spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
το φορουμ ρε λαγε...σαρεσει η μιλφαρα?....καλημερίζεις τα κουρίτσια...??είσαι τρελλός...
το φορουμ ρε λαγε...σαρεσει η μιλφαρα?....καλημερίζεις τα κουρίτσια...??είσαι τρελλός...
Τώρα έρχομαι. Μη μου βάλετε και άλλη απουσία... θα χάσω τη χρονιά φέτος!!!ελα πμ.
ψηλο ειναι αλλα στεγνο,για την ηλικια της...30 αρα γαρ!!!είσαι μαρακλής ε?
λίγο μπαμπάτσικο παραπάνω απο το κανονικό μου φαίνεται..
οχι, δεν εχω προβλημα με τις ηλικιες,αρκει να ειναι φορτωμενο...@ Guru13, δεν σου ξεφεύγει μιλφόνι για μιλφόνι ;
και γω...θελω βυζια,μεγαλα,φυσικα.και εγω δεν εχω προβλημα με ηλικιες,αλλα ειμαι λιγο περιεργος...
..και γω εχω,και ειναι ΣΚΥΛΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ....πλατινε μαλλι,ποδαρες,κωλαρα,απο γυμναστηρια.αλλα ΔΕΝ θελει αλλους....εγω εχω ρε παιχτη αλλα δουλευει με 10 ανθρωπους...δεν θελει ουτε δημοσιοτητες,ουρε αγγελιες,ουτε τιποτα...ενταξει πρεπει να εισαι και τυχερος στο καταλληλο μερος,την καταλληλη ωρα για να στο σφυριξει κάποιος
..και γω εχω,και ειναι ΣΚΥΛΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ....πλατινε μαλλι,ποδαρες,κωλαρα,απο γυμναστηρια.αλλα ΔΕΝ θελει αλλους....
ελα ρε μπραζιλειρο.....
αυτή κάποια μου θυμίζει... λές να'χουμε την ίδια...?..και γω εχω,και ειναι ΣΚΥΛΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ....πλατινε μαλλι,ποδαρες,κωλαρα,απο γυμναστηρια.αλλα ΔΕΝ θελει αλλους....
ωραίο το πατουμενο. ;)ελα ρε μπραζιλειρο.....