TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Α!! καλά στον κόσμο σας…μήπως και διαβάζει κάνεις το site…ποια Αναστασία!!!
Α!! καλά στον κόσμο σας…μήπως και διαβάζει κάνεις το site…ποια Αναστασία!!!
Τσιμπήστε ένα , δεν είναι ελεγμένο , κατάλληλο για καταδρομείς, που μου ήρθε σε email !!!
Και μην αρχίσετε τα PM για τηλέφωνο , δεν το έχω .
sto , des fotogallery, eki sto menu exi kai forma gia onoma ke ala info etsi mporo na xero panta me pion milao , an ok ta doso til kai milame pali. Efxaristo gia minima, filakia.
90 lepta -150
3 ores-240
Ipiresies pu perilamvanonte stis times
Erotiko masaz, galiko fili, OWO, stasi 69, sex mono meprofilaxi se diafores stasis, telioma kata epitimia.
Extra ipiresiesProktiko +50 (normal size)
Orario:12:00 proi eos 24:00.
I poliores sinantisis (apo 3 ores ke pano) den ine efiktesapo tin proti sinantisi.
Εδώ και μερικές μέρες βρήκα στο slando μια αγγελία « Μοντέλο προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ, Παλαιό Φάληρο Ηλικία 20» χωρίς τηλέφωνο και e-mail. Έστειλα μήνυμα μέσω slando και μου απάντησε στο e-mail μου….κλπ.. κλπ και χθες τη συνάντησα για 1 ώρα.
Πρόκειται για ένα ταρτανοειδες πιπίνι ,Λετονο-ρωσακι, 20-25 χρονών (λέει 20…) γύρο στο 1,75 ικανοποιητικό πρόσωπο και σώμα με ένα φοβερό φυσικό βυζί (3,5αρι) στητό με μυτερή ρογιτσα (από τα καλύτερα που έχω δει μέχρι τώρα..).
Ευχάριστος τύπος, χαμογελαστή και ομιλητική, ελληνικά-αγγλικά αρκετά καλά.
Τώρα στον αγώνα είναι αρκετά καλή ,παίρνει πρωτοβουλίες και είναι έμπειρη, πίπα καλή (όχι τρομερή..) της ζήτησα deep αλλά δεν αντέχει για πολύ…γιατί πνίγεται.
Το μενού στην κανονική τιμή τα έχει όλα… φτηνή και καλή περίπτωση (δίνει και κωλο αλλά είναι έξτρα).
Τηλέφωνο και e-mail δεν μπορώ να δώσω (μη μου στείλετε πμ…) γιατί μου είπε δεν ενδιαφέρεται για διαφήμιση και θέλει να διαλέγει τους πελάτες μόνη της έναν προς ένα (το σέβομαι..)
Αυτά για ενημέρωση των συναγωνιστών, όποιος θέλει ας προσπαθήσει από το slando
Για να ήμαστε δίκαιοι, την ανακάλυψη την έχει κάνει άλλος συναγωνιστής
Δεν την έχω συναντήσει ακόμα. Προσπάθησα να την πάρω το μεσημέρι τηλ, αλλά πρέπει να ήταν σε ραντεβού, γιατί μου λέει: "Μπορεις να πάρεις λίγο αργότερα...". Αλλα δεν ξαναδοκίμασα.
Δεν θα διαφονήσω μαζί σου , όντως ο εξηντάρης τό'δωσε πρώτος , αλλά με γρίφους . Εγώ απλά έκανα τη βρωμοδουλιά και τους έδωσα τις λεπτομέριες . Όχι γιατί μερικοί στεναχοριούνται που τους τα έχωσα, γιατί με το πρώτο ποστ , θέλουν όλοι να τρέχουν να τους δώσουν πληροφορίες και τηλέφωνα . Πάω στοίχημα ότι την άλλη βδομάδα , λίγη κουβέντα να γίνει για την Alina , και θα αρχίσουν , που τη βρίσκουμε , τηλ. και όλα τα άλλα!!!! 10 σελίδες πίσω διάβασμα με τίποτα . Χρυσή Ευκαιρία το περάσανε...
Πολύ τον έξυπνο κάνεις ρε φίλε σε έχω εντοπίσει από καιρό…..
Που τους είδες τους γρίφους ? εγώ περιέγραψα το προϊόν και είπα ψαχτε slado αγγελία τάδε…
Όποιος μιλαει πολύ γαμαει λίγο…αυτό ξέρω εγώ
Γεγονός είναι, ότι τό γαμήσι συνδέεται μέ τήν πράξη καί όχι μέ τήν θεωρία.
Σημερινή αγγελία στο adoos....
"ειμαι 47 ετων 171 υψος68 κιλα ξανθο μαλι ,μουνι ολο καυλα .ζητω ανδρα ανω των 45 ετων για ομορφεσ στιγμεσ και οτι προκυψει.το τηλ μου ειναι 6989737113 .παρακαλω μονο τηλ οχι μυνηματα οχι αποκρυψεισ. ευχαρηστω"
Οσοι πιστοί προσέλθετε......
η γνωστή παράξενη (τρελή?) από το Μαρούσι πρέπει να είναι
Με τα χίλια όσα βάσανα κατόρθωσα να κανονίσω να βρεθούμε (πριν 3-4 μήνες τώρα μιλάω). Από το Μαρούσι είναι κανονίσαμε να βρεθούμε στο σταθμό. Όταν την είδα έτρεξα μακριά και υποσχέθηκα να τρώω όλο το φαί μουκανείς δεν ξέρει,γιατί κανείς δεν τόλμησε να δοκιμάσει!(αν είναι αυτή,το τηλ. κάτι μου θυμίζει)
Με τα χίλια όσα βάσανα κατόρθωσα να κανονίσω να βρεθούμε (πριν 3-4 μήνες τώρα μιλάω). Από το Μαρούσι είναι κανονίσαμε να βρεθούμε στο σταθμό. Όταν την είδα έτρεξα μακριά και υποσχέθηκα να τρώω όλο το φαί μου
λιγα ειναι τα 59 κιλα που λεει...