Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
πολύ χειρότερο, δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά! Πρέπει να το βιώσεις ο ίδιος! Καλή σου τύχη!

Ε μα συναγωνιστή στα πλαίσια της αλληλεγγύης οφείλεις να με προστατέψεις κι εμένα και όσους άλλους ψήνονται από Αλβανίδες, αν είναι να γλιτώσουμε την καταστροφή. Γι' αυτό άνοιξα το συγκεκριμένο thread, παράθεσε την εμπειρία σου...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Συναγωνιστή για κάν' το πιο λιανά. Είπαμε ότι είναι πονηρές & δεν έχουν μπέσα, αυτό δεν εννοείς κι εσύ;

όχι,όχι.Εννοεί ότι φτιάχνουν λίγο στυφή τη μπεσα-μέλ στα κολοκυθάκια τα γεμιστά.Και να ξέρεις ότι βγάζουν και μιά κουτοπονηριά στο στιφάδο....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ε μα συναγωνιστή στα πλαίσια της αλληλεγγύης οφείλεις να με προστατέψεις κι εμένα και όσους άλλους ψήνονται από Αλβανίδες, αν είναι να γλιτώσουμε την καταστροφή. Γι' αυτό άνοιξα το συγκεκριμένο thread, παράθεσε την εμπειρία σου...

εσένα πρέπει να σε προστατέψουμε γενικά από τέτοιες παγίδες.Για αυτό στα λέμε για να σε προφυλάξουμε.Είναι χρέος μας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Δεν ξέρω βρε παληκάρι...μπορεί αν μάθεις οτι κάνουν καλό κρεβάτι..ΕΓΚΥΡΑ...να μεταναστεύσεις στην Αλβανία...στην πηγή της κάβλας...

Πάντως πριν 3 χρόνια είχα μια τέτοια πρόταση από Αλβανίδα σε κωλόμπαρο... Να πάω το καλοκαίρι στο εξοχικό της στην Αλβανία που έβλεπε & θάλασσα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πάντως πριν 3 χρόνια είχα μια τέτοια πρόταση από Αλβανίδα σε κωλόμπαρο... Να πάω το καλοκαίρι στο εξοχικό της στην Αλβανία που έβλεπε & θάλασσα  :2funny: :2funny: :2funny:

εμένα πέρσι με κάλεσε μια ελληνίδα απ'τη λάρισα...στο πατρικό...που έβλεπε Αιγαίο κ Ιόνιο μαζί...

:2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αμα βρεις το σημειο 'G' στην αλβανιδα....κανει το καλυτερο κρεβατι στα Βαλκανια.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Παντως ειναι πολυ καυλιαρες εχουν μια προστυχια που θες να τις σκισεις

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ νομίζω οτι είναι ανάλογα με την γυναίκα. Γιατι υποτίθεται οτι πρέπει να διαφερουν απο της Ελληνίδες; Γυναίκες είναι και αν δούν οτι τις κυνηγάει ένας οικονομικά και κοινωνικά ανώτερος τους άντρας, θα το πάρουν πάνω τους και θα νομίζουν οτι το μουνάκι τους είναι απο χρυσάφι. Και μάλιστα χειρότερα απο τις Ελληνίδες γιατι αυτές έχουν νοοτροπία Ελληνίδας προ εικοσαετίας. Πάντως σίγουρα υπάρχουν και καλές κοπέλες.

Οπως και 'νάχει προσοχή στους συγγενείς και προσοχη να είναι απο τα Τίρανα ή απο αλλη μεγάλη πόλη και όχι απο χωριά βόρειας Αλβανίας.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγώ νομίζω οτι είναι ανάλογα με την γυναίκα. Γιατι υποτίθεται οτι πρέπει να διαφερουν απο της Ελληνίδες; Γυναίκες είναι και αν δούν οτι τις κυνηγάει ένας οικονομικά και κοινωνικά ανώτερος τους άντρας, θα το πάρουν πάνω τους και θα νομίζουν οτι το μουνάκι τους είναι απο χρυσάφι. Και μάλιστα χειρότερα απο τις Ελληνίδες γιατι αυτές έχουν νοοτροπία Ελληνίδας προ εικοσαετίας. Πάντως σίγουρα υπάρχουν και καλές κοπέλες.

[glow=red,2,300]Οπως και 'νάχει προσοχή στους συγγενείς και προσοχη να είναι απο τα Τίρανα ή απο αλλη μεγάλη πόλη και όχι απο χωριά βόρειας Αλβανίας.[/glow]

Τωωωωωωρα σωθηκες

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Τωωωωωωρα σωθηκες

Χα χα! Αυτό ετοιμαζόμουν να σχολιάσω κι εγώ. Καλά τα είπε ο Παίχτουρας αλλά αυτό το τελευταίο ήταν πατάτα, πού να ξέρουμε από πού είναι η τυχαία Αλβανίδα που θα πέσει στο διάβα μας; Εδώ όπως είπε & ο άλλος συναγωνιστής παραπάνω είναι από Αλβανία & λένε Ρουμανία, άντε να βρεις άκρη αν είναι απ' την πόλη ή από χωριό...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εμένα πέρσι με κάλεσε μια ελληνίδα απ'τη λάρισα...στο πατρικό...που έβλεπε Αιγαίο κ Ιόνιο μαζί...

:2funny: :2funny: :2funny:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Μήπως έβλεπε και δαλματικές ακτές? :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μια υπεύθυνη απάντηση στον τίτλο του THREAD:

Άλλες ναι, άλλες όχι, άλλες έτσι κι έτσι.  :sunglasses:

Όπως ακριβώς οι φασόλες δλδ.  ;)

Όσο για την εμφάνιση, ΟΚ γενικά μέτρια πράγματα, αλλά μιλάμε για κρεβάτι τώρα...  :rolleyes:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν ξέρω...μου είπε πάντως οτι οι εκκλησίες τους...μοιάζουν με της Ρωσσίας....

χαχαχαχαχαχαχαχα

μήπως σου είπε ότι τα έχουν καλά και με τον ολυμπιακό βόλου? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom