apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που εισαι ρε τυπε εσυ
Δεν θα γίνεις Αλβανός ποτέεε !!
Μαλάκα έλληνα κομπλεξικέεε..!!
γαματη ταινια δικε μου
πολυ βρισιδι
που εισαι ρε τυπε εσυ
Δεν θα γίνεις Αλβανός ποτέεε !!
Μαλάκα έλληνα κομπλεξικέεε..!!
Ντροπή σε όποιον Έλληνα γαμά αλβανίδες. Ξεφτιλίζει το έθνος.
...ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...άσε τον κίνδυνο για ηπατίτιδα και φυματίωση...
δε με πιανννννννννεις..Κάτσε, ρε πάτερ. Εμείς να τους γαμάμε τα κοριτσάκια κι αυτοί να μην γαμάνε τα δικά μας; Γιατί έτσι τώρα;
Σεβαστείτε την Ελληνικη κληρονομια που εχετε και αφηστε τις μαλακιες με τις Αλβανιδες.Να ταν τουλαχιστον καμια Ισπανιδα ή καμια Ιταλιδα να παει στο διαολο.
κατα την ταπεινη μου αποψη (με τη σειρα που τις γραφω) ρουμανες, αλβανιδες, βουλγαρες ειναι για τα μπαζα
επιβεβαιωνω. χαλια μαυρα ! εξ ου και ο ορος του καπετάνιου ''ρουμανιές'' !!ΡΟΥΜΑΝΕΣ;;; Τί λες ρε ιερόσυλε συναγωνιστή;;; Για Αλβανίδες, Βουλγάρες ισχύει, αλλά οι Ρουμάνες είναι ΘΕΕΣ!!! Και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα το επιβεβαιώσουν & οι συναγωνιστές...
δεν μπορω απ το μηδεν..Συναγωνιστή giorgospapa αυτή η εικόνα που ανέβασες & μου φέρνει αηδία πού κολλάει;
ευχαριστω συναδερφεεπιβεβαιωνω. χαλια μαυρα ! εξ ου και ο ορος του καπετάνιου ''ρουμανιές'' !!
δεν μπορω απ το μηδεν..
επιβεβαιωνω. χαλια μαυρα ! εξ ου και ο ορος του καπετάνιου ''ρουμανιές'' !!
...Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Αλβανίδα ερωμένη...
...Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Αλβανίδα ερωμένη...
οί αλβανίδες είναι οί ποιό ασχιμες γυναίκες μετά τίς φιλιπινεζες καί κάνουν τό χειροτερο κρεβατι επί πληρώμή η χωρίς...
ίδια ποιοτητα μέ τούς αλβανούς εργατες...
υπάρχουν φυσικά καί εξαιρεσεις αλλά είναι ελάχιστες...καί από φιλότιμο άστετο καλύτερα κάτω από τό μηδέν..