Ειδικά κάτι σκίστρες στο σούπερ μάρκετ...που είναι με τον δικό τους...σε τρώνε με τα μάτια τους...πωπωπωπώ καύλωσα τώρα γαμώ την πουτάνα μου...
Κεντρικό Σκλαβενίτη, τύπε μου; ;)
Ειδικά κάτι σκίστρες στο σούπερ μάρκετ...που είναι με τον δικό τους...σε τρώνε με τα μάτια τους...πωπωπωπώ καύλωσα τώρα γαμώ την πουτάνα μου...
Δώσε πρώτος το καλό παράδειγμα ρε θλιβερέ κλώνε.
Κεντρικό Σκλαβενίτη, τύπε μου; ;)
πρεπει να το χει η φαρα με τις κωλοτρυπες.Εντάξει , δεν είναι και για θάνατο .
Παλιότερα τραβιόμουν για λίγο με μια Αλβανίδα , ζωντοχήρα . Τέτοιο γαμήσι από κώλο ίσως να μην έχω ξανακάνει . Γαμούσα σαν σκύλος .. η πιο γλυκιά κωλότρυπα.
Το γράφω και μου κορδώνεται .
Για τέτοιο κωλογαμήσι μιλάω.
Σιγά μην ντραπώ .
Δώσε πρώτος το καλό παράδειγμα ρε θλιβερέ κλώνε.
οντως σαν παιδακια με συνθηματικα και μισολογα.ρε μαλακες τι το περασατε το θρεντ και γραφετε τα μισολογα σας αειντε πειτε τα στο φβ ή γραφτε καθαρα να καταλαβαινουμε την υποθεση. αειντε.
Προσωπικα δε τις γουσταρω καθολου τις αλβανιδες..
Ισως εχει να κανει με τη γενικοτερη απεχθια που νιωθω γι αυτη τη κωλοφαρα
Παντως ωφειλω να ομολογησω οτι οπως δουλευουν σα σκυλια, ετσι ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ και σαν σκυλια
Προσωπικα δε τις γουσταρω καθολου τις αλβανιδες..
Ισως εχει να κανει με τη γενικοτερη απεχθια που νιωθω γι αυτη τη κωλοφαρα
Παντως ωφειλω να ομολογησω οτι οπως δουλευουν σα σκυλια, ετσι ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ και σαν σκυλια
σιγα και ειναι αλβανακι αυτο τυπε για αμερικανακι μου κανει
βορειοηπειρωτισσα θαναι τυπεσιγα και ειναι αλβανακι αυτο τυπε για αμερικανακι μου κανει
ολες απο τα γιαννενα εχουν καταγωγη τυπεβορειοηπειρωτισσα θαναι τυπε
πρεπει να το χει η φαρα με τις κωλοτρυπες.
το μεγαλυτερο αλογο που χω γαμησει στη ζωη μου ηταν κωμμωτρια αλβανικης καταγωγης..
αυστηρα και μονο απο κωλο αυτον τον ενα μηνα παρα κατι που τραβιομασταν.
ειχε παγουροφατσα,αλλα ηταν στο υψος μου(1.82μ),2.5αρι βυζι και χωρις ιχνος κυτταριτιδας..
θα αναρωτηθειτε δικαια,που βρηκες τοσο ψηλο σκιπταρι;;;εδω οι αντρες ειναι ενα με το πατωμα...θαυμα της φυσης κανονικο.
γενικοτερα ηταν οτι πρεπει το σκηνικο..οτι ειχα χωρισει,μου κατσε σε 1-2 μερες ξηγημενα μονο για σεξ οχι σχεσεις-εξοδους και τετοια,
εκανε τα παντα,πηγαινα σπιτι της 3-4 το χαραμα γυρνωντας απο εξοδο με φιλους για να ξεφορτωσω χωρις να χει περισσοτερες απαιτησεις.
αρκετα θετικη εντυπωση οβεραλ.
δε χαμπαριαζουνε τα αλβανιδια,ειναι περισσοτερο ματαιοδοξα απο τις ελληνιδες,κ ακομπλεξαριστα τα περισσοτερα..Το ζητούμενο ήταν πως γαμούσα και μου τρέχαν τα σάλια από πώρωση . Απίστευτη εμπειρία .
Η πλάκα είναι πως τώρα τελευταία βλέπω μια στην γειτονιά και την έχω πετύχει σε φούρνο / σουπερμάρκετ - γαμάτη , μπουτάρες , κώλος , ωραία φάτσα ....
Την έχω λοκάρει
το τριπτυχο των Αλβανων...καμαρωστε...
και προκειμένου να το αποκτήσουν είναι ικανές να σου "πουλήσουν" ότι καταλαβαίνουν ότι χρειάζεσαι....Προσωπικά δεν εχω κανενα πρόβλημα με τις Αλβανίδες. Το μόνο είναι ότι δεν πιάνονται σχεδόν ποτέ φίλες. Έχουν μία παθολογική αγάπη στο χρήμα. Αυτό είναι και κακό αλλά και καλό. Με κάτι παραπάνω παίρνεις ότι θέλεις ακόμη και από τα εικοσάχρονα.