Νέα

αλβανοκαψουρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αποθεωση ειστε ρε μαλακες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εκανες λεει τα γεννεθλια σου στην φυλης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=14pt]Είδα το SMS που μου έστειλες........και λες δεν εννοείς εμένα......το δέχομαι! Τέλος από εμένα...(από εδώ και πέρα όποιος ασχολείται με εμένα τον μπέμπα τον ερρίκο κτλ θα πηγαίνει γαμιώντας - δεν αφορά εσένα αυτό - )....απλά πες σε ποιον αναφέρεσαι και το κλείνω το θέμα![/size]  :fuck2:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καταιγίδα ο μπέμπας......λοιπόν.....ας δούμε ένα πμ που μου ήρθε και μου είπαν ότι ο ξεφτίλας ο taktikos/ZANCLOD72.......εννοεί εμένα στα γραφόμενα του....

Άκου μουνόπανο,αν έχεις τα αρχίδια ξεφτιλισμένε έλα να μου τα πεις εδώ αυτά...έχεις προφίλ....αν εννοείς εμένα.....όσο για λεπτομέρειες ξέρω και εγώ για εσένα ηλίθιε.....για το τι έκανες στα γενέθλια σου στην Φυλής.... Άντε ξεσκισμένε,που θα με κρίνεις εσύ....... Αν δεν εννοείς εμένα θα ανακαλέσω........γελοίε..... :humpleg:
Οχι φυσικα και δεν εννοουσα εσενα στα γραφομενα μου, αλλα τον Μπεμπα και οντως ειναι λαθος μου που σχολιασα ενα ατομο που δεν το ξερω και το ομολογω, αλλα εσενα Μπιλλυ, δεν σε επιασα στο στομα μου και δεν ειχα λογο, δε μου εχεις κανει κατι, δε σου εχω κανει κιολας και ρωτα οποιον θες απο τους κοινους γνωστους να δεις αν εχω πει κατι για σενα...
Για τον Μπεμπα ειπα οτι ειναι μεγαλος ανθρωπος, ας κανει ο,τι θελει,δεν τον προσεβαλλα ομως, αλλα ειπα τι εχω ακουσει απο πολλες πηγες αλλα και παλι, οντως απο τη μερηα μου, το θεωρω λαθος χωρις τον ξερω, να τον σχολιαζω...
Δεν εχω προβλημα να του ζητησω συγγνωμη και προσωπικα του ανθρωπου, φοραω παντελονια και απανταω και αναγνωριζω τα λαθη μου,αλλα εσενα Μπιλλυ, δε σου εχω βγαλει προσωπικα στη φορα, ουτε καν εχω αναφερθει σε αλλους, πουστης δεν ειμαι και το εννοω...
Τωρα το πως με ειδαν στη Φυλης, που εχω να περασω(καιπερασα καθετως, ουτε καν τσαρκα, γιατι πολυ σπανια κανω) πανω απο μηνα, ποιος ξερει, με μπερδεψαν ισως...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
[size=14pt]Είδα το SMS που μου έστειλες........και λες δεν εννοείς εμένα......το δέχομαι! Τέλος από εμένα...(από εδώ και πέρα όποιος ασχολείται με εμένα τον μπέμπα τον ερρίκο κτλ θα πηγαίνει γαμιώντας - δεν αφορά εσένα αυτό - )....απλά πες σε ποιον αναφέρεσαι και το κλείνω το θέμα![/size]  :fuck2:
Δεν ειδες τα γραφομενα μου διπλα, ειχα γραψει, οτι το ατομο δεν το εχω δει προσωπικα, εσενα σε εχω δει ποσες φορες και εχουμε μιλησει, τωρα το τι εκανα στα γενεθλια μου, βλεπω πολυ ενδιαφερει καποιους εδω μεσα, τι να πω?Μικροτητες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οχι φυσικα και δεν εννοουσα εσενα στα γραφομενα μου, αλλα τον Μπεμπα και οντως ειναι λαθος μου που σχολιασα ενα ατομο που δεν το ξερω και το ομολογω, αλλα εσενα Μπιλλυ, δεν σε επιασα στο στομα μου και δεν ειχα λογο, δε μου εχεις κανει κατι, δε σου εχω κανει κιολας και ρωτα οποιον θες απο τους κοινους γνωστους να δεις αν εχω πει κατι για σενα...
Για τον Μπεμπα ειπα οτι ειναι μεγαλος ανθρωπος, ας κανει ο,τι θελει,δεν τον προσεβαλλα ομως, αλλα ειπα τι εχω ακουσει απο πολλες πηγες αλλα και παλι, οντως απο τη μερηα μου, το θεωρω λαθος χωρις τον ξερω, να τον σχολιαζω...
Δεν εχω προβλημα να του ζητησω συγγνωμη και προσωπικα του ανθρωπου, φοραω παντελονια και απανταω και αναγνωριζω τα λαθη μου,αλλα εσενα Μπιλλυ, δε σου εχω βγαλει προσωπικα στη φορα, ουτε καν εχω αναφερθει σε αλλους, πουστης δεν ειμαι και το εννοω...
Τωρα το πως με ειδαν στη Φυλης, που εχω να περασω(καιπερασα καθετως, ουτε καν τσαρκα, γιατι πολυ σπανια κανω) πανω απο μηνα, ποιος ξερει, με μπερδεψαν ισως...

Ζήτα συγγνώμη από τον μπέμπα και τέλος.......έχουμε γνωριστεί από κοντά.....δεν σε έχω για καθυστερημένο! Σας έχουν φουσκώσει τα κεφάλια με αισχρά ψέμματα και εσείς τα πιστεύετε!
Τέλος πάντων,λήξις εδώ.....να'σαι καλά......και άλλη φορά να είσαι πιο συγκεκριμένος....αλλιώς πάλι θα σε πάρει η μπόρα! Το τηλ,δεν το σήκωσα διότι είχα πολλά νεύρα!  :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ζήτα συγγνώμη από τον μπέμπα και τέλος.......έχουμε γνωριστεί από κοντά.....δεν σε έχω για καθυστερημένο! Σας έχουν φουσκώσει τα κεφάλια με αισχρά ψέμματα και εσείς τα πιστεύετε!
Τέλος πάντων,λήξις εδώ.....να'σαι καλά......και άλλη φορά να είσαι πιο συγκεκριμένος....αλλιώς πάλι θα σε πάρει η μπόρα! Το τηλ,δεν το σήκωσα διότι είχα πολλά νεύρα!  :rockon:
Τεςπα, εγω ζητω συγγνωμη απο εναν ανθρωπο που δεν τον γνωριζω και αναφερθηκα σε αυτον, χωρις να εχει αναφερθει καν σε εμενα, αφου δεν ειχαμε καν ενα στοιχειο συζητησης εστω και σε καποιο θρεντ...
Για μενα θεωρειται ληξαν το θεμα που με εσενα δεν υπηρξε καν, αλλα αλλη φορα, πριν ακουσεις τον αντιλογο, γνωμη μου , μην αναφερεις τετοιες προσβλητικες εκφρασεις, εγω μπορει να ειμαι κυριος, αλλα καποιος αλλος μπορει και να ειναι σουπερκαφρος και δεν ξερω και εγω τι αλλο... :thumbsup:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αποθεωση ειστε ρε μαλακες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εκανες λεει τα γεννεθλια σου στην φυλης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ναι ρε τυπε, κακο ειναι, απ' το να παω να κερασω καμμια ελλεηνιδα και να μεινω με το πουλι στο χερι, εριξα με ενα 20ικακι και μετα βγηκα και κερασα την παρεα, αυτους που το αξιζουν δηλαδη...
Γιατι νομιζεις, ο πρωτος ειμαι ή ο τελευταιος που το κανει?
Και να σου πω και κατι?
Ο σωστος πορνος, ετσι πρεπει να ενεργει... :grin:
Γιορτες και γενεθλια, στα μπουρδελα  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Errikos77

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Πολυ πιασαρικο θρεντ αυτο οπου τό πετυχαινουμε θατον γαμαμε θα του ανοιξουμε το γκροβερ σαντριανταφυλλο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Έτσι.... :grin:

Τέλος οι μαλακίες και το ψέμα....... :rockon:

Κάτι τελευταίο......απλά ήθελα να πάρεις χαμπάρι πως είναι να γράφουν για εσένα σε ένα σάιτ.... Δεν σου άρεσε καθόλου....εμάς μας αρέσει δηλαδή που μας βρίζουν...?
Οχι βεβαια, αλλα εγω βασικα δεν εβρισα κανεναν(ουτε σε αυτο το κειμενο που νομιζες οτι ηταν για σενα) και εσυ με εβρισες χυδαια μαλιστα, ενω με ηξερες, λάθος για μενα, το πιο σωστο θα ηταν να με παρεις τηλεφωνο ή να μπου στειλεις πμ και να μου ζητησεις εξηγησεις και μαλιστα να μην εκτεθεις, γιατι ξερεις κατι?Εσυ εκτιθεσαι και ετσι δινεις δικιο στους "αντιπαλους " σου, εγω το λαθος μου το παραδεχτηκα και βρες κειμενο μου να βριζει καποιον...
Αν κοιταξεις τα γραφομενα μου εδω και διπλα,στα τοσα χρονια μελος, δεν εχω βρισει κανεναν(μερικες φορες στα πλαισια του χαβαλε και μονο και ελαφρα) και ποσο μαλλον χυδαια και ουτε προκειται να το κανω, το προβλημα για μενα θα το ειχες εσυ ρε φιλε, αν με πετυχαινες καποια στιγμη εξω, τι θα μου ελεγες δηλαδη?Ξερεις σε εβρισα, γιατι ειπες κατι που νομιζα οτι ηταν για μενα, εγω αγαπητε μολις το ειδα το υβριστικο σου κειμενο κατευθειαν σε πηρα τηλεφωνο, να μιλησουμε οπως εχουμε μιλησει τις λιγες εστω φορες που εχουμε βρεθει,Αντρικεια, γιατι δεν ηθελα να πιστεψω οτι εγραψες αυτα τα πραγματα για  μενα...
Μενω και εγω στο οτι θα ανακαλουσες αν επαιρνες απαντηση απο μενα, αν ενας ανθρωπος με εχει βρισει χωρις λογο, σου ειπα, ας εχει το σθενος να με κοιταξει οποτε με συναντησει, αν τον βρισω εγω πρωτα, μπορει  να κανει ο,τι θελει, αλλα τουλαχιστον προσωπικα εχω το σθενος και  αναγνωριζω τα λαθη μου, αλλα προσεχω παντα να μη βριζω καποιον...
Παντως αυτος ο "ανθρωπος" σου, που σου εστειλε πμ, (πραγματικα δε θελω να μαθω ποιος ειναι) αλλα ρε παιδακι μου, που τη βρηκε τοση χολη...
Επιμενω, λαθος που αναφερθηκα στον Μπεμπα, οτι κατι ειχα ακουσει απο διαφορους για ενα γεγονος που καποιος δεν το πιστευε οτι ειχε γινει απο τον Μπεμπα, αλλα στο τελος εγραψα, οτι δικαιωμα του Μπεμπα, να κανει ο,τι θελει, εφοσον δεν πειραζει καποιον απο εμας, τωρα το πως το ερμηνευσαν καποιοι, δεν μπορω να το καταλαβω... :dunno:
Τελος απο μενα το offtopic, συγγνωμη αν κουρασα... :blahblah1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οχι βεβαια, αλλα εγω βασικα δεν εβρισα κανεναν(ουτε σε αυτο το κειμενο που νομιζες οτι ηταν για σενα) και εσυ με εβρισες χυδαια μαλιστα, ενω με ηξερες, λάθος για μενα, το πιο σωστο θα ηταν να με παρεις τηλεφωνο ή να μπου στειλεις πμ και να μου ζητησεις εξηγησεις και μαλιστα να μην εκτεθεις, γιατι ξερεις κατι?Εσυ εκτιθεσαι και ετσι δινεις δικιο στους "αντιπαλους " σου, εγω το λαθος μου το παραδεχτηκα και βρες κειμενο μου να βριζει καποιον...
Αν κοιταξεις τα γραφομενα μου εδω και διπλα,στα τοσα χρονια μελος, δεν εχω βρισει κανεναν(μερικες φορες στα πλαισια του χαβαλε και μονο και ελαφρα) και ποσο μαλλον χυδαια και ουτε προκειται να το κανω, το προβλημα για μενα θα το ειχες εσυ ρε φιλε, αν με πετυχαινες καποια στιγμη εξω, τι θα μου ελεγες δηλαδη?Ξερεις σε εβρισα, γιατι ειπες κατι που νομιζα οτι ηταν για μενα, εγω αγαπητε μολις το ειδα το υβριστικο σου κειμενο κατευθειαν σε πηρα τηλεφωνο, να μιλησουμε οπως εχουμε μιλησει τις λιγες εστω φορες που εχουμε βρεθει,Αντρικεια, γιατι δεν ηθελα να πιστεψω οτι εγραψες αυτα τα πραγματα για  μενα...
Μενω και εγω στο οτι θα ανακαλουσες αν επαιρνες απαντηση απο μενα, αν ενας ανθρωπος με εχει βρισει χωρις λογο, σου ειπα, ας εχει το σθενος να με κοιταξει οποτε με συναντησει, αν τον βρισω εγω πρωτα, μπορει  να κανει ο,τι θελει, αλλα τουλαχιστον προσωπικα εχω το σθενος και  αναγνωριζω τα λαθη μου, αλλα προσεχω παντα να μη βριζω καποιον...
Παντως αυτος ο "ανθρωπος" σου, που σου εστειλε πμ, (πραγματικα δε θελω να μαθω ποιος ειναι) αλλα ρε παιδακι μου, που τη βρηκε τοση χολη...
Επιμενω, λαθος που αναφερθηκα στον Μπεμπα, οτι κατι ειχα ακουσει απο διαφορους για ενα γεγονος που καποιος δεν το πιστευε οτι ειχε γινει απο τον Μπεμπα, αλλα στο τελος εγραψα, οτι δικαιωμα του Μπεμπα, να κανει ο,τι θελει, εφοσον δεν πειραζει καποιον απο εμας, τωρα το πως το ερμηνευσαν καποιοι, δεν μπορω να το καταλαβω... :dunno:
Τελος απο μενα το offtopic, συγγνωμη αν κουρασα... :blahblah1:

Όλα ΟΚ...απλά να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί καλοθελητές... Εγώ είπα θα ανακαλέσω,αν δεν εννοείς εμένα...και ανακαλώ... Απλά πράγματα!  :)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όλα ΟΚ...απλά να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί καλοθελητές... Εγώ είπα θα ανακαλέσω,αν δεν εννοείς εμένα...και ανακαλώ... Απλά πράγματα!  :)
Αντρικεια, οπως εχουμε γνωριστει και απο κοντα... :thumbsup:
Αλλα, μην πιστευουμε ο,τι μας λένε και οι καλοθελητες, γιατι τα λενε οπως θελουν τις περισσοτερες φορες...
Γι αυτο εξαλλου λεγονται και "καλοθελητες"...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αντρικεια, οπως εχουμε γνωριστει και απο κοντα... :thumbsup:
Αλλα, μην πιστευουμε ο,τι μας λένε και οι καλοθελητες, γιατι τα λενε οπως θελουν τις περισσοτερες φορες...
Γι αυτο εξαλλου λεγονται και "καλοθελητες"...

Για αυτό εξάλλου,ανακάλεσα.... :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ως ένδειξη καλής θέλησης έσβησα κάποια μηνύματα,λόγω σοβαρού προβλήματος του ατόμου που ανέφερα σε αυτά.......αυτό είναι το αληθινό μου πρόσωπο αγαπητέ... Τροποποίησε και το δικό σου,ώστε να καταλάβω ότι διάβασες το παρόν μήνυμα... Εσύ απέκλεισες τα 2 μου κινητά και δεν ήθελες να σου εξηγήσω κάποια πράγματα..... Ακόμα περιμένω να με πάρεις εσύ.........τέλος πάντων τέλος από εμένα... :) Κάνε και εσύ ένα τσεκ να δεις αν τα έκανες όλα σωστά....βρήκατε βολικό εμένα και κάποιους άλλους και τα ρίξαμε όλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom