Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ρε μάγκες μου 'χει κολλήσει να πάρω Αλβανίδα, η άλλη με έχει πολύ στο standby & δεν αντέχω να περιμένω, ξέρει κανένας κανένα σπιτάκι με καμιά καλή; Μη μου πείτε για την πιάτσα στην Καποδιστρίου, έχω ακούσει τα χειρότερα, μόνο για σπιτάκι ή έστω αν παίζει καμία σε κανένα πονηρό κωλόμπαρο όπως αυτό στη Μαίζωνος στην πλατεία Βάθης με τις Ρουμάνες.

μπα .κοιτα στα πανεπιστημια καλυτερα.

θα βρεις ενα μεγαλο ποσοστο κοριτσιων στα πανεπιστημια αθηνων και πειραια να ειναι κοριτσια απο την αλβανια.

ξερεις εκει που δεν καταφερες να περασεις εσυ.

πηγαινε φλερταρε τες...κι αμα γυρισουν να σε φτυσουν...τοτε ενημερωσε μας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρατσισταρα....φωτια και τσεκουρι στους ρατσιστες υπανθρωπους.

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
οί αλβανίδες είναι οί ποιό ασχιμες γυναίκες μετά τίς φιλιπινεζες καί κάνουν τό  χειροτερο κρεβατι επί πληρώμή η χωρίς...
ίδια ποιοτητα μέ τούς αλβανούς εργατες...
υπάρχουν φυσικά καί εξαιρεσεις αλλά είναι ελάχιστες...καί από φιλότιμο άστετο καλύτερα κάτω από τό μηδέν..

τιγανι κεφαλι, αυτια πεταχτα και σωμα κοΥΒΑ.
Ρε αυτοι εχουν για θεο το χρημα, κακη φαρα..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
775
Πόντοι
6.755
Εχω καλες εμπειριες οπως και κακες με Αλβανιδες οπως το ιδιο και με αλλες εθνικοτητες αλλα και ελληνιδες τι θα σου κατσει ειναι και σε αυτο το θεμα ποτε δεν ξερεις

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φοβερο το κομπλεξ του αναγνωστη.

μαλλον δεν ειδε τηλεοραση χθες. η ιωαννα ντεντη εφθασε στον τελικο του ελληνικου next top model.

ειναι αλβανικης καταγωγης.

αντιθετα καμμια δεν ειναι ελληνικης καταγωγης.

γιατι?

μα γιατι ειναι βλαχαρες,ασχημες και γεματες κυτταριτιδα. ;)

ξυδακι λοιπον και στον παραπανω ρατσιστη φιλο μας.
κοιτα,

οι βραζιλιανες ΔΕΝ εχουν ψηλα τους κωλους, οι εβραιοι ΔΕΝ ειναι τσιγκουνηδες, οι σουηδοι ΔΕΝ ειναι ξανθοι και ανοιχτόχρωμοι, οι κινεζοι ΔΕΝ ανηκουν στην ''κιτρινη'' φυλή, οι ελληνες ΔΕΝ ειναι τεμπεληδες και παρτάκηδες, κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περα απο οικονομικη κριση υπαρχει και πνευματικη :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρουμανες παιδες ρουμανες ολα τα λεφτα!!!  :dancing:

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
Ενώ οι ρωσίδες που γαμάς στα στούντιο έχουν για θεό εσένα

Ρε μαν, συγγρινεις την κουλτουρα των ρωσων, με την
αλβανικη κουτοπονηρια ημαρτον.
Αυτες οι ρωσιδες που γαμαμε στα studio, η πιο αμορφοτη
εχει διαβασει τα διπλσια απο την παρτι σου.
Sorry αν σου θιξαμε την φυλη.
P.S ειστε πολυ εργατικοι ομως φιλε οφειλω να το ομολογησω.
:lheel:

Επισκέπτης
Sorry αν σου θιξαμε την φυλη.
[glow=red,2,300]P.S ειστε πολυ εργατικοι ομως φιλε οφειλω να το ομολογησω.[/glow]
:lheel:
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εγω παντως εχω μια αλβανιδα γειτονισα πολυ μ...ρα  παντρεμενη , την παλευω για κουτουπωμα αλλα δυσκολη περιπτωση  ,
αν ποτε την καταφερω θα σας πω τι λεει στο κρεβατι

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές ρωτάω κάτι απλό & θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα επί του θέματος γιατί Αλβανίδα δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν το ρωτάω τυχαία, ψήνω μια ιστορία αυτήν την περίοδο με μία & θα ήθελα να ξέρω...
Πριν καμιά 18αρια χρονια πηδουσα μια Αλβανιδουλα που προσεχε τη γιαγια μου. Σκετη καυλα ητανε. Μικρουλα γυρω στα 17, κι εγω πιτσιρικας τοτε. Το μονο κακο οτι το μουνι ηταν θαμνος. Κατα τ΄ αλλα ασπρη επιδερμιδα και ατριχη στο υπολλοιπο σωμα. Στο γαμησι ηταν σχετικα απειρη και επρεπε εγω να την καθοδηγω, αλλα ηταν δεκτικη σε ολα. Τωρα το να γενικευεις ομως ειναι λαθος. Αυτη ηταν καλη δεν σημαινει ομως οτι ολες ειναι το ιδιο. Αυτα.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235
Συναγωνιστές ρωτάω κάτι απλό & θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα επί του θέματος γιατί Αλβανίδα δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν το ρωτάω τυχαία, ψήνω μια ιστορία αυτήν την περίοδο με μία & θα ήθελα να ξέρω...
ρε φιλε, το ενδεχομενο να εχεις ηδη παρει αλβανιδα σε καποιο μπουρδελο ή στουντιο, αφου πολυ συχνα αλβανιδες πλασαρονται ως ρωσιδες κλπ κλπ, το εχεις σκεφτει???
και να σου πω κιολας...σιγα το πραγμα...δοκιμασε και μην προβληματιζεσαι και τοοοοσο πολυ...
εγω προσωπικα εχω παρει και ηταν καλη...τωρα τι συμπερασμα θα βγαλεις απο αυτο? :idiot:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Kάνεις περισσότερα ορθογραφικά κι από παιδί νηπείου και λες σε μένα ότι είμαι αμόρφωτος κι αλβανός; Τι λες βρε κακομοίρη ανύπαρκτε;
Βάλε πρώτη κι έφυγες βζιιιιν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παρακαλω πολυ τουλαχιστον τα ριβιου να μην ειναι ανορθογραφα.
Παιρνετε στο λαιμο σας τοσα ξενα κοριτσα που μαθαινουν τα ελληνικα απο εδω

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πριν καμιά 18αρια χρονια πηδουσα μια Αλβανιδουλα που προσεχε τη γιαγια μου. Σκετη καυλα ητανε. Μικρουλα γυρω στα 17, κι εγω πιτσιρικας τοτε. Το μονο κακο οτι το μουνι ηταν θαμνος. Κατα τ΄ αλλα ασπρη επιδερμιδα και ατριχη στο υπολλοιπο σωμα.

Λογικά θα ήταν και κοντή με τεράστιο κεφάλι να υποθέσω ? Μεγάλο κούτελο ? Αυτιά ?

αφου πολυ συχνα αλβανιδες πλασαρονται ως ρωσιδες κλπ κλπ, το εχεις σκεφτει???

Με το συμπάθειο ρε φίλε αλλά κάποιος πρέπει να είναι μεγάλος μπαγλαμάς για να μπερδέψει αλβανίδα με ρωσίδα. Τα φυλετικά χαρακτηριστικά είναι εντελώς διαφορετικά.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235
Λογικά θα ήταν και κοντή με τεράστιο κεφάλι να υποθέσω ? Μεγάλο κούτελο ? Αυτιά ?

Με το συμπάθειο ρε φίλε αλλά κάποιος πρέπει να είναι μεγάλος μπαγλαμάς για να μπερδέψει αλβανίδα με ρωσίδα. Τα φυλετικά χαρακτηριστικά είναι εντελώς διαφορετικά.
θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα φυλετικά χαρακτηριστικά είναι εντελώς διαφορετικά...όμως αυτό δεν ισχύει πάντα, οπότε μην είσαι απόλυτος!!!
έχω συναντήσει Αλβανίδες πουτανες αλλά και κανονικές κοπέλες, που δύσκολα ένα έμπειρο μάτι θα μπορούσε να ξεχωρίσει τη διαφορά, ειδικά μέσα στο σκοτεινό σαλονάκι ενός μπουρδελου!!!
και μη νομίζεις ότι οοοοολοι εκεί έξω έχουν τις δικές σου ικανότητες αναγνώρισης αυτών των χαρακτηριστικών...
έχει τύχει πολλές φορές τσατσαδες να απαντούν σε σχετική ερώτηση για την καταγωγή της κοπέλας ΟΤΙ θέλουν...οπότε μην είσαι σίγουρος ποιοι και πόσοι τρώνε το παραμύθι...
για να μην αναφέρω και συγκεκριμένα ονόματα στη Φυλής που ήταν από Αλβανία αλλά στην πορεία έγιναν βορειοηπειρώτισσες, ρωσοποντιες (Ν.....), ρουμανες, ακόμα και Ρωσίδες για να πουλάνε καλυτέρα και να είναι πιο εμπορικές...
εξαλλου σκεψου οτι καποιοι πανε με τραβελια σε μπουρδελα και δεν το καταλαβαινουν...

φιλικα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
φοβερο το κομπλεξ του αναγνωστη.

μαλλον δεν ειδε τηλεοραση χθες. η ιωαννα ντεντη εφθασε στον τελικο του ελληνικου next top model.

ειναι αλβανικης καταγωγης.

αντιθετα καμμια δεν ειναι ελληνικης καταγωγης.

γιατι?

μα γιατι ειναι βλαχαρες,ασχημες και γεματες κυτταριτιδα. ;)

...Καλά...όταν τη γαμήσεις πες μας και εντυπώσεις...ΠΑΠΑΡΟΒΛΑΧΕ. Και στο φινάλε ποιός μίλησε για Ελληνίδες βρε ΒΛΑΞ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom