Παιδια,μην γραφετε μαλακιες,μια χαρα ομορφες ειναι οι Αλβανιδες.Era Istrefi,Arilena Ara αλλα και οι αλλες 3-4 πιο γνωστες ειναι πολυ δυνατες.Γενικα οπως εχει παντου ομορφες γυναικες εχει και εκει.Αλλο πραγμα εκει δλδ?Απο την αλλη θελω να ρωτησω τον Elvis να μου πει την γνωμη του επειδη ειναι Αλβανος.
Εχω ενα παλικαρι στην δουλεια,αλβανος πολυ καλο παιδι.Μου ειπε προχτες να παμε αλβανια να μου γνωρισει μια κοπελα εκει.Η κοπελα ειναι 28,178 υψος αδυνατη σχετικα,ξανθια,πρασινα ματια.Απο εμφανιση ειναι απιστευτη οντως,σε 2-3 φωτο που την ειδα μοιαζει με Arilena Ara ισως με ακομα πιο γλυκο προσωπο,πανεμορφη πραγματικα.Ο αλβανος ειναι πολυ καλο παιδι,40 χρονων εχει καμια 15αρια χρονια Ελλαδα,πολυ ησυχος και φιλοτιμος τυπος,τον ξερω 3 χρονια.Ειναι απο Κορυτσα αλλα η κοπελα απο καποιο χωριο εκει κοντα,μου το ειπε και δεν το θυμαμαι.Του λεω,ειναι καλο κοριτσι ή θα την φερω εδω και μετα απο 1 χρονο θα την ψαχνω?Οχι μου λεει εγγυηση εγω,η κοπελα ειναι μεγαλωμενη διαφορετικα.Μεσα στην φτωχεια,το καλοκαιρι μαζευει λουλουδια και τα πουλαει για να βοηθησει την οικογενεια της.Πολλες απο εκει γυρω μου ειπε,εχουν γινει βιζιτες,αυτη διαλεξε να μεινει εκει να βοηθαει την οικογενεια της.
Εγω ειμαι 36 και εμφανισημος αρκετα.Κοπελα αυτον τον καιρο δεν ψαχνω ειναι η αληθεια.Επιλογες πολλες,βασικα αυριο βραδυ εχω κανονισει να βγω με ενα φιλο απο την δουλεια να μου γνωρισει μια ξαδερφη του η οποια ειναι και αυτη αρκετα εμφανισημη αλλα 37 χρονων ρε γμτ,μεγαλη.Η αλβανιδα ειναι πολυ πιο εμφανισημη,8αρι ανετο μην πω 9αρι.Τον ρωτησα,πως αυτη η κοπελα ρε φιλε δεν εχει βρει εκει κανενα τηγανοκεφαλο να την παρει?Δεν ετυχε μου λεει,τεσπα.Μου ειπε να παμε ενα ΣΚ πανω για καφε να την δεις και να σε δει και αν σου αρεσει και της αρεσεις το βλεπουμε.Δεν εχω θεμα που ειναι αλβανιδα,το μεγαλυτερο προβλημα που βλεπω εγω ειναι οτι δεν ξερι γρι Ελληνικα.Πως θα συννενοηθουμε ειλικρινα δεν ξερω.Τεσπα,elvis τι λες ρε αλμπαν,αξιζει να κανω κινηση ή θα την φερω εδω και σε κανενα 6μηνο μολις δει πως ζει ο κοσμος θα την ψαχνω?Για πες εσυ που τις ξερεις.