...για ευνοητους λόγους δέν ανεβάζω την φωτο.
Μπορείς να μουτζουρώσεις τα πρόσωπα ή ότι άλλο αποκαλύπτει ταυτότητα, και να την ανεβάσεις.
...για ευνοητους λόγους δέν ανεβάζω την φωτο.
έκανα μία δοκιμη γνωριμίας δείτε την απάντηση.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ,ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΝΑ,
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,
ΤΠΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 6934.....5,ΩΡΕΣ 11 ΠΡΩΙ 11 ΒΡΑΔΥ ΕΚΤΟΣ ΣΣΑΒ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΦΙΛΑΚΙΑ
ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΝΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ.ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ ΠΟΥ
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ..(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ)
ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ
1 ΩΡΑ 250 ΕΥΡΩ (ΕΛΕΥΘ.ΣΤΟΜΑΤ-ΣΕΞ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ-ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ)
2 ΩΡΕΣ 400 ΕΥΡΩ(ΕΛΕΥΘ.ΣΤΟΜΑΤ-ΣΕΞ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ-ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ)ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΜΟΥ
ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ +50Ε
ΠΡΩΚΤΙΚΟ +100Ε
ΟΛΟΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ
ΦΙΛΑΚΙΑ
Παιδια με αυτη την λινα δεν εχει παει κανεις να πει πληροφοριες?
οκΜπορείς να μουτζουρώσεις τα πρόσωπα ή ότι άλλο αποκαλύπτει ταυτότητα, και να την ανεβάσεις.
σου εστειλε και φωτο?Εγω πηρα τηλ σε μια Χριστινα απο slando (προσφατη αγγελια). Ακουστηκε να μιλαει τελεια ελληνικα κατα (99% ελληνιδα) κ μου αναφερε οτι ειναι επαγγελματικη η αγγελια κ το κοστος ανερχεται στα 60 το κανονικο για μια εκτονωση κ 100 για 2 εκτονωσεις. Ειναι απο γλυφαδα ειπε αλλα δεν λεει οχι σε συναντησεις κ εκτος γλυφαδας
οχι, αλλα την ακουσα προθυμη κ καυλιαρα
οχι, αλλα την ακουσα προθυμη κ καυλιαρα
Μαχητη τι εγινε τελικα πηρες την χριστινα?Οντως εχει καυλα φωνη και χαμηλη φωνηΤελικα ξενυσταξα κ μαλλον παω να δοκιμασω την Χριστινα !!! Δεν αντεχω αλλο, η ανοιξη, μου βασανιζει το παντελονι !!!
Τελικα ξενυσταξα κ μαλλον παω να δοκιμασω την Χριστινα !!! Δεν αντεχω αλλο, η ανοιξη, μου βασανιζει το παντελονι !!!