Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ναι, λένε πως κρατάνε από τα στρατά του Μπραΐμη  :2funny:

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Σαν τις Ελληνιδες ειναι φίλε μου! Αλλες πολύ καλές και άλλες πολύ κακες!!!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
καλη χρονια παιδες

λογο δουλειας ειχα νταλαβερια με την γειτονα χωρα γνωρισα πριν καιρο στα Γιαννινα μια Αλβανιδα παντρεμενη η οποια παπαδες εκανε η κοπελα μεχρι και 6μηνων εγκυος εδινε και κουλουρι! πως γαμας μια Ελληνιδα; ε καμια σχεση! επισης μια αλλη κοπελα Αλβανιδα πολυ καλη και δεκτικη στο κρεββατι και τελος εχω 3 φιλες Αλβανικης καταγωγης μου ξεφυγανε  :2funny: πολυ ομορφες κοπελες, γενικα η αλβανια εχει ωραιες γυναικες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλη χρονια παιδες

λογο δουλειας ειχα νταλαβερια με την γειτονα χωρα γνωρισα πριν καιρο στα Γιαννινα μια Αλβανιδα παντρεμενη η οποια παπαδες εκανε η κοπελα μεχρι και 6μηνων εγκυος εδινε και κουλουρι! πως γαμας μια Ελληνιδα; ε καμια σχεση! επισης μια αλλη κοπελα Αλβανιδα πολυ καλη και δεκτικη στο κρεββατι και τελος εχω 3 φιλες Αλβανικης καταγωγης μου ξεφυγανε  :2funny: πολυ ομορφες κοπελες, γενικα η αλβανια εχει ωραιες γυναικες
οτι εχουν μια εκφυλια ειναι αληθεια..
παντως εχουν μια σκλυραδα στο προσωπο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν υπάρχει τίποτα στάνταρ με βάση την εθνικότητα. Παράδειγμα οι δικές μας. Ναι μεν σου σπάνε τα @@ μέχρι να τις πηδήσεις, αλλά στο κρεβάτι θα πετύχεις και ξενέρωτες και σούπερ ουάου. Με Αλβανίδες είχα κάνει φάση με δύο (όχι βίζιτες) και ήταν αρκετά καλές, αλλά όχι κάτι το σούπερ.
ελα ρε σουπερ μαριο τυπεεεεεεεεε :rockon: :rockon:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
βαριεμαι να διαβασω τι εγραψαν οι προηγουμενοι.Αν θες ομως ακου την γνωμη μου.
Σκληρα χαρακτηριστικα και προσωπο γεματο γωνιες..
Προερχονται απο μια παραδοση με εντονα ηθη και αξιες αυστηρες,σαν την Ελλαδα της υπαιθρου.Δηλαδη δεμενα σογια και οικογενειες μεχρι 4ου βαθμου ξαδερφια κτλ κτλ.Οταν κουβαλας τετοιες αξιες,δεν ειναι τοσο ευκολο να απελευθερωθεις και να ξεσκιστεις με οποιον βρεις παρα μονο αν την κερδισεις.ΣΑν τη μεση Ελληνιδα λοιπον απο θεμα συμπεριφορας.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
οπως ειπαν και καποιοι αλλοι αλλες ναι αλλες οχι παντως με προσοχη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συναγωνιστές ρωτάω κάτι απλό & θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα επί του θέματος γιατί Αλβανίδα δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν το ρωτάω τυχαία, ψήνω μια ιστορία αυτήν την περίοδο με μία & θα ήθελα να ξέρω...
αν πηγαινεις Φυλης ή παιρνεις Βιζητες σιγουρα εχεις παρει Αλβανιδα!απλως σου ειπαν οτι ειναι Ελληνιδες (αν ειναι χρονια Ελλαδα,και μιλαει καλα τα Ελληνικα)Ιταλιδες ή Ισπανιδες!!!!

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
βαριεμαι να διαβασω τι εγραψαν οι προηγουμενοι.Αν θες ομως ακου την γνωμη μου.
Σκληρα χαρακτηριστικα και προσωπο γεματο γωνιες..
Προερχονται απο μια παραδοση με εντονα ηθη και αξιες αυστηρες,σαν την Ελλαδα της υπαιθρου.Δηλαδη δεμενα σογια και οικογενειες μεχρι 4ου βαθμου ξαδερφια κτλ κτλ.Οταν κουβαλας τετοιες αξιες,δεν ειναι τοσο ευκολο να απελευθερωθεις και να ξεσκιστεις με οποιον βρεις παρα μονο αν την κερδισεις.ΣΑν τη μεση Ελληνιδα λοιπον απο θεμα συμπεριφορας.
rocco μου φαίνεται δεν έχεις πάρει καμια προβατίνα να δεις τι εστί βουκολικό γαμήσι :zfuck:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
rocco μου φαίνεται δεν έχεις πάρει καμια προβατίνα να δεις τι εστί βουκολικό γαμήσι :zfuck:
προβατινα εννοεις τα κοριτσια της υπαιθρου?Η κυριολεκτεις ρε τρελε??Να φερω και τη φλογερα να παιξω το τσοπανακο της ΕΡΤ σε ρε 'βαλκανικο-ρουμανικο' μινορε?? :rockon:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
προβατινα εννοεις τα κοριτσια της υπαιθρου?Η κυριολεκτεις ρε τρελε??Να φερω και τη φλογερα να παιξω το τσοπανακο της ΕΡΤ σε ρε 'βαλκανικο-ρουμανικο' μινορε?? :rockon:
κορίτσι της υπαίθρου αναθρεμμένο με κατσικίσιο γάλα που σφάζει κότες με μπαλτά και αρμέγει αγελάδες...
τύπε προβατίνα κανονική δεν έχω πάρει ακόμα...
2 πίπες σε αρνάκι έχω δώσει μονο που είναι ανεπανάληπτη εμπειρία για όσους ξέρουν... :sunglasses:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Κορυφαιο θρεντ!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
...Δεν υπάρχουν πιο ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕΣ...ΜΑΚΡΙΑΑ...χτύπα κανένα ΡΩΣΑΚΙ να βρεις την υγειά σου.

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
...Δεν υπάρχουν πιο ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕΣ...ΜΑΚΡΙΑΑ...χτύπα κανένα ΡΩΣΑΚΙ να βρεις την υγειά σου.
Τι να λέμε τώρα ΑλβανοΡουμανοΒουλγαροκατάσταση κι έμπλεξες. Ρουσσία η μόνη εγγύηση.Οι μόνες πάνω κι απ΄τις Ρωσσίδες οι Θεές, γεννημένες μόνο για να ανεβάζουν την λίμπιντο, ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ Και δεν είμαι ρατσιστής. Αν δεν έχεις πάει RIO DE JANEIRO Φεβρουάριο είσαι ημιμαθής.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Τι να λέμε τώρα ΑλβανοΡουμανοΒουλγαροκατάσταση κι έμπλεξες. Ρουσσία η μόνη εγγύηση.Οι μόνες πάνω κι απ΄τις Ρωσσίδες οι Θεές, γεννημένες μόνο για να ανεβάζουν την λίμπιντο, ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ Και δεν είμαι ρατσιστής. Αν δεν έχεις πάει RIO DE JANEIRO Φεβρουάριο είσαι ημιμαθής.
ο ντέμης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom