alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
στειλε και εσυ mail!θα μπορουσα να εχω το τηλ. της Μαιρουλας και εγω η το σαιτ
στειλε και εσυ mail!θα μπορουσα να εχω το τηλ. της Μαιρουλας και εγω η το σαιτ
θα μπορουσα να εχω το τηλ. της Μαιρουλας και εγω η το σαιτ
Για τη πλάκα μας και μόνο...(από Βικιλεξικό)
Ετυμολογία
νταρντάνα < ιταλική tartana, αλιευτικό σκάφος, σαν το τρεχαντήρι, αλλά με πολύ πλούσιο εξαρτισμό στο μοναδικό ιστό του (κατάρτι)
Ουσιαστικό
νταρντάνα θηλυκό
δημώδης έκφραση που απευθύνεται περισσότερο θαυμαστικά και λιγότερο πειραχτικά προς εύσωμες μεν αλλά καλλίγραμμες γυναίκες
Συνώνυμα
φρεγάτα μου
φρεγάδα μου
Ε τώρα εγώ τι να καταλάβω , ότι ήταν η Καγιά..?
Eίναι καλύτερα νά χρησιμοποιείς κανονικά λεξικά καί βιβλία.Στη συγκεκριμένη λέξη, τό νόημα είναι σωστό.
Εντελως τυχαια φιλος επεσε πανω σε κυκλωματακι με φοιτητριες οι οποιες ομως προσφερουν μονο στοματικο.Περιοχη Ζωγραφου,για σεξ σιγουρα θα παιζει κατι αλλα θελει ψησιμο.
αφου κανεις την καλη και ενημερωνεις μαθε λεπτομεριες συντομα και παρεθεσε τες γιατι ειμαστε ανυπομονοιπαιδια δεν προκειται να πω κατι,πρωτον γιατι δεν εχω τηλεφωνα (αν και μπορω να μαθω) αλλα και γιατι ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα βγει και θα πει οτι ειμαι προμοτορας και επειδη θα θελω να τον πλακωσω στις φαπες και δεν θα μπορω θα χαλαστω ασχημα.
Το στοματικο περιπου 50 και κατω (ξερετε σηκωνει πολυ παζαρεμα),οι συναντησεις γινονται σπιτια τους για αυτο και ειναι λιγες καθε μερα και αυτο που μου ειπε ο φιλος που πηγε φυσικα, οτι με το αναλογο αντιτιμο τις κανεις οτι θελεις. Α και το πιο βασικο,ακαποτο και τελειωμα στο στομα για οσους ειχαν την απορια.
αφου κανεις την καλη και ενημερωνεις μαθε λεπτομεριες συντομα και παρεθεσε τες γιατι ειμαστε ανυπομονοι
μηπως μπερδευτηκες φιλε ;)Ο ασφαλεστερος παντως τροπος για να καταλαβεις ποιος ειναι πραγματικα προμοτορας εδω μεσα, ειναι να δεις ποιος λυσσαει να καταγγελει τους αλλους ως προμοτορες οταν πουν καμια καλη κουβεντα.
μηπως μπερδευτηκες φιλε ;)
τοτε γιατι παραθετεις τα προμοτ σε εμεναΚαθολου δεν μπερδευτηκα.
μιας που δινεις τοσο λεπτομερεις απαντησεις δεν στελνεις και σε pm καμια πληροφορια?
κι αν βγει κανεις και σε χαρακτηρισει προμοτορα να μην του σηκωθει ξανα ποτε!!!
τοτε γιατι παραθετεις τα προμοτ σε εμενα
Εντελως τυχαια φιλος επεσε πανω σε κυκλωματακι με φοιτητριες οι οποιες ομως προσφερουν μονο στοματικο.Περιοχη Ζωγραφου,για σεξ σιγουρα θα παιζει κατι αλλα θελει ψησιμο.