male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
φοβερη.... α.. κανει και καλη ισπανικη....ΚΩΛΑΡΑ καλή έχει? αυτό έχει σημασία!
φοβερη.... α.. κανει και καλη ισπανικη....ΚΩΛΑΡΑ καλή έχει? αυτό έχει σημασία!
Αν δεν κάνω λάθος πριν από ένα μήνα την έλεγαν Μαργαρίτα και ήταν στα 150
φοβερη.... α.. κανει και καλη ισπανικη....
σύντροφοι σε αυτή την αγγελία ΜΑΥΡΟ!!!! την πήρα τηλ και ήταν αγενάστατη και όταν της είπα να μάθει να μιλάει καλύτερα άρχισε να μου βρίζει τη μάνα!!! αφού την έλουσα και εγώ με κοσμητικά επίθετα και αφού έκλεισα το τηλέφωνο με πήρε ένας τύπος Αλβανός πρέπει να ήταν και με άρχισε στα μπινελίκια και τις απειλές!!! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
προσπαθω να καλεσω αλλα δεν το σηκωνουν...
Ισως να εχει δοκιμασει κανενας πιο τυχερος συναγωνιστης και να μας δωσει τα φωτα του...
εχω δοκιμασει αυτην και τη συνιστω...
μόλις την τέσταρα...πολύ καλή Ρωσίδα αν και χοντρούλα κάπως με μεγάλα βυζιά και κωλάρα!!!
Πόσο Πήγε το τεστάρισμα ??????
χυσιμο στη μαπα παιζει????καμια λεπτομερεια για υπηρεσιες??80 € με δύο εκτονώσεις!
όχι στη μάπα δεν έπαιξε...αλλά την έχυσα στις βυζάρες και στην κωλάρα της!χυσιμο στη μαπα παιζει????καμια λεπτομερεια για υπηρεσιες??
εδωσε και κουλουρακι ;;όχι στη μάπα δεν έπαιξε...αλλά την έχυσα στις βυζάρες και στην κωλάρα της!
εδωσε και κουλουρακι ;;
καμια που να δινει κουλουρακι; αλλα ειναι δυσκολη μερα ε; αν εχουμε καμια με κουλουρακι ας μας το πει καποιος.
ντανιελ αυτη μηπως ειναι μια αρκετα γεματουλα με μπουτια και βυζους και μενει πειραια??..και καλα το παιζει γλυφαδα!.συναντηθηκατε εξω η σε εστειλε να πας δωματιο?αυτή δίνει κουλουράκι....αλλά θα τη βρεις από Τρίτη του Πάσχα ;)
ντανιελ αυτη μηπως ειναι μια αρκετα γεματουλα με μπουτια και βυζους και μενει πειραια??..και καλα το παιζει γλυφαδα!.συναντηθηκατε εξω η σε εστειλε να πας δωματιο?
μίλησα μαζί της στο τηλ χθες...έχει αρκετά καβλιάρικη φωνή...αλλά από κοντά δεν την είδα ακόμα... από εβδομάδα... εσύ την έχεις τεστάρει?
Η φωνή τις περισσότερες φορές σε ξεγελάει. Εγώ αυτό έχω διαπιστώσει.
Η φωνή τις περισσότερες φορές σε ξεγελάει. Εγώ αυτό έχω διαπιστώσει.