Αγαπητε φιλε jumper
Επειδη μαλλον ειμαστε στην περιοδο προτιμολογησης…
Μια ερωτηση και θελω να μας απαντησεις με το χερι στην καρδια. Προσωπικα πιστευεις ότι η γυναικα αυτή τα «φερνει» τα λεφτα αυτά? Εγω παντως με τα πολύ λιγα που ξερω εχω καποιες αμφιβολιες. Εδώ ειμαι όμως να μου πεις και εσυ τη γνωμη σου. Δε λεω, ωραιο κορμι εχει, αλλα ξερουμε μονο αυτο.
Ο μεσος αντρας που θα πληρωσει 180 πεσος είναι μεταξυ 40 και 55 ετων…(χωρις να αποκλειω αλλους)
Ας πουμε ότι το κυριως πιατο τρωγεται σε 30 λεπτα περιπου. Τοτε μενουν και κατι ψιλα σαν μιαμιση ωρα για αγκαλιτσες . Και πες ότι μαζι με τις αγκαλιτσες πεφτει και τάισμα εκ μερους της κοπελας για το «εγω» του αντρα. … Όλα αυτά αν φυσικα το πιατο είναι τοσο ελκυστικο ώστε να θελω να το εχω 2 ωρες στο τραπεζι μου.
Εμπειρια δειχνει πως αυτές οι τιμολογιακες πολιτικες εχουν και κατι που εμας δεν μας αρεσει. Οι γυναικες αυτές είναι και λιγο αλαζονικες…Και φερνουν αυτή την αλαζονια μεσα στο δωματιο. Και το χειροτερο είναι ότι μιας και η πορτα κλεινει, αυτή η συμπεριφορα μενει μεσα…Και ο μονος τροπος να την γλιτωσεις είναι να φυγεις…
Το «μαζεμα» είναι ευκολο για την αρχη τουλαχιστον. Το θεμα είναι το αργοτερα. Αν για παραδειγμα εχει σχεδια για μεταπτυχιακα τοτε ισως θα επρεπε να σκεφτει και λιγο διαφορετικα. Εγω για παραδειγμα θα το εκανα το κασκαντεριλικι αν ηταν το πιατο «προσγειωμενο» . Θα ηθελα για παραδειγμα ένα 70αρι την ωρα. Και όχι μονο εγω. Πολλοι από εδώ μεσα. Αλλα μην το στριμωχνουμε μονο εδώ μεσα, αλλα και απ’εξω. Σκεψου το και πες μας…
ΥΓ δεν βλεπω να ανεβαινουν κριτικες…αρα σαν εμπειρο μελος εδώ μεσα ισως μπορεις να μας πεις λεπτομερειες οπως αυτες που μοιραζομαστε για άλλες γυναικες…μπορεις για παραδειγμα να σεντονιασεις δυο τρια πραγματα να ξερουμε…