Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Μήπως έβλεπε και δαλματικές ακτές?
Σαν τις μαύρες που ίσως & οι μισές απ' αυτές λένε ότι είναι απ' την Καλαμάτα
οτι εχουν μια εκφυλια ειναι αληθεια..καλη χρονια παιδες
λογο δουλειας ειχα νταλαβερια με την γειτονα χωρα γνωρισα πριν καιρο στα Γιαννινα μια Αλβανιδα παντρεμενη η οποια παπαδες εκανε η κοπελα μεχρι και 6μηνων εγκυος εδινε και κουλουρι! πως γαμας μια Ελληνιδα; ε καμια σχεση! επισης μια αλλη κοπελα Αλβανιδα πολυ καλη και δεκτικη στο κρεββατι και τελος εχω 3 φιλες Αλβανικης καταγωγης μου ξεφυγανε πολυ ομορφες κοπελες, γενικα η αλβανια εχει ωραιες γυναικες
ελα ρε σουπερ μαριο τυπεεεεεεεεεΔεν υπάρχει τίποτα στάνταρ με βάση την εθνικότητα. Παράδειγμα οι δικές μας. Ναι μεν σου σπάνε τα @@ μέχρι να τις πηδήσεις, αλλά στο κρεβάτι θα πετύχεις και ξενέρωτες και σούπερ ουάου. Με Αλβανίδες είχα κάνει φάση με δύο (όχι βίζιτες) και ήταν αρκετά καλές, αλλά όχι κάτι το σούπερ.
κλασσικο αφρικανικο αστειο τυπεΣαν τις μαύρες που ίσως & οι μισές απ' αυτές λένε ότι είναι απ' την Καλαμάτα
αν πηγαινεις Φυλης ή παιρνεις Βιζητες σιγουρα εχεις παρει Αλβανιδα!απλως σου ειπαν οτι ειναι Ελληνιδες (αν ειναι χρονια Ελλαδα,και μιλαει καλα τα Ελληνικα)Ιταλιδες ή Ισπανιδες!!!!Συναγωνιστές ρωτάω κάτι απλό & θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα επί του θέματος γιατί Αλβανίδα δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν το ρωτάω τυχαία, ψήνω μια ιστορία αυτήν την περίοδο με μία & θα ήθελα να ξέρω...
rocco μου φαίνεται δεν έχεις πάρει καμια προβατίνα να δεις τι εστί βουκολικό γαμήσιβαριεμαι να διαβασω τι εγραψαν οι προηγουμενοι.Αν θες ομως ακου την γνωμη μου.
Σκληρα χαρακτηριστικα και προσωπο γεματο γωνιες..
Προερχονται απο μια παραδοση με εντονα ηθη και αξιες αυστηρες,σαν την Ελλαδα της υπαιθρου.Δηλαδη δεμενα σογια και οικογενειες μεχρι 4ου βαθμου ξαδερφια κτλ κτλ.Οταν κουβαλας τετοιες αξιες,δεν ειναι τοσο ευκολο να απελευθερωθεις και να ξεσκιστεις με οποιον βρεις παρα μονο αν την κερδισεις.ΣΑν τη μεση Ελληνιδα λοιπον απο θεμα συμπεριφορας.
rocco μου φαίνεται δεν έχεις πάρει καμια προβατίνα να δεις τι εστί βουκολικό γαμήσι
προβατινα εννοεις τα κοριτσια της υπαιθρου?Η κυριολεκτεις ρε τρελε??Να φερω και τη φλογερα να παιξω το τσοπανακο της ΕΡΤ σε ρε 'βαλκανικο-ρουμανικο' μινορε??rocco μου φαίνεται δεν έχεις πάρει καμια προβατίνα να δεις τι εστί βουκολικό γαμήσι
κορίτσι της υπαίθρου αναθρεμμένο με κατσικίσιο γάλα που σφάζει κότες με μπαλτά και αρμέγει αγελάδες...προβατινα εννοεις τα κοριτσια της υπαιθρου?Η κυριολεκτεις ρε τρελε??Να φερω και τη φλογερα να παιξω το τσοπανακο της ΕΡΤ σε ρε 'βαλκανικο-ρουμανικο' μινορε??
Τι να λέμε τώρα ΑλβανοΡουμανοΒουλγαροκατάσταση κι έμπλεξες. Ρουσσία η μόνη εγγύηση.Οι μόνες πάνω κι απ΄τις Ρωσσίδες οι Θεές, γεννημένες μόνο για να ανεβάζουν την λίμπιντο, ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ Και δεν είμαι ρατσιστής. Αν δεν έχεις πάει RIO DE JANEIRO Φεβρουάριο είσαι ημιμαθής....Δεν υπάρχουν πιο ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕΣ...ΜΑΚΡΙΑΑ...χτύπα κανένα ΡΩΣΑΚΙ να βρεις την υγειά σου.
ο ντέμηςΤι να λέμε τώρα ΑλβανοΡουμανοΒουλγαροκατάσταση κι έμπλεξες. Ρουσσία η μόνη εγγύηση.Οι μόνες πάνω κι απ΄τις Ρωσσίδες οι Θεές, γεννημένες μόνο για να ανεβάζουν την λίμπιντο, ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ Και δεν είμαι ρατσιστής. Αν δεν έχεις πάει RIO DE JANEIRO Φεβρουάριο είσαι ημιμαθής.
Ποιος ο Νικολαίδης?ο ντέμης