Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Ελα ντε
μαλλον οτι ειναι ο ιδιος ο jumperΥπαρχει καποιο νεοτερο σχετικα με την κοπελα του jumper;
δεν σε πιστευω συκοφαντιεςμαλλον οτι ειναι ο ιδιος ο jumper
;)Δεν θυμαμαι όταν ο Αττολ πρωτοπλασαρε ρωσσιδα μιλφ να ειχε πεσει τοση δυσπιστια και καφριλα
λες ρε? Γι'αυτο δεν σηκωνει το τηλεφωνο???μαλλον οτι ειναι ο ιδιος ο jumper
Ήταν δυνατον να μην το τσιμπαγες?λες ρε? Γι'αυτο δεν σηκωνει το τηλεφωνο???
εγώ πάντως το ζήτησα δις και πήρα τα αρ@@@ια μου.. ότι να ναι..Φιλοι μου καλημερα...Μια επισημανση
Δεν ξερω σε ποσους εχει δωσει τηλεφωνο ο φιλος σερβιτορος, αλλα να σιγουρευτουμε οτι το εχει δωσει σε τουλαχιστον 10 πελατες απο εδω μεσα...
Επισης το μενου θα πρεπει να ερθει σε τραπεζι της επιλογης σας. Οχι δικης του...
Ε καλα, η πρωτη φορα ειναι? Δεν πειραζει αλλαζουμε παρκινγκ...εγώ πάντως το ζήτησα δις και πήρα τα αρ@@@ια μου.. ότι να ναι..
ετσι.. τα γιουρο μας κ σ άλλη παραλιαΕ καλα, η πρωτη φορα ειναι? Δεν πειραζει αλλαζουμε παρκινγκ...
Φιλε, επειδη εισαι και μελος απο το 2006 και θα ξερεις απο βαθμολογησεις, η κοπελα απο προσωπο τι λεει? Πως θα την βαθμολογουσες?όποιος δοκιμάσει λοιπόν και δεί ότι δεν είναι μούφα ας κάνει και κανένα καλό και ας δώσει και σε εμένα καμιά καβάτζα που έχει και δεν την δίνει πιστεύω ότι το έδωσα σε όλους το νούμερο σήμερα
όποιος δοκιμάσει λοιπόν και δεί ότι δεν είναι μούφα ας κάνει και κανένα καλό και ας δώσει και σε εμένα καμιά καβάτζα που έχει και δεν την δίνει πιστεύω ότι το έδωσα σε όλους το νούμερο σήμερα
ελληνις ή αλλοδαπις;;;και πίσω άποψη
ποια ειναι αυτή?απο φάτσα δεν λεεί και πολλά είναι νορμάλ στο 6 με 7 με βάσει ότι 10 δεν βάζεις πουθενά. από στήθος έχει νούμερο 2 σε όλα τα άλλα η βαθμολογία είναι 8 για εμένα δλδ. Μην περιμένετε να δείτε το ξεκωλο στο δρόμο αλλά στο κρεβάτι λεέι πολλά.
απο φάτσα δεν λεεί και πολλά είναι νορμάλ στο 6 με 7 με βάσει ότι 10 δεν βάζεις πουθενά. από στήθος έχει νούμερο 2 σε όλα τα άλλα η βαθμολογία είναι 8 για εμένα δλδ. Μην περιμένετε να δείτε το ξεκωλο στο δρόμο αλλά στο κρεβάτι λεέι πολλά.