- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
προς αποφυγη ψυχολογικων της "δεσμευσεων" αποφευγει συνηδειτα την επαναληψη συνευρεσεων με τα ιδια "ατομα")
προς αποφυγη ψυχολογικων της "δεσμευσεων" αποφευγει συνηδειτα την επαναληψη συνευρεσεων με τα ιδια "ατομα")
Μάλλον αυτό το τοπικ πρέπει να μετονομαστεί σε "Κωνσταντίνα" και οι λίγες δημοσιεύσεις που δεν την αφορούν να πάνε σε νέο τοπικ με το αρχικό όνομα "Amateur call girls"
Ποια ανθρωποκτονια απ`ολες?Γεια σας.Ειμαι η φιλη της κωνσταντινας (δεν εχω καμια σχεση με το επαγγελμα) μου τηλεφωνησε το πρωι μου ζητησε να σας ενημερωσω οτι συνεληφθη χθες βραδυ και επειδη ηταν εξω με περιοριστικους ορους για την γνωστη υποθεση της συνεργειας σε ανθρωποκτονια παραβαινοντας τους ορους προφυλακιστηκε και μεχρι το δικαστηριο αποχωρει για λογους ανωτερας βιας.Μου ζητησε να σας ευχαριστησω ολους εκ μερους της και πως μεσα στην βδομαδα θα μου στειλει καποιο γραμμα να δημοσιευσω στο σιτε.ΝΤΑΝΥ
Ποια ανθρωποκτονια απ`ολες?
Τοσες γινονται καθημερινα.
Για θυμησε μας αν δεν σου κανει κοπο
Οτι το παραμυθι εχει πολυ δρακο...Δηλαδή αν μάθουμε τι ακριβως θα καταλάβουμε;
Οτι το παραμυθι εχει πολυ δρακο...
αν ηταν συνεργος στο ΄΄να φανε καποιον΄΄την πουτσισε.εχει δεν έχει, είναι δεν είναι παραμύθι, η τύπισσα είναι καμμένη από χέρι πια
εχει δεν έχει, είναι δεν είναι παραμύθι, η τύπισσα είναι καμμένη από χέρι πια
τωρα τι να παιζει αραγε?? χθες μου εστειλε sms....Γεια σας.Ειμαι η φιλη της κωνσταντινας (δεν εχω καμια σχεση με το επαγγελμα) μου τηλεφωνησε το πρωι μου ζητησε να σας ενημερωσω οτι συνεληφθη χθες βραδυ και επειδη ηταν εξω με περιοριστικους ορους για την γνωστη υποθεση της συνεργειας σε ανθρωποκτονια παραβαινοντας τους ορους προφυλακιστηκε και μεχρι το δικαστηριο αποχωρει για λογους ανωτερας βιας.Μου ζητησε να σας ευχαριστησω ολους εκ μερους της και πως μεσα στην βδομαδα θα μου στειλει καποιο γραμμα να δημοσιευσω στο σιτε.ΝΤΑΝΥ
τωρα τι να παιζει αραγε?? χθες μου εστειλε sms....
Γειά σας κι από μένα.Γεια σας.Ειμαι η φιλη της κωνσταντινας (δεν εχω καμια σχεση με το επαγγελμα) μου τηλεφωνησε το πρωι μου ζητησε να σας ενημερωσω οτι συνεληφθη χθες βραδυ και επειδη ηταν εξω με περιοριστικους ορους για την γνωστη υποθεση της συνεργειας σε ανθρωποκτονια παραβαινοντας τους ορους προφυλακιστηκε και μεχρι το δικαστηριο αποχωρει για λογους ανωτερας βιας.Μου ζητησε να σας ευχαριστησω ολους εκ μερους της και πως μεσα στην βδομαδα θα μου στειλει καποιο γραμμα να δημοσιευσω στο σιτε.ΝΤΑΝΥ
Γειά σας κι από μένα.
Εγώ είμαι ο τέταρτος ξάδερφος της κουμπάρας του κρεοπώλη που αγοράζει κρέας ο μπατζανάκης ενός συναδέλφου της γυναίκας του οδηγού του λεωφορείου που κάνει τέρμα έξω από το σπίτι του γαμπρού της μικροβιολόγου της πεθεράς του αστυνομικού που είχε βάρδια όταν συνελήφθη η Κωσταντίνα, και ξέρω την υπόθεση από πρώτο χέρι, γιατί η βάρδια πήρε σήμα από το περιπολικό και έτσι τα έμαθα όλα, χαρτί και καλαμάρι.
Είναι αλήθεια, η Κωσταντίνα κρατείται.
εεε???Γειά σας κι από μένα.
Εγώ είμαι ο τέταρτος ξάδερφος της κουμπάρας του κρεοπώλη που αγοράζει κρέας ο μπατζανάκης ενός συναδέλφου της γυναίκας του οδηγού του λεωφορείου που κάνει τέρμα έξω από το σπίτι του γαμπρού της μικροβιολόγου της πεθεράς του αστυνομικού που είχε βάρδια όταν συνελήφθη η Κωσταντίνα, και ξέρω την υπόθεση από πρώτο χέρι, γιατί η βάρδια πήρε σήμα από το περιπολικό και έτσι τα έμαθα όλα, χαρτί και καλαμάρι.
Είναι αλήθεια, η Κωσταντίνα κρατείται.