Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 132
- Πόντοι
- 146
:-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πήρες αυτή που δεν μου αρέσει, μόνο λίγο το σώμα της ...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
:-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πήρες αυτή που δεν μου αρέσει, μόνο λίγο το σώμα της ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλες καύλα είναι μικρέ μου.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην καπιλέυεστε το άλλο θρεντ ... αμαρτία είναι !!![]()
Άλλο θρεντ είναι με τις καύλες που ανέβαζες...?![]()
![]()
![]()
![]()
το νου σου....σημερα ειχα παει για σουβλακια,και οπος καθομεσ το τραπεζι μας σερβιρισε μια αλβανιδα γυρα στα 45,με μια κολαρα αλλο πραγμα,φοραγε ρε μαγκες ενα κολλαν μoβ και απο πανο μια μπλουζα,οταν πλησιασε το τραπεζι η μπλουζα λογο ελαστικοτητας ειχε ανεβη πανω,και κατο μαγκες πηγα να πνιγο,ειχε μπει ολο μα ολο ομος το κολαν μεσα στο μουνι της,πρεπει να το ειχε βαλει με χαρακα δεν εξηγιεται αλλιος,και με ειδε που το κοιταγα και μου τρεχαν τα σαλια...και γελασε εντονα και κατεβασε την μπλουζα,να της χοθο να της το χυσο?η θα φαο ακιρο?
μπιλυ ειναι ενα κοντοπουτανο αλβανιδακι που δουλευει σε ενα καφενε,πολυ μου κουνιεται τωρα τελευταια...αποκορυφωμα χθες...με τρελανε κουνωντας την κωλαρα του....το νου σου....
μπιλυ ειναι ενα κοντοπουτανο αλβανιδακι που δουλευει σε ενα καφενε,πολυ μου κουνιεται τωρα τελευταια...αποκορυφωμα χθες...με τρελανε κουνωντας την κωλαρα του....![]()
![]()
δεν ξερω...μικρο ειναι...αλλα καυλετο τρελο...Χώσου....έχει αλβανιάρη γκόμενο λες?
δεν ξερω...μικρο ειναι...αλλα καυλετο τρελο...
θα κατσω να πιω καφε με τα παππουδια για να με σερβιρει...Καταλαβαίνω ρε και εδώ όλο τέτοια μουνάκια είναι....κόζαρε πρώτα να δεις τι παίζει...![]()
Μλκ...έχουν τρελαθεί οι παππούδες... Προχθές πήγα να πάρω ψωμί...και είδα να πίνουν όλοι 11 η ώρα ,στο ΚΑΠΗ τσίπουρα και έτσι...θα κατσω να πιω καφε με τα παππουδια για να με σερβιρει...![]()
![]()
Μλκ...έχουν τρελαθεί οι παππούδες... Προχθές πήγα να πάρω ψωμί...και είδα να πίνουν όλοι 11 η ώρα ,στο ΚΑΠΗ τσίπουρα και έτσι...
Καπάκι βλέπω ένα μουνί με τατουάζ....τσιγγανοειδές....![]()
![]()
...ρωτάω τους γέρους...."ρε τι είναι αυτή"....και μου λένε "κοινωνική λειτουργός"......στα ΚΑΠΗ....
Η τύπισσα φορούσε κολλητό τζιν και μπουστάκι....πίνοντας μπύρα FIX.......
Τα'χασα να πω την αλήθεια γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία......:S
Κοινωνικη λειτουργος ξερεις ομως τι ειναι, ε;Μλκ...έχουν τρελαθεί οι παππούδες... Προχθές πήγα να πάρω ψωμί...και είδα να πίνουν όλοι 11 η ώρα ,στο ΚΑΠΗ τσίπουρα και έτσι...
Καπάκι βλέπω ένα μουνί με τατουάζ....τσιγγανοειδές....![]()
![]()
...ρωτάω τους γέρους...."ρε τι είναι αυτή"....και μου λένε "κοινωνική λειτουργός"......στα ΚΑΠΗ....
Η τύπισσα φορούσε κολλητό τζιν και μπουστάκι....πίνοντας μπύρα FIX.......
Τα'χασα να πω την αλήθεια γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία......:S