Επισκέπτης
τωρα ειναι σαν να μπω εγω στα χωραφια σου και να σου λεω ποσα παιρνουν τα τράβελα..
ελα να μυρισεις τις μασχαλες μου να σου στρωσει η περιοδος μωρη καριολα..
τωρα ειναι σαν να μπω εγω στα χωραφια σου και να σου λεω ποσα παιρνουν τα τράβελα..
ελα να μυρισεις τις μασχαλες μου να σου στρωσει η περιοδος μωρη καριολα..
σπανακοτυροχορτόπιτα
το δικο σου ολα συμπεριλαμβανει & το κουλουρι μαστορα???100 ευρωπουλακι την ωρα. πολυ καλο κορμι και πολυ εξυπηρετικη σε ολα......
ναι αλλα εχει γλυκεια φωνη..Είναι η γνωστή Χαρά που εδώ και κανά χρόνο άλλαξε τα υδραυλικά...
γιατι ρε γιωργακη???? εξτρα κανει το κοριτσι....
Αφήστε το τηλεφωνο σας και θα σας κανω αναπαντητη για να κλεισουμε ραντεβου..... πως θα γινει αυτο μονο η κυρια το ξερει
για κουλουρι δεν ρωτησα......το δικο σου ολα συμπεριλαμβανει & το κουλουρι μαστορα???
ειδικοτητα σουσπανακοτυροχορτόπιτα
ε τοτε τι ολα ρε παιχτη???για κουλουρι δεν ρωτησα......
ελα ρε εκτος απο κουλουρι υπαρχουν και αλλα..... αντε εκτος απο κουλουρι και σου λεω δεν ρωτησα...πω πω ρε φιλε σκας γαϊδαρο εσυε τοτε τι ολα ρε παιχτη???
καλα ρε πουστακι, το ''πιανεις'' αμεσως οτι ειναι τρα και συνεχιζεις να ρωτας σερβις και τετοια ??το δικο σου ολα συμπεριλαμβανει & το κουλουρι μαστορα???
εγω εχω 5 τρυπες ρε..ειδικοτητα σου
βρε τρυπα κοψε τα ληγμενα..καλα ρε πουστακι, το ''πιανεις'' αμεσως οτι ειναι τρα και συνεχιζεις να ρωτας σερβις και τετοια ??
χου ρε κουραδοκοφτογαμιά..
διαβασε τα σχολιαεγω εχω 5 τρυπες ρε..
τι να διαβασω ρε συ ? αυτο δεν ειναι σεντονι, ειναι jumbo roll..διαβασε τα σχολια
μας το πε ενα ''πουλακι''Καλά από που και ως που είναι τραβέλι? που το συμπεραίνετε δηλαδή?
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Καλά από που και ως που είναι τραβέλι? που το συμπεραίνετε δηλαδή?
[size=30pt]Είναι η γνωστή Χαρά που εδώ και κανά χρόνο άλλαξε τα υδραυλικά...[/size]
το πιο ωραιο ειναι οτι κατω απο τη φοτο φαινονται ολα τα μειλ,οποιος εχει ορεξη μπορει να κανει χοντρες πλακες.....μας το πε ενα ''πουλακι''