ζητω η τριτη ηλικια
Θα ξαναπάω να δω τι παίζει....είχε και καυλωτικό κρίκο στη μύτη....αυτά δεν γίνονται φίλε...πολύ καύλα το στυλιάρι...και οι γέροι δεν είχαν πάρει χαμπάρι....σαν να μην τρέχει τίποτα...
ζητω η τριτη ηλικια
Κοινωνικη λειτουργος ξερεις ομως τι ειναι, ε;
μπορει να μην δουλευει το μπουρι πια...Θα ξαναπάω να δω τι παίζει....είχε και καυλωτικό κρίκο στη μύτη....αυτά δεν γίνονται φίλε...πολύ καύλα το στυλιάρι...και οι γέροι δεν είχαν πάρει χαμπάρι....σαν να μην τρέχει τίποτα...
μηπως ερωτευθηκε αλβανιδα πουτανα απο μπουρδελο ???
την ξερεις?22 ετων λιγο εξω από τα Τιρανα... Το ονομα μου δαφευγει ...
Μα εσυ εισαι φιλόσοφος! Ειναι προφανές!
Μλκ...έχουν τρελαθεί οι παππούδες... Προχθές πήγα να πάρω ψωμί...και είδα να πίνουν όλοι 11 η ώρα ,στο ΚΑΠΗ τσίπουρα και έτσι...
Καπάκι βλέπω ένα μουνί με τατουάζ....τσιγγανοειδές.... ...ρωτάω τους γέρους...."ρε τι είναι αυτή"....και μου λένε "κοινωνική λειτουργός"......στα ΚΑΠΗ....
Η τύπισσα φορούσε κολλητό τζιν και μπουστάκι....πίνοντας μπύρα FIX.......
Τα'χασα να πω την αλήθεια γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία...... :S
Ντάξει, 1,82 γενικώς βρίσκεις δύσκολα, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Αλλά ψηλές Αλβανίδες (πάνω από 1.70) κυκλοφορούν αρκετές στα στούντιο.
πριν 2 χρόνια γαμούσα ένα αλβανάκι 18χρ. Πιο γεμάτο βυζί δε ξανάχω πιάσει μάγκες. 3αράκι αλλά πολύ γεμάτο και στητό. Έκανε ωραία γαμήσια και μου έπιανε τ αρχίδια την ώρα της διείσδυσης για να χύσω
πριν 2 χρόνια γαμούσα ένα αλβανάκι 18χρ. Πιο γεμάτο βυζί δε ξανάχω πιάσει μάγκες. 3αράκι αλλά πολύ γεμάτο και στητό. Έκανε ωραία γαμήσια και μου έπιανε τ αρχίδια την ώρα της διείσδυσης για να χύσω
αν κ παλιοαλβανιδες
ολε
Για να χύσεις ή για να μη χύσεις;
Δωσε αναλογίες, γεωγραφικό πλάτος μήκος , αν είναι να στείλουμε τα άρματα μάχης να τη φέρουν...
είναι έκφυλα τα πουτανάκια εξ αλβανίας ... τετοια βρωμικα κρεβάτια δυσκολα θα τα βρεις απο ελληνιδα
Πράγματι έχουν κάτι το "πρωτόγονο"!είναι έκφυλα τα πουτανάκια εξ αλβανίας ... τετοια βρωμικα κρεβάτια δυσκολα θα τα βρεις απο ελληνιδα
αυτο που λενε να παρουμε μια γυναικα για το σπιτι που να ειναι για <ολες> τις δουλειες....