Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
γράφε με μικρά. μας στράβωσες
lol οκ εγω με την καμια δεν θα πηδαγα αλβανη.ισως απο αυτα που ειδαν τα ματια μου..δεν ξερω.παντως με τπτ.
και πως τις καταλαβαίνεις ρε παίχτη;
ζητάς διαβατήριο ή τις καταλαβαίνεις από τη μυρωδιά;
ενας απο τους πολλους τροπους γ να μαθεις τι σοι πραμα ειναι η αλληοι αλβανες ξεχωριζουν γιατι εχουν σκατοφατσες.
τι έχεις δεί παίχτη? πάντως ούτε εγώ δεν γαμώ αλβανή.lol οκ εγω με την καμια δεν θα πηδαγα αλβανη.ισως απο αυτα που ειδαν τα ματια μου..δεν ξερω.παντως με τπτ.
καλα για την μυτη οκ δεν τρεχει τιποτα,αλλα για την κολοτρυπιδα θα ειχα θεμαφιλος οσο και να ξεσκατιζουν ελληνικα νοικοκυρια ιδιες θα ναι.την βρωμια τους δεν προκειται να την αποβαλλουν ποτε.εχω τυχει σε παρομοια κατασταση μιας γνωστης μου που ειχαν αλβανιδα μπειμπισιτερ και μεσα σε 3 μερες την πεταξαν με τις κλωτσιες οταν την ειδαν να ξυνει την βρωμερη μυτη της και μετα να πιανει υλικα γ να μαγειρεψει.δεν θα το ξεχασω ποτε.και ακομα γελαω
και πανω σαυτο που ειπες..πια ειναι η παιδεια που εχει παρει αυτος ο λαος απο ο σπιτι????πλακα κανουμε??το μονο που μαθαν ειναι πως να κλεβουν και πως να επιβιωνουν μες την βρωμια
οχι και για τον πουτσο!!!!ειναι ιερος!!!για τον πουτσο οι αλβανιδες οι βρωμιαρες
Πες τα χρυσόστομε!!!!!!!!!!!!!είναι αυτό που λέμε "εγώ δεν είμαι ρατσιστής,αυτοί είναι αλβανοί"!
και πως τις καταλαβαίνεις ρε παίχτη;
ζητάς διαβατήριο ή τις καταλαβαίνεις από τη μυρωδιά;
+1Ελα μ' ντε...
Το μουνί δεν έχει χρώμα, θρησκεία ή διαβατήριο...
Άμα η γκόμενα βγάζει γούστα και γουστάρει, μια χαρά γαμιέται δεν πα να' ναι και από την Πρίστινα ή το Τέτοβο.
οι αλβανες ξεχωριζουν γιατι εχουν σκατοφατσες.
εχεις βρει πολλες αλβανιδες καυλιαρες εεεεεεεεεεεεε? εεεεεεεεεε για πες!!!!!Ελα μ' ντε...
Το μουνί δεν έχει χρώμα, θρησκεία ή διαβατήριο...
Άμα η γκόμενα βγάζει γούστα και γουστάρει, μια χαρά γαμιέται δεν πα να' ναι και από την Πρίστινα ή το Τέτοβο.
τπτ καμμενος θαναι αδερφε κιαυτος απο τα κλασιδια των ελληνιδωνεχεις βρει πολλες αλβανιδες καυλιαρες εεεεεεεεεεεεε? εεεεεεεεεε για πες!!!!!