Νέα

αλβανοκαψουρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ειδικά κάτι σκίστρες στο σούπερ μάρκετ...που είναι με τον δικό τους...σε τρώνε με τα μάτια τους...πωπωπωπώ καύλωσα τώρα γαμώ την πουτάνα μου... :grin:

Κεντρικό Σκλαβενίτη, τύπε μου;  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εντάξει , δεν είναι και για θάνατο .
Παλιότερα τραβιόμουν για λίγο με μια Αλβανίδα , ζωντοχήρα . Τέτοιο γαμήσι από κώλο ίσως να μην έχω ξανακάνει . Γαμούσα σαν σκύλος .. η πιο γλυκιά κωλότρυπα.
Το γράφω και μου κορδώνεται .
Για τέτοιο κωλογαμήσι μιλάω.
Σιγά μην ντραπώ .
πρεπει να το χει η φαρα με τις κωλοτρυπες.
το μεγαλυτερο αλογο που χω γαμησει στη ζωη μου ηταν κωμμωτρια αλβανικης καταγωγης..
αυστηρα και μονο απο κωλο αυτον τον ενα μηνα παρα κατι που τραβιομασταν.
ειχε παγουροφατσα,αλλα ηταν στο υψος μου(1.82μ),2.5αρι βυζι και χωρις ιχνος κυτταριτιδας..
θα αναρωτηθειτε δικαια,που βρηκες τοσο ψηλο σκιπταρι;;;εδω οι αντρες ειναι ενα με το πατωμα...θαυμα της φυσης κανονικο.
γενικοτερα ηταν οτι πρεπει το σκηνικο..οτι ειχα χωρισει,μου κατσε σε 1-2 μερες ξηγημενα μονο για σεξ οχι σχεσεις-εξοδους και τετοια,
εκανε τα παντα,πηγαινα σπιτι της 3-4 το χαραμα γυρνωντας απο εξοδο με φιλους για να ξεφορτωσω χωρις να χει περισσοτερες απαιτησεις.

αρκετα θετικη εντυπωση οβεραλ.

Επισκέπτης
Δώσε πρώτος το καλό παράδειγμα ρε θλιβερέ κλώνε.

Ποιανού κλώνος είμαι ρε αρχίδι ;;;;;
Προκαλώ να αποκαλύψεις !!!!!

Όσοι διασπείρουν αστήρικτες μαλακίες ,
ΕΙΝΑΙ Ξ.Π.Γ. που γαμιούνται ...  (οικογενειακώς) ...

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
ρε μαλακες τι το περασατε το θρεντ και γραφετε τα μισολογα σας αειντε πειτε τα στο φβ ή γραφτε καθαρα να καταλαβαινουμε την υποθεση. αειντε.
οντως σαν παιδακια με συνθηματικα και μισολογα.
καλυτερα να μην μιλατε καθολου παρα αυτο το παιδικο στυλακι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Προσωπικα δε τις γουσταρω καθολου τις αλβανιδες..
Ισως εχει να κανει με τη γενικοτερη απεχθια που νιωθω γι αυτη τη κωλοφαρα

Παντως ωφειλω να ομολογησω οτι οπως δουλευουν σα σκυλια, ετσι ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ και σαν  σκυλια

Εχω γαμήσει σε μπου . καμιά 50ρια αλβανίδες και μονο
με τρεις το φχαριστήθηκα .Καμιά σχέση με Ρουμάνες-Ρωσίδες .

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Προσωπικα δε τις γουσταρω καθολου τις αλβανιδες..
Ισως εχει να κανει με τη γενικοτερη απεχθια που νιωθω γι αυτη τη κωλοφαρα

Παντως ωφειλω να ομολογησω οτι οπως δουλευουν σα σκυλια, ετσι ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ και σαν  σκυλια

Όντως καύλα είναι μύστη μου......... :zfuck:

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σιγα και ειναι αλβανακι αυτο τυπε για αμερικανακι μου κανει  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σιγα και ειναι αλβανακι αυτο τυπε για αμερικανακι μου κανει  :grin:

Που ζεις ρε μικρέ....έχουν φτιάξει τα αλβανά....δες στην φωτό φάτσες από πίσω και θα καταλάβεις........ :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
πριν 2 χρόνια γαμούσα ένα αλβανάκι 18χρ. Πιο γεμάτο βυζί δε ξανάχω πιάσει μάγκες. 3αράκι αλλά πολύ γεμάτο και στητό. Έκανε ωραία γαμήσια και μου έπιανε τ αρχίδια την ώρα της διείσδυσης για να χύσω

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
πρεπει να το χει η φαρα με τις κωλοτρυπες.
το μεγαλυτερο αλογο που χω γαμησει στη ζωη μου ηταν κωμμωτρια αλβανικης καταγωγης..
αυστηρα και μονο απο κωλο αυτον τον ενα μηνα παρα κατι που τραβιομασταν.
ειχε παγουροφατσα,αλλα ηταν στο υψος μου(1.82μ),2.5αρι βυζι και χωρις ιχνος κυτταριτιδας..
θα αναρωτηθειτε δικαια,που βρηκες τοσο ψηλο σκιπταρι;;;εδω οι αντρες ειναι ενα με το πατωμα...θαυμα της φυσης κανονικο.
γενικοτερα ηταν οτι πρεπει το σκηνικο..οτι ειχα χωρισει,μου κατσε σε 1-2 μερες ξηγημενα μονο για σεξ οχι σχεσεις-εξοδους και τετοια,
εκανε τα παντα,πηγαινα σπιτι της 3-4 το χαραμα γυρνωντας απο εξοδο με φιλους για να ξεφορτωσω χωρις να χει περισσοτερες απαιτησεις.
αρκετα θετικη εντυπωση οβεραλ.

Ωραίος . Με εκπλήσσουν τα χαρακτηριστικά (1,82 κτλ) , πέτυχες την περίπτωση που λένε .
Αυτή που βάτευα καμιά σχέση βέβαια , 1,70 το πολύ , είχε μια κάποια κυτταρίτιδα - παντρεμένη με παιδάκι , αναμενόμενο, αλλά φάτσα ευτυχώς καθόλου χαρακτηριστική των Αλβανών .
Το ζητούμενο ήταν πως γαμούσα και μου τρέχαν τα σάλια από πώρωση . Απίστευτη εμπειρία .
Η πλάκα είναι πως τώρα  τελευταία βλέπω μια στην γειτονιά και την έχω πετύχει σε φούρνο / σουπερμάρκετ - γαμάτη , μπουτάρες , κώλος , ωραία φάτσα ....
Την έχω λοκάρει 
drool.gif

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το ζητούμενο ήταν πως γαμούσα και μου τρέχαν τα σάλια από πώρωση . Απίστευτη εμπειρία .
Η πλάκα είναι πως τώρα  τελευταία βλέπω μια στην γειτονιά και την έχω πετύχει σε φούρνο / σουπερμάρκετ - γαμάτη , μπουτάρες , κώλος , ωραία φάτσα ....
Την έχω λοκάρει  
δε χαμπαριαζουνε τα αλβανιδια,ειναι περισσοτερο ματαιοδοξα απο τις ελληνιδες,κ ακομπλεξαριστα τα περισσοτερα..
ειδικοτερα αν εχουν "αυστηρο" σοι(αγραμματοι ολοι),γαμιουνται ακομη πιο αγρια..
εγω την ειχα γνωρισει παραλια τη ψηλη,το ιδιο βραδυ βγηκαμε,το επομενο στα δυχτια..

ορμα στο μπαστυ,δε χανεις τιποτα...σε πρωτη φαση μοστραρε κατι ομως.
ειτε χρηματα,ειτε επαγγελμα,ειτε γνωσεις  κλπ....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Προσωπικά δεν εχω κανενα πρόβλημα με τις Αλβανίδες. Το μόνο είναι ότι δεν πιάνονται σχεδόν ποτέ φίλες. Έχουν μία παθολογική αγάπη στο χρήμα. Αυτό είναι και κακό αλλά και καλό. Με κάτι παραπάνω παίρνεις ότι θέλεις ακόμη και από τα εικοσάχρονα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Προσωπικά δεν εχω κανενα πρόβλημα με τις Αλβανίδες. Το μόνο είναι ότι δεν πιάνονται σχεδόν ποτέ φίλες. Έχουν μία παθολογική αγάπη στο χρήμα. Αυτό είναι και κακό αλλά και καλό. Με κάτι παραπάνω παίρνεις ότι θέλεις ακόμη και από τα εικοσάχρονα.
και προκειμένου να το αποκτήσουν είναι ικανές να σου "πουλήσουν" ότι καταλαβαίνουν ότι χρειάζεσαι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom