petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.730
- Πόντοι
- 41.813
παιδια καλημερα με ενδιαφερει μια καθαρη που να κανει ακαποτο ξερει καπιος?ευχαριστω οποιος ξερει πμ να μην εκθεσουμε καμια σχολια κλπ δεν απανταω
παιδια καλημερα με ενδιαφερει μια καθαρη που να κανει ακαποτο ξερει καπιος?ευχαριστω οποιος ξερει πμ να μην εκθεσουμε καμια σχολια κλπ δεν απανταω
Ρε φίλε, γιατί δεν πηδάς απ' την ταράτσα οκταώροφου; Που ξέρεις, μπορεί να περνάει κανένας γύφτος με στρώματα στην καρότσα και να γλυτώσεις...παιδια καλημερα με ενδιαφερει μια καθαρη που να κανει ακαποτο ξερει καπιος?ευχαριστω οποιος ξερει πμ να μην εκθεσουμε καμια σχολια κλπ δεν απανταω
Εχει πολλες εκει.Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια κοπέλα για πορνοραντεβού στο Πόρτο Χέλι;
Εχεις δοκιμάσει και παιζει τετοια κατάσταση?Εχει πολλες εκει.
Μια βολτα στη μαρινα και θα δεις πολλα
Εχει πολλες εκει.
Μια βολτα στη μαρινα και θα δεις πολλα
Οχι αλλα σιγουρα θα υπαρχουν καποιες κρυφες.Τι διαλο τοσο χρημα εκει στη μαρινα.Τα κοριτσια λες να μη το εχουν μυριστει;Γιατί; Κάνουν πιάτσα στην μαρινα;
ρε αδερφε ξερεις κατι σιγουρο δοκιμασμενο τσεκαρισμενο 100% η ετσι πιστευεις;;Οχι αλλα σιγουρα θα υπαρχουν καποιες κρυφες.Τι διαλο τοσο χρημα εκει στη μαρινα.Τα κοριτσια λες να μη το εχουν μυριστει;
Έχεις κάποια αγγελία κάποιο λινκ κάποιο τηλ η φωτό κάτι να κτλβ κ εμείς για ποια λες;μάγκες καλησπέρα .... είχα γνωρίσει πιο παλιά από το kanesex μια κοπέλα έμενε νέο κόσμο πίσω από το ιντερκοντινενταλ και έκανε λίγα ραντεβού με ότι δώρο συμφωνούσε με το άτομο που θα έβλεπε ..... Ελένη στο site Μαρία το κανονικό της όνομα ..... έχει κανένας συναντηθεί μαζί της προσφατα η να έχει επικοινωνία ακόμα γιατί εγώ την έχασα
αγγελια δεν είχε ποτέ .... την είχα βρει μιλώντας της στο άκυρο στο τσατ στο site ...... τηλέφωνο το έχασα και γι'αυτό έστειλα μήπως είχε κάποιος εμπειρία μαζί της τώρα στα κοντά ...... μελαχρινή χοντρούλα με σκουλαρίκι κάτω από το χείλος τηςΈχεις κάποια αγγελία κάποιο λινκ κάποιο τηλ η φωτό κάτι να κτλβ κ εμείς για ποια λες;
Ενδιαφερον φαινεται, εστειλα μειλ και βλεπουμε..!
Εμένα πάλι μου φαίνεται μουφα μη σου πω κ άντρας...σορυ που πετάγομαι σα τη πουτσα μες στα λάχανα..όταν βλέπεις αγγελίες χωρίς τηλέφωνα με μέιλ κτλ να τα φοβάσαι,οποιαδήποτε κοπέλα όσο αματουρι κ να ναι αν θέλει να δουλέψει κ βάζει αγγελίες περνει ένα πακιστανικό τηλέφωνο κ κάνει δουλειά,οι υπόλοιπες απλά κοροϊδεύουν..Ενδιαφερον φαινεται, εστειλα μειλ και βλεπουμε..!
Ενδιαφερον φαινεται, εστειλα μειλ και βλεπουμε
Συμφωνω φικε δεν ξςρει πςρι τινος προκειται..θα μαθουμεΕμένα πάλι μου φαίνεται μουφα μη σου πω κ άντρας...σορυ που πετάγομαι σα τη πουτσα μες στα λάχανα..όταν βλέπεις αγγελίες χωρίς τηλέφωνα με μέιλ κτλ να τα φοβάσαι,οποιαδήποτε κοπέλα όσο αματουρι κ να ναι αν θέλει να δουλέψει κ βάζει αγγελίες περνει ένα πακιστανικό τηλέφωνο κ κάνει δουλειά,οι υπόλοιπες απλά κοροϊδεύουν..
δλδ εσυ τι ειδες στην φωτο και σε συγκίνησε???? ρωτας για μια φωτο που δεν δειχνει απολυτως τιποτεκαι εγώ έστειλα και περιμένω απλά από περιέργεια είπα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει ήδη κάποιος
εγώ δεν ρώτησα για μια φωτό που δεν δείχνει τπτ......ρώτησα αν κάποιος μέσα από αυτή την αγγελία έχεις συναντηθεί με την κοπέλα στην πραγματικότητα..... τώρα που σ φαίνεται εσενα περίεργο δεν μπορώ να το καταλάβωδλδ εσυ τι ειδες στην φωτο και σε συγκίνησε???? ρωτας για μια φωτο που δεν δειχνει απολυτως τιποτε