Νέα

αλβανοκαψουρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785

Κοφάλααααααααααα τούς κατηγορείς ........ κι όλο τηλέφωνα είσαι ...... καριολαααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααα χαμούρα ετσι έ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τόσο καιρό διαβάζω και παρατηρώ τα πάντα ότι είχα να πω το είπα προσωπικά σε οποιον έχω συνάντηση για αυτήν την κόντρα, εσένα δεν σε ξέρω ούτε θέλω να σε γνωρίσω αλλα μετά από τόσο καιρό ήταν η πρώτη και μοναδική σωστή κίνηση

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ

Μην το συνεχίσουμε....όπως ο άλλος τώρα δίπλα...που λέει ότι έκανα ζημιά ο ψεύτης... Στα είπα και από κοντά στην Φυλής την άλλη φορά.... Αφού πήρες θέση εδώ,πάρε θέση και δίπλα...πες του να σκάσει... ;)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Μην το συνεχίσουμε....όπως ο άλλος τώρα δίπλα...που λέει ότι έκανα ζημιά ο ψεύτης... Στα είπα και από κοντά στην Φυλής την άλλη φορά.... Αφού πήρες θέση εδώ,πάρε θέση και δίπλα...πες του να σκάσει... ;)

billy εγώ δεν θα πάρω θέση στην κόντρα που έχεις εσύ με τον bodo η τον κάθε bodo αυτή ήταν η θέση μου και αυτό κάνω συνεχεια ότι θέλω να πω σας το λέω προσωπικά και το ξέρεις

το σχόλιο μου πήγαινε στον zero που δεν ξέρω προσωπικά και του ρίχνω αποκλειστικά την ευθύνη

γιατί αυτό που έκανε σήμερα αν το είχε κάνει από την αρχή δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό  το σημείο

ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω και γιατί

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
billy εγώ δεν θα πάρω θέση στην κόντρα που έχεις εσύ με τον bodo η τον κάθε bodo αυτή ήταν η θέση μου και αυτό κάνω συνεχεια ότι θέλω να πω σας το λέω προσωπικά και το ξέρεις

το σχόλιο μου πήγαινε στον zero που δεν ξέρω προσωπικά και του ρίχνω αποκλειστικά την ευθύνη

γιατί αυτό που έκανε σήμερα αν το είχε κάνει από την αρχή δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό  το σημείο

ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω και γιατί

Ναι καταλαβαίνω...αλλά δεν βλέπω να είσαι αντίστοιχα ευαίσθητος και όταν βρίζουν εμένα... Αυτό που λένε ότι και καλά έκανα εγώ...προκαλώντας ζημιά δεν ισχύει! Προκαλώ όποιον συνεχίζει και το υποστηρίζει να πάμε μαζί εκεί που υποτίθεται ότι έγινε το σκηνικό να δούμε αν έγινε! Άντε γιατί το παραχέσαμε (είμαστε και άνθρωποι έτσι ; )... :)  

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Ναι καταλαβαίνω...αλλά δεν βλέπω να είσαι αντίστοιχα ευαίσθητος και όταν βρίζουν εμένα... Αυτό που λένε ότι και καλά έκανα εγώ...προκαλώντας ζημιά δεν ισχύει! Προκαλώ όποιον συνεχίζει και το υποστηρίζει να πάμε μαζί εκεί που υποτίθεται ότι έγινε το σκηνικό να δούμε αν έγινε! Άντε γιατί το παραχέσαμε (είμαστε και άνθρωποι έτσι ; )... :)  

έχω πάρει θέση διπλα για εσένα και για την συγγνώμη που ζήτησες

μεγάλα παιδιά είστε τηλεφωνα έχετε
μιλήστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και το όνομα σου

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
έχω πάρει θέση διπλα για εσένα και για την συγγνώμη που ζήτησες

μεγάλα παιδιά είστε τηλεφωνα έχετε
μιλήστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και το όνομα σου

Πρέπει να πάμε κάπου  ;) όλοι μαζί για να γίνει αυτό και θα γίνει της πουτάνας,δεν γίνεται... Εμπλέκονται και άλλοι,όπως "ξέρεις"...τα υπόλοιπα από κοντά...αν σε πετύχω κάποτε πιάτσα... :)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Πρέπει να πάμε κάπου  ;) όλοι μαζί για να γίνει αυτό και θα γίνει της πουτάνας,δεν γίνεται... Εμπλέκονται και άλλοι,όπως "ξέρεις"...τα υπόλοιπα από κοντά...αν σε πετύχω κάποτε πιάτσα... :)

εννοείτε bill ότι θες και σε pm για να πέσουν οι τόνοι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εννοείτε bill ότι θες και σε pm για να πέσουν οι τόνοι

Σου έστειλα πμ...και να πεις στο μούλο να μην μας λέει καθυστερημένους...του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό... :) Τα λέμε...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Billy σε παρακαλω ας το αφησουμε εδω.
οτι εγινε  εγινε.
τα λεμε κατ ιδιαν στο σου μου.
καλο απογευμα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Billy σε παρακαλω ας το αφησουμε εδω.
οτι εγινε  εγινε.
τα λεμε κατ ιδιαν στο σου μου.
καλο απογευμα.

Ξέρεις ότι σε σέβομαι,σταματώ όπως λες αλλά και ο μούλος να το βουλώσει...(καθυστερημένος δεν είμαι εγώ και ο μπέμπας...αλλά ο ίδιος  :huh: )...ας τον μαζέψει επιτέλους ο άλλος... Τα σέβη μου... :thumbsup:

OP
OP
Errikos77

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
ξεροχυω

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:rockon: :rockon: :rockon:

Ο Βλακοπυροσβεστης το βουλωνει μονο οταν εχει τη ψωλη μου χωμενη βαθια στο λαρυγγι του
281c93_th.jpg

Και επειδη καποιες φορες δε γραφει(επειδη του βαζει χερι ο "θειος"), δε σημαινει οτι βουλωνει και το βρωμοστομα του  ;)

Άντε ρε με τον γελοίο...ένα σωρό ψέμματα να πούμε... Του αλλουνού του είπαμε 500 φορές να τον μαζέψει τον πατσαβούρα...."είναι καλό παιδί"..λέει,αν είναι δυνατόν... :bottom: :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom