Καλησπερα σας συναδελφοι!
τριημερο στην Αθηνα και ειπα να δοκιμασω οτι εχι αναφερθει εδω μεσα. Λοιπόν:
1) Μαγια: τρεις μερες προσπαθουσα να της κλεισω ραντεβου. Την πρώτη μερα μου ειπε οτι δεν την ειχα ειδοποιήσει νωρίτερα. Τη δευτερη μερα μου εκλεισε αρχικα ραντεβου, μετα μου ζητησε μια ωρα αργοτερα και τελος δεν ηρθε! Την τρίτη μερα δε μου απαντουσε ή το έκλεινε. Πολυ υπομονετικος ημουνα..... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πολυ μεγαλη σημασια εχετε δωσει ορσμενοι σ΄ άυτό το τσολι.
2) Χριστινα(
): αλλη περιπτωση.....Την πρωτη μερα μου το εκλεινε και τη δευτερη μερα μου ζητησε 150 ευρω ενω στο site λεει 100. Δεν ειναι οτι τα λυπόμουνα αλλα εφόσον λεει ψέμματα για την τιμή, ποιος μπορει να μου πει οτι δε λεει ψεμματα και για τις υπηρεσιες που προσφερει. Εκτός αυτού, αυτή η....... κολάθρα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 150 ευρω και δεν ειμαι διατεθειμένος να συμβάλλω στην παραλογη αυξηση των τιμων. Ειδικα για τις....... κολαθρες!
3) Ντορα (
): Η εν λογω κυρια, απαντησε η ιδια και ηρθε νωριτερα απο οτι μου ειπε! Προκειτα για 45αρα πολονεζα, μετριου αναστηματος, κοντα μαλλια, λιγα κιλα παραπάνω στη κοιλια. Ζητησε 60 ευρω για μια ωρα. Πολυ καλες υπηρεσίες,εμεινε και εγινε και δευτερη session, αριστο στοματικο. Αξιζει τα λεφτα της, γι αυτό και της εδωσα κατι παραπανω χωρις να μου το ζητησει. Aνήκει καθαρα στην κατηγορια mature και φυσικα ειναι indepedent με επαγγελματικες υπηρεσίες. Όσο για το amateur, μαλλον ασκει το επαγγελμα κατα περισταση. παντως τη αλλη μερα που της ξανατηλεφωνησα, δεν παντησε.
4)Σοφία(
): 35αρα με καλο στηθος και γεματη απο τη μεση και κατω. Συμπαθητικό προσωπο, πολυ ομιλητική για να περασει και η ωρα ισως. Ζητησε 70 ευρώ με ελευθερο στοματικό και αλα 20 ευρώ για δευτερη φορά. ¨οταν της ζητησα δευτερη φορά όμως, δε δεχθηκε και τελικα ζητησε 90 ευρω χρεωνοντας και το ελευθερο στοματικο. Της τα εδωσα χωρις αντιρρηση γιατι εμεινα τελικα ευχαριστημενος. Ειναι ελληνιδα, ανηκει στην κατηγορια milf-bbw kκαι με αρκετα καλη σχεση τιμης-υπηρεσιων. Σιγουρα ειναι indipedent και μου ειπε οτι εχει αλλη δουλεια τα πρωινα.
5)Μαργώ: ρουμανα απο πρακτορειο αρκετα ψηλή, γεματη οπως την ηθελα, αρκετα όμορφη με καλή συμμετοχή και στανταρ υπηρεσίες. 100 ευρώ και 20 ειπλεον για τυχον ελευθερο στοματικο, δευτερη φορα κλπ. Η ιδιες τιμες οπως περυσι. Καλο ειναι αυτό....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: Με τις ανεξαρτητες ποτε δε ξερεις ποτε θα ειναι διαθεσιμες γι αυτό πρέπει να εχεις καβανζτες. Η Μαγια μεγαλη απογοητευση με τη συμπεριφορά της. Η χριστινα ακριβη για το ειδος της. Οι υπολοιπες οπως τις περιμενα
ΥΓ: Το ιδιο post θα το postαρω και στο amateur επειδη νομιζω οτι ταυτιζονται