. Μπορείς μόνο να τον απαξιώσεις με κριτικές που πληροφορούν τους υπόλοιπους, δεν παραπλανούν, δε μειώνουν άλλα μέλη και είναι γραμμένες σε σωστά Ελληνικά. Αυτές οι γενικές κατευθύνσεις περιέχονται και τους κανόνες του forum.Δεν γραφω συνηθως αν και ασχολουμαι με το σπορ αρκετα περρισοτερο στα σιτι-τουρ κοριτσια και τωρα τελευταια λογω ιδιαιτερης περιπτωσις και στα call-girls αυτο που βλεπω οτι οι περρισοτεροι για να μην πω ολοι πουλατε ταβατζηλικη χειριστης ποιοτητας, φτηνο και απαισιο σπονσοναρετε οποια θελεται ισως για καλυτερη μεταχειρηση η τσαμπα γαμησι πραγματικα δεν ξερω!!! αρκετοι ειναι κλωνοι!!!! δεν εισται αντικιμενικοι στο τελος θα μεινεται μονοι σας!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!
αγαπητε για να ποσταρεις εδω ενας τροπος υπαρχει. εαν οντως επισκεφθηκες την κοπελα να φραψεις τις εντυπωσεις σου. εαν ολα πηγαν καλα δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας. τωρα εαν ανοιες την πορτα και ειδες κατι για το οποιο δεν ησουν προετοιμασμενος αλλα δεχθηκες να κατσει γιατι δεν ειχες αλλο χρονο ή γιατι ηθελες να δοκιμασεις και τελικα το αποτελεσμα ηταν τελειως αντιθετο απο αυτο που περιμενες τι θα γραψεις??? θα την χαρακτηρισεις, δεν γινεται αλλιως. ετσι θα βοηθησεις και αλλους πρωτον να μην πιαστουν κοροϊδα και δευτερον καποιους που εχουν διαφορετικα γουστα να προτιμησουν αυτες τις κοπελες. το να γινει μια γυναικα πορνη και να ερχεται σε επαφη με εκατονταδες ανδρες προφανως δεχεται την κριτικη αφου γινετε αμεσως δημοσιο προσωπο. οποιος εχει προβλημα τελικα με τους χαρακτηρισμους ας μην απανταει στην τελικη ρε παιδια. δεν χρειαζεται να κοντραριζομαστε συνεχεια και συνεχεια. 2 κουβεντες λεμε 100 ακουγονται μετα.Η προσωπική γνώμη είναι σεβαστή αρκεί να μην προσβάλει και υποτιμά κανένα τρίτο. Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, υπενιγμοί, οι προσβλητικές κρίσεις χαρακτηρίζουν τον εκάστοτε γράφοντα και όχι την οποιαδήποτε κοπέλα που στο φινάλε-φινάλε δεν είναι παρά μια πόρνη. [Η οποιαδήποτε πόρνη μπορεί κατά τα άλλα να είναι μια χαρά γυναίκα, δεν παύει όμως να δέχεται τον οποιοδήποτε για τη δική του και μόνο εκτόνωση, να του "κάνει τα πάντα", αυτά όμως μόνο ιδιωτικά, δεν βρίσκω λοιπόν το λόγο κάποιοι να τις "εξευτελίζουμε" δημόσια, ακόμα κι αν οι ίδιες δεν έχουν πρόβλημα με αυτό]
Σιγά ρε παιδιά δε θα τη παντρευτείς ούτε γκόμενα θα τη βγάλεις για μια δυο ωρίτσες πας..έτσι για την εμπειρία..Οι χοντρές είναι πιο ζεστές στο κρεβάτι κατα γενική ομολογία..και αν είναι και βυζαρούδες ακόμα καλύτερα Τώρα αν κάποιον τον χαλάει τόσο το οπτικό ας μη πάει..
δεν χρειαζεται να κοντραριζομαστε συνεχεια και συνεχεια. 2 κουβεντες λεμε 100 ακουγονται μετα.