spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
για πες?....εχει γουστο...αυτή κάποια μου θυμίζει... λές να'χουμε την ίδια...?
για πες?....εχει γουστο...αυτή κάποια μου θυμίζει... λές να'χουμε την ίδια...?
κομπλε!!!ωραίο το πατουμενο. ;)
χαχαχαχαχα θες να ανταλάξουμε?..και γω εχω,και ειναι ΣΚΥΛΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ....πλατινε μαλλι,ποδαρες,κωλαρα,απο γυμναστηρια.αλλα ΔΕΝ θελει αλλους....
χαχαχαχαχα θες να ανταλάξουμε?
1,80 >πρώτα θα την στείλεις σε μένα γιατί θα σε ταράξω στην φάπα κοντέ
1,80 >
δεν γινεται ρε φιλε...συγγνωμη
δυσκολο.πολυ δυσκολη φαση.χαχαχαχαχα θες να ανταλάξουμε?
δεν είναι αυτή στη φωτογραφία; για άλλη αναφέρεσαι; ωχ... με βλέπω στο καπάκι για δεύτερη απουσία...ψηλο ειναι αλλα στεγνο,για την ηλικια της...30 αρα γαρ!!!
της αρέσει η σωματοδομική? και η σοδομική?για πες?....εχει γουστο...
και σε εμενα το ίδιο αλλα θα λάβεις pm να σου προτεινω κάτιδυσκολο.πολυ δυσκολη φαση.
...για σκασε μυτη να δουμε...και σε εμενα το ίδιο αλλα θα λάβεις pm να σου προτεινω κάτι
πλησιαζεις.της αρέσει η σωματοδομική? και η σοδομική?
αλλά η δικιά μου έχει πλαστικό βυζί...
..και γω εχω,και ειναι ΣΚΥΛΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ....πλατινε μαλλι,ποδαρες,κωλαρα,απο γυμναστηρια.αλλα ΔΕΝ θελει αλλους....
το έφερε η κουβέντα ρε παλίκαρε...Τύπε τώρα επίτηδες το κάνεις να με φάει η ζήλια;
Άμα είναι για prive χρήση και δεν θέλουν άλλους, τι το αναφέρετε, να μετρήσουμε τις πούτσες μας ποιος την έχει πιο μεγάλη;
Τύπε τώρα επίτηδες το κάνεις να με φάει η ζήλια;
Άμα είναι για prive χρήση και δεν θέλουν άλλους, τι το αναφέρετε, να μετρήσουμε τις πούτσες μας ποιος την έχει πιο μεγάλη;
...πλαστικο,αλλα πολυ καλη δουλεια...τατου?..καμια σχεση...αλλη λεμε.τι? εσύ με πλαστικό βυζί?
και πολλά ταττού ισως?