μπορουν να δωσουν τα "φωτα" τους οι συναγωνιστες που την εχουν δοκιμασει????????
Τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει. Είπα απλά την άποψη μου γενικά, επειδή αναφέρθηκε πως στο τηλ. είχε ωραία φωνή.
μπορουν να δωσουν τα "φωτα" τους οι συναγωνιστες που την εχουν δοκιμασει????????
καλααα ρε ντανιελ,δε ξερεις οτι οι χοντρες εχουν τις πιο γλυκες φωνες.απλα σε ρωτησα αν την ειδες...γιατι μυριζομαι φαλαινα.καλυτερα να συναντηθειτε πρωτα εξω-μη σε στειλει σε δωματιομίλησα μαζί της στο τηλ χθες...έχει αρκετά καβλιάρικη φωνή...αλλά από κοντά δεν την είδα ακόμα... από εβδομάδα... εσύ την έχεις τεστάρει?
καλααα ρε ντανιελ,δε ξερεις οτι οι χοντρες εχουν τις πιο γλυκες φωνες.απλα σε ρωτησα αν την ειδες...γιατι μυριζομαι φαλαινα.καλυτερα να συναντηθειτε πρωτα εξω-μη σε στειλει σε δωματιο
απλα μην βρεθεις προ εκπληξεως....τελικα αυτο το σαιτ σλαντο εχει καμια δεκαρια για συναντηση-αν και μυριζομαι γραφειο δουλεια η μηπως ειναι 2 τελικα και ανα νεωνουν την αγγελια.πολυ γλυφαδα ακουω και βρωμαει η δουλεια....ΠΡΟΣΟΧΗ στα αρπαχτικα....μεχρι 100 ειναι η ταριφα,μην τσιμπατε.γλυφαδα αυτη....εκαλη εσεις!!!!εγώ είπα απλά ότι είχε καβλιάρικη φωνή...δεν είπα ότι επειδή είχε καβλιάρικη φωνή είναι και μουνάρα!!! ;)
απλα μην βρεθεις προ εκπληξεως....τελικα αυτο το σαιτ σλαντο εχει καμια δεκαρια για συναντηση-αν και μυριζομαι γραφειο δουλεια η μηπως ειναι 2 τελικα και ανα νεωνουν την αγγελια.πολυ γλυφαδα ακουω και βρωμαει η δουλεια....ΠΡΟΣΟΧΗ στα αρπαχτικα....μεχρι 100 ειναι η ταριφα,μην τσιμπατε.γλυφαδα αυτη....εκαλη εσεις!!!!
Για δε σε πιστευω, για δε σε πιστευω .....
Συναγωνιστη την πηρες τελικα?σε ευχαριστώ πάντως! ;) Θα είμαι προσεκτικός!
Συναγωνιστη την πηρες τελικα?
:o :o :o
ρε παιδια εγω προσπα8ω στο μσν να τησ μιλησω κ το εχει συνεχωσ κλειστο μηπως εχετε τηλεφωνο??
ντανιελ καλησπερα..για πες μου λιγα πραγματακια για την γκομενα αυτη-πως την λενε,ειναι αρκετα παχουλη κατι σαν ζαρειφη?,ειναι γραφειο το τηλ-συναντηθηκατε εξω? και μετα πηγατε χοτελ?........μόλις την τέσταρα...πολύ καλή Ρωσίδα αν και χοντρούλα κάπως με μεγάλα βυζιά και κωλάρα!!!
καποιος θα την ξεσκισε . . . . .Η mayia, η φοιτήτρια της συνέντευξης, τι έγινε? Δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Εγκατέλειψε?
ή τη σούβλισε.. μέρες που είναι...καποιος θα την ξεσκισε . . . . .
εχεις παρει χαρτακι προτεραιοτητας καταρχην φιλε;και εκτος αυτου,αν τελικα την συναντησεις,ενισχυσε το κρεβατι αρκετα.ρε παιδια εγω προσπα8ω στο μσν να τησ μιλησω κ το εχει συνεχωσ κλειστο μηπως εχετε τηλεφωνο??