glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
κανα τηλ και για μενα υπαρχει παιδια
...
κανα τηλ και για μενα υπαρχει παιδια
μα καμια σχεση σου λεω......Ρε παιδιά αυτή:
είναι αυτή?
Αν ναι, θα επιβεβαιωθούν αυτά που γράφονται και ως φανατικός milfακιας θα περάσω καλά?
Ρε παιδιά αυτή:
είναι αυτή?
Αν ναι, θα επιβεβαιωθούν αυτά που γράφονται και ως φανατικός milfακιας θα περάσω καλά?
βαζει κατα καιρους αγγελιες,ζηταει 100 ευρω για μια ωρα προγραμμα,2 εκτονωσεις,χωρις πρωκτικο,και ακα ....Ποιά είναι η νεαρά ? Ξέρει κανείς ? Είναι νέα στα ποστ με τίτλο ''Ιωάννα 23''.
σωστος !!!!!!!βαζει κατα καιρους αγγελιες,ζηταει 100 ευρω για μια ωρα προγραμμα,2 εκτονωσεις,χωρις πρωκτικο,και ακα ....
παιδια συγνωμη δεν εχω αγορασει αν και το θελω. δεν εκατσε. για την σοφια την ιταλιδα ψαχνομαι και εγω. αν υπαρχουν ουσιαστικες πληροφοριες θα βοηθουσαν πολυ. ευχαριστωSPL τα τιμαει τα λεφτα της????αξιζει???για το ρωσιδακι και την σοφια την ιταλιδα ξερουμε τιποτα???
αυτο που ζητησες , νεα αγγελια νεες φωτο , τηλέφωνο συμπεριλαμβανεται.spl κανα λινκ η post για την ιωαννα 23 παιζει????την σοφια την ιταλιδα θελω να την τιμησω επειγοντως..παιδια οποιος ξερει κατι παραπανω ας στειλε pm η ας το ποσταρει εδω....κανα τηλεφωνο και περισσοτερες πληροφοριες
ιδου και το παλαιοτερο λινκ για να μην ψαχνειςspl κανα λινκ η post για την ιωαννα 23 παιζει????την σοφια την ιταλιδα θελω να την τιμησω επειγοντως..παιδια οποιος ξερει κατι παραπανω ας στειλε pm η ας το ποσταρει εδω....κανα τηλεφωνο και περισσοτερες πληροφοριες
απο σωμα παντως ειναι καλο...απο βυζι υστερει..... ...αυτο που ζητησες , νεα αγγελια νεες φωτο , τηλέφωνο συμπεριλαμβανεται.
φιλε μου δεν την εχω δοκιμασει....βεβαια,οπως ειπα,απο κορμι ειναι δυνατη,τωρα απο προγραμμα.... ...να σου πω την αληθεια, κολλαω στο 100αρικο που ζηταει....οσο για την σοφια που λες,εχουν αναφερθει πολυ καλα σχολια,αλλα δεν ψωνιζω μεγαλες...δεν ειναι του γουστου μου.....vyzara την εχεις δοκιμασει???τα τιμαει τα λεφτα της???αν ειναι στειλε πμ για αναλυτικεσ πληροφοριες....επισης για την ιταλιδα την σοφια ρε παιδια δεν ξερουμε τιποτα?????φαινεται τουμπανακι....οποιος ξερει ας καταθεσει κατι