g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
μαχητη μολις τελειωσεις με την χριστινα δωσε μας καμια πληροφορια
Σε δικό της χώρο η hotel?Για ενημέρωσε γιατι ηταν βιαστικη στο τηλέφωνο και δεν μπορουσε να μιλησειπιο αργα θα παω το βραδυ
περασα υπεροχα.μπορει να ειναιπαχουλη λλα η πιπα της και η συμετοχη της πολυ καλη.0 απλο με πιπα χωρισ προφυλακτικο...τελε 100 αν θελεισ πρωκτικο....εγω πηρα το απλο
Τιμη απλο 60 με πιπα ελευθερα κ χυσιμο στο στομα,+ κωλος 100 επαναληψη 140 κ ηθελε να μου δωσει ρεστα απο 150...απιστευτο.!
Για ενημερωσε μας που βρεθηκατε σπιτι σου?Για ριξε λιγο φως για ολο το σκινικοΣυμφωνω με τον συναδερφο 100%,κ την συνιστω ανεπιφυλακτα κ γω.Ισως το καλυτερο best value for money αυτη τη στιγμη στην Αθηνα.Γεματουλα αλλα καυλιαρα στο full κ το σημαντικοτερο για μενα τουλαχιστον... αγαπαει τους αντρες κ απολαμβανει το τσιμπουκι κ το γαμησι.Αν ριξει μερικα κιλα θα την πληρωσουμε πανακριβα με την προυποθεση να μην επαγγελματοποιηθει γιαυτο κυριοι βιαστειτε. Τιμη απλο 60 με πιπα ελευθερα κ χυσιμο στο στομα,+ κωλος 100 επαναληψη 140 κ ηθελε να μου δωσει ρεστα απο 150...απιστευτο.!
Και κραχτης να ειναι 60 ευρω δεν ειναι και πολλα οταν δινεις 50 σε στουντιο η κατι σε επισκεψη κατοικων. Οτι λάμπει δεν ειναι παντα χρυσος.Δεν ξέρω αν είσαι κράχτης αλλα το σεναριάκι με το οικονομικό δεν είναι άσχημο.
Εμφάνιση?
Δεν ξέρω αν είσαι κράχτης αλλα το σεναριάκι με το οικονομικό δεν είναι άσχημο.
Εμφάνιση?
Oχι εισαι 50αρης με 2 αστερακια χαχαχαΠενηνταρης με 10.000 ενσημα στη νυχτα, κραχτης??? Τι ειπες τωρα?
Ξενοδοχειακι στη Γλυφαδα σε ενα τεταρτακι ηταν εκει, χοντρουλα αλλα πολυ γλυκο προσωπο και σας ξαναειπα κανει μπαμ οτι το κανει για το κεφι της και οχι για το χαρτι. Τη βρηκα στο slando.
... αγαπαει τους αντρες κ απολαμβανει το
Ποιά η ερμηνία του amateur cg και ποιά η διαφορά από το ανεξάρτητο cg?
Η φοιτήτρια (Mayia) δεν φάνηκε και τόσο amateur!
εχεις δοκιμασει?